Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogarnicie te logowanie....bo wszystko jest dobrze do poki sie nie wyloguje ktos.. chcialem sobie relognac bo mi sie cos buglo i juz sobie ine wjede.. pozdro

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobi ktoś launcher-a oprócz tego walniętego pack??

Lub da jakiś link, gdyż bym chciał zagrać serwer wpadł mi do gustu który lubi Jinno :P

Za wolny net na clienta obecnie bo mi 1dnia nie chce się ściągać a tak te do 30mb/s owielę mniej.

Z góry dzięki i Pozdrawiam jak coś wbije pod nickiem Jinno

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Co Wy byscie chcieli? Jak serwer robi jakiś 17 latek , który ma małe pojęcie o robieniu serwera to tak jest ,że co chwile jest off :P . Udzielał się w temacie póki wszystko było ok, a jak nie umie teraz czegoś zrobić to siedzi w milczeniu :D .

Opublikowano

Tak jak mówiłem , tak się kończy , gdy ktoś próbuje postawić serwer z wiedzą mniejszą niż główka od zapałki.

Kolego nie obrażaj tak dziś siadziałem do 5 rano napisałem własny autorski dungeon uczę się na błędach w sumie zaczynam dopiero z tworzeniem serwerów zrób ty serwer który ci wystartuje i bd maił 300 graczy + to pogadamy oczywiście twoja odpowiedz to nie moja praca broszka ale sorki ucze się potrafię wiele teraz mam zamiar dokształcić się co do nowości 2k13 nowe kowale tylko bo resztę ogarnę plany przyszłościowe są jakieś co do serwerowni manessa miała dziś ataki niestety mam zamiar podszkolić się i z systemem FreeBSD HTML PHP CMS LUA czeka mnie dużo nauki ale nie uczęszczam do szkoły tego profilu to co tu robię i to co tu powstaje to jest tylko i wyłącznie moje hobby ale staram się wykonywac to jak najlepiej

@ edit

Eventowa niedziela na stronie jest info godziny podam jak ustale to z GM bo ja w niedzielę mogę byc lekko na kacu po weselu więc oni bedą to organizować

co do manessy to reklama reklama i jeszcze raz reklama

plany na nowy serwer Hard jakiego nigdzie nie było są bd dużo nowych pomysłów tak jak na manessa ( 6/7 expowiska nowa tabela etc ) ( hard 8 broni 8 zbrojek ?? czemu tak ?? jak ogarnę nowego kowala i questy na robienie eq to bd epicki hard jakiego nie było to 1 z wielu wielu nowości ni nowych pomysłów więcej nie zdradzam bo zapierd%% mi i mi hu hu zostanie ;/)

ps. do puki na manessie jest 50 graczy serwer bd on-Line !! a serwer Hard pojawi sie za miesiąc /2 może zobaczymy po prostu bd mieli 2 serwery !

wg88.png

Opublikowano

Kolego nie obrażaj tak dziś siadziałem do 5 rano napisałem własny autorski dungeon uczę się na błędach w sumie zaczynam dopiero z tworzeniem serwerów zrób ty serwer który ci wystartuje i bd maił 300 graczy + to pogadamy oczywiście twoja odpowiedz to nie moja praca broszka ale sorki ucze się potrafię wiele teraz mam zamiar dokształcić się co do nowości 2k13 nowe kowale tylko bo resztę ogarnę plany przyszłościowe są jakieś co do serwerowni manessa miała dziś ataki niestety mam zamiar podszkolić się i z systemem FreeBSD HTML PHP CMS LUA czeka mnie dużo nauki ale nie uczęszczam do szkoły tego profilu to co tu robię i to co tu powstaje to jest tylko i wyłącznie moje hobby ale staram się wykonywac to jak najlepiej

@ edit

Eventowa niedziela na stronie jest info godziny podam jak ustale to z GM bo ja w niedzielę mogę byc lekko na kacu po weselu więc oni bedą to organizować

co do manessy to reklama reklama i jeszcze raz reklama

plany na nowy serwer Hard jakiego nigdzie nie było są bd dużo nowych pomysłów tak jak na manessa ( 6/7 expowiska nowa tabela etc ) ( hard 8 broni 8 zbrojek ?? czemu tak ?? jak ogarnę nowego kowala i questy na robienie eq to bd epicki hard jakiego nie było to 1 z wielu wielu nowości ni nowych pomysłów więcej nie zdradzam bo zapierd%% mi i mi hu hu zostanie ;/)

ps. do puki na manessie jest 50 graczy serwer bd on-Line !! a serwer Hard pojawi sie za miesiąc /2 może zobaczymy po prostu bd mieli 2 serwery !

nie wiem czy zauwazyles ale ludzie w tych czasach ine szukaja hardow tylko takich jak manessa easy zeby sie pobawic wiec ty lepiej dopracuj ten server a nie masz zamiar sie za drugi brac taka moja rada :)

Opublikowano

nie wiem czy zauwazyles ale ludzie w tych czasach ine szukaja hardow tylko takich jak manessa easy zeby sie pobawic wiec ty lepiej dopracuj ten server a nie masz zamiar sie za drugi brac taka moja rada :)

Dobra rada, wszyscy mają w dupie hardy :) I nikt Ci tam nie będzie grał.

Zajmij się Manessa i tym serwerem się opiekuj. ;)

Opublikowano

co napisałem najpierw manessa potem hard manessy na pewno nie zostawię

Dobra rada, wszyscy mają w dupie hardy :) I nikt Ci tam nie będzie grał.

Zajmij się Manessa i tym serwerem się opiekuj. ;)

to co do up

wg88.png

Opublikowano

Od siebie również mogę dodać, że serwer jest tylko pod kaskę zrobiony. Wystarczy wejść do IS'u i naszym oczom ukazuje się np. kostium na luda, fryzura na luda, pety na luda. Tak więc jeżeli chcesz być "PrO" to musisz wpakować w ten serwer przynajmniej 40zł+ bo tyle kosztuje "SuPeR" zestawik pro gracza :). O bugach już się tu nie wypowiadam bo nie jestem w tym specem.

Opublikowano

zaduzo czasu tsza spedzic na czekaniu na bossa zeby cos tu osiagnac nie polecam chyba ze ktos lubi ciagle dropic a dokladniej czekac 5 min i ubic bossa i potem kolejne 5 min i tak przez kilka dni ...

monotomny server gralem spx fajnie bylo tylko exp slaby w chuy od 50 potem 110

Od siebie również mogę dodać, że serwer jest tylko pod kaskę zrobiony. Wystarczy wejść do IS'u i naszym oczom ukazuje się np. kostium na luda, fryzura na luda, pety na luda. Tak więc jeżeli chcesz być "PrO" to musisz wpakować w ten serwer przynajmniej 40zł+ bo tyle kosztuje "SuPeR" zestawik pro gracza :). O bugach już się tu nie wypowiadam bo nie jestem w tym specem.

dlatego w grze jest do zdobycia talon o wartosci 1 sm kazdy server musi sie utrzymac czubku ja w kilka godzin zarobilem ok 100 cos sm + kasa za ktora kupilem sm i zrobilem mini evencik :D ze shopkiem po 1 yanng :D

Opublikowano

Czubku?.. Tak jest talon, który wypada od czasu do czasu z bossa, metka. Tylko, że ja gram już 2 dni tutaj i jak na razie mam 100 więc pozdro, a moje granie oznacza od rana do wieczora. Jeden itemek z is'u kosztuje 1000, 1100 więc życzę ci powodzenia w zbieraniu ponad 3000 talonów :). A jeżeli chodzi o utrzymanie to ok. Ale twórca serwa mógł by zrobić coś takiego jak wytworzenie tych itemków. Żeby po prostu było to coś bardzo trudnego. Np. po 1500 każdego ulepszacza lub coś w tym stylu. A nie tylko z is'u do kupienia. Pozdro

Opublikowano

Czubku?.. Tak jest talon, który wypada od czasu do czasu z bossa, metka. Tylko, że ja gram już 2 dni tutaj i jak na razie mam 100 więc pozdro, a moje granie oznacza od rana do wieczora. Jeden itemek z is'u kosztuje 1000, 1100 więc życzę ci powodzenia w zbieraniu ponad 3000 talonów :). A jeżeli chodzi o utrzymanie to ok. Ale twórca serwa mógł by zrobić coś takiego jak wytworzenie tych itemków. Żeby po prostu było to coś bardzo trudnego. Np. po 1500 każdego ulepszacza lub coś w tym stylu. A nie tylko z is'u do kupienia. Pozdro

Jak się nie potrafi grać to tak się ma. Skoro nie umiesz dropić talonów to zawsze możesz kupywać je od graczy albo w shopie.

I weź nie kłam że gracz 2dni bo Twoją postać już widziałam niejednokrotnie na serwie i uwierz, ja nie gram dwa dni. :)

Opublikowano

co do is ja mam (raczej miałem) 2x peta + strój+ fryzura+zbroa exp + lewa, przez 3 dni maniaczenia, więc szybciej się nie da, kupić można w is ale trzeba mieć przegranych ponad 72h w 4 dni ;)

Opublikowano

co do is ja mam (raczej miałem) 2x peta + strój+ fryzura+zbroa exp + lewa, przez 3 dni maniaczenia, więc szybciej się nie da, kupić można w is ale trzeba mieć przegranych ponad 72h w 4 dni ;)

No i trudno, on też musi mieć jakiś zarobek z serwera.

To co jest w ISie, można zdobyć poprzez grę, tylko że trzeba się trochę bardziej namęczyć.

To chyba dobrze bo na niektórych serwerach bez kasy nic nie osiągniesz, a jak Ci się nie podoba to nie graj? o.O

Opublikowano

Z tym, że widziałeś moją postać to, to jest śmieszne, ponieważ gram tam pod całkowicie innym nickiem ;). To jest stare konto na mpc. Poza tym czemu piszesz, że nie umiem grać...? Osiągnąłem coś i jestem z siebie zadowolony, nie wiem jak to jest z tobą, ale dla mnie kupno SM'ów to nie jest żaden sukces, lecz porażka.
Ps. Pozwoliłem sobie sprawdzić w ranking graczy i nie ma nawet takiego gracza jak mój nick tutaj, ahahahah co za łgarz <3.

Opublikowano

Zagram. Ciekawe mapy, nowe moby, zbroje też ciekawe, system ulepszeń też. Tylko właśnie, moglibyście zmienić wygląd tych broni, bo tak to wyglądają tak "starożytnie" :D.

@P.S. U was też nie można wybrać koloru, czcionki itp ?

258241432985440392180.png

Opublikowano

Z tym, że widziałeś moją postać to, to jest śmieszne, ponieważ gram tam pod całkowicie innym nickiem ;). To jest stare konto na mpc. Poza tym czemu piszesz, że nie umiem grać...? Osiągnąłem coś i jestem z siebie zadowolony, nie wiem jak to jest z tobą, ale dla mnie kupno SM'ów to nie jest żaden sukces, lecz porażka.

Ps. Pozwoliłem sobie sprawdzić w ranking graczy i nie ma nawet takiego gracza jak mój nick tutaj, ahahahah co za łgarz &lt;3.

Ja kłamie bo sugerowałam się nickiem z screenu? ;) Dobre sobie!

I jak się wie co, gdzie, jak i dlaczego to można mieć wszystko co się chce ;*

Dziwne że jakoś inni potrafią sobie nadropić talonów, jeszcze masz takie ułatwienie że możesz je kupować w shopie.

Ale nie, noobek napisze że serw pod isa mimo że ma wszystko podane na złotej tacy pod nos. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...