Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro w epickich tarczach nie ma innych bonów niż abs na klasy to trzeba było zrobić 1 epicką tarcze z 4x abs na każda klasę, a nie że potem trzeba zmieniać co chwilę.

Tu sie zgadzam w 100% co chwile zmieniać tarcze jest to bardzo uciążliwe...

Jeśli jest ktoś chętny może mi pomóc to zapraszam

http://www.mpcforum.pl/topic/1011975-problempytaniefifa-13-ultimate-team-help/

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie, czemu na mapie od 75 ( te pajaki) sa tam jakies moby ktorych ine widze. dostaje Dmg bardzo duzy i prawie padam przy lagu.... dlaczego ich nie widze?

Opublikowano

mam pytanie, czemu na mapie od 75 ( te pajaki) sa tam jakies moby ktorych ine widze. dostaje Dmg bardzo duzy i prawie padam przy lagu.... dlaczego ich nie widze?

podejżewam że to nie moby tylko tak działa "otrucie" od tych pojąków ale moge sie mylić też tak mam

Opublikowano

jak odbugowac postac? moze ktos powiedziec ?:P

tak jest łatka na te moby na naszej stronie przypominam dziś Idol ! 18:00

1. Miejsce 3k sm

2. miejsce 2k sm

3. miejsce 1k sm

4. miejsce 500 sm

szamanie szejku sciagnalem ta twoja super latke i mi postac zbugowalo na mapce od 50lv (opuszczona wioska) tak ze moze zrobil bys cos z tym?lub poradzil mi cos?

jak odbugowac postac? moze ktos powiedziec ? :P

szamanie szejku sciagnalem ta twoja super latke i mi postac zbugowalo na mapce od 50lv (opuszczona wioska) tak ze moze zrobil bys cos z tym?lub poradzil mi cos?

@edit

przepraszam za niepotrzebne nerwy, znalazlem mozliwosc odbugowana na stronce :)

Opublikowano

pomoze ktos? mam problem jak wlaczam clienta to jest napisane ze program przestal dialac pomocy

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

hmmm kolejny problem tez dotyczacu bugow... odbugowalem sie na stronce... wszedlem na gre po 15sekundach znowu sie zbugowalem powtorzylem akcje czyli wbilem na strone odbugowalem znow na gre wszedlem po 15sekundach znowu mi sie postac zbugowala no super poprostu -.-

@edit

Teraz juz nawet na te 15sekund na gre nie wejde bo odrazu wywala ...

MOZE TAK JAKAS RADA !!???

@Edit

Problem rozwiazalem sam.. Dziekuje

Opublikowano

Mam pytnie czemu nie moge odpalic serwer ( win 7 home premium v eng) . ( nic sie nie dzieje, odpalalem jako admin ) help

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

hmmm kolejny problem tez dotyczacu bugow... odbugowalem sie na stronce... wszedlem na gre po 15sekundach znowu sie zbugowalem powtorzylem akcje czyli wbilem na strone odbugowalem znow na gre wszedlem po 15sekundach znowu mi sie postac zbugowala no super poprostu -.-

@edit

Teraz juz nawet na te 15sekund na gre nie wejde bo odrazu wywala ...

MOZE TAK JAKAS RADA !!???

@Edit

Problem rozwiazalem sam.. Dziekuje

usuń klienta dodaj do niego 2 łatki po kolei i bd działać !

wg88.png

Opublikowano

pomoze ktos? mam problem jak wlaczam clienta to jest napisane ze program przestal dialac pomocy

nikt nie pomorze? dam pare limitow i 5 w profilu !!! :C

Opublikowano

nikt nie pomorze? dam pare limitow i 5 w profilu !!! :C

reset kompa + odpal jako admin a jak nie pomaga to pewnie wina parametrów komputera

wg88.png

Opublikowano

Postac sie zbugowala na mapie od 50 .... Co za bugi, ogarnijcie to..

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

reset kompa + odpal jako admin a jak nie pomaga to pewnie wina parametrów komputera

Co? -.- na nowym kompie? xD Odpalałem ... ze zgodnoscia win xp tez i nic -.- Jak mi na starym lapku co ma 6 lat chodzi ten metek tylko tam jest pokaz slajdow a nie gra ;d

Opublikowano

Mam pytanko co do expa tutaj... dzis zrobilem nowa postac wbilem nia dajmy na to 95lvl i zaczyna sie exp na nowej mapce (Polegli V2) do 100lvl wbilem w pare minut bez PD. Natomiaast od 100lvl z PD nie dostaje nawet polowy kulki expa, a co dopiero bez PD, czy to jest normalne? i ja mam tam expic do 128? troszke nie mozliwe moim zdaniem :(

co wy o tym myslicie?

Opublikowano

Mam pytanko co do expa tutaj... dzis zrobilem nowa postac wbilem nia dajmy na to 95lvl i zaczyna sie exp na nowej mapce (Polegli V2) do 100lvl wbilem w pare minut bez PD. Natomiaast od 100lvl z PD nie dostaje nawet polowy kulki expa, a co dopiero bez PD, czy to jest normalne? i ja mam tam expic do 128? troszke nie mozliwe moim zdaniem :(

co wy o tym myslicie?

między innymi to poprawię ^^

wg88.png

Opublikowano

Mamy godzine 04;07, zobaczymy czy sie panowie w godzinie zmiescicie ;)

między innymi to poprawię ^^

poprawisz w tej konserwacji ktora przebiega tej nocy czy to dopiero plany na przyszlosc z tym expem?

Opublikowano

Godzina 05;10 a serw off. czyli znow zawiedlismy sie na pukntualnosci naszej swietnej administracji :)

o nie powiedział bym "Konserwacja 4:00 5:00/5:30" pisałem na metinie zaraz dodam łatkę na moby bo to one wywalały

Szybkość transferu:

14.42 KB/sec -- Parodia
Konserwacja ! + Łatka Ostatnia aktualnie !

W dzisiejszej konserwacji poprawiono :

1. Drop bossy 110

2. Drop metiny

3. mapa metiny i Bug Postaci

4. Wszystkie postaci zostały przeniesione do m1

5. Poprawiono exp mapa 95 lvl

6. Dodano zwój zmiany profesji

7. Dodano cofki skili

8. Więcej grzechów nie pamiętam

Łatka :

dl1

Brak skanu.

dl2

Brak skanu.

dl3

Brak skanu.

Dodano: 06.08.13 05:58

wg88.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...