Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie dopracowany.

- Exp od 101 do 127 nabijałem dłużej niż od 0 do 100 + 127 -160 łącznie. Lipa.

- Mental, Bm to za duże kosy.

- Kostiumy, fryzki, pety tylko is + OX więc są praktycznie nie dostępne bez kaski. ^^

Oraz więcej szczegółowych, ale to już są mniej istotne.

3/4 serwera ma pety fryzurki i bojowniki i mało kto inwestował Zł w Smy bo te po prostu można wydropić, a że niektórym się nie chce i piszą ze wszytko w ISie to już inna sprawa.

2sbu2dv.png

Opublikowano

server na 3 dni mozna osiagnac wszystko przez co staje sie nudny pozostaje tutaj pvp ale jest tak nie dopracowane ze szkoda gadac mental i bm najlepsze postacie gram mentalem i widze ze takie duchowe siada po 10-15k hp w bma ktory ma 200k hp

5sc6.jpg

Opublikowano

Co jest z serwerem bo gdy się chce zalogować to mi pisze błąd, a mam ściągniętą łatkę z tego tematu i z strony serwera, więc dla czego nie mogę się zalogować ? Ktoś pomoże ???

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na BaoBao typ ma nie równo pod sufitem gumiś na 1 odsłonie latał i gm rozdawał a ten pajac gówno zrobił....

qhnkxc.jpg

Opublikowano

server na 3 dni mozna osiagnac wszystko przez co staje sie nudny pozostaje tutaj pvp ale jest tak nie dopracowane ze szkoda gadac mental i bm najlepsze postacie gram mentalem i widze ze takie duchowe siada po 10-15k hp w bma ktory ma 200k hp

Pod koniec tego tygodnia serwer będzie off 1/2 dni w celu poprawienie wszystkiego dodania setów i lvl ^^ jakiegoś licznika zabójstw etc sam jeszcze zobaczę. Postaram sie poprawić wszystko i Zapraszam na serwer ^^

Kto zostaje Fapka w Górę !! ^^

wg88.png

Opublikowano

Dobry, działa. gram tutaj już dosyć długo i nie zauważyłem żeby ktoś coś kradł : P nie trzeba pakować kasy w is, także..

Marselo więcej ostrzeżen dawaj za nic ; ]

Opublikowano

Serwer nie dopracowany.

- Exp od 101 do 127 nabijałem dłużej niż od 0 do 100 + 127 -160 łącznie. Lipa.

- Mental, Bm to za duże kosy.

- Kostiumy, fryzki, pety tylko is + OX więc są praktycznie nie dostępne bez kaski. ^^

Oraz więcej szczegółowych, ale to już są mniej istotne.

Co ty gadasz ? do 180 dropniesz spokojnie 2k sm jak wiesz gdzie dropić itp więc nie gadać że all jest z IS'u bo nie wydałem kasy a mam bałobało + kostium a od 101 do 127 to kup sobie za 50 sm'ów peta co daje chyba 30% więcej exp'a + załóż PD i zobaczysz jak się będzie expiło w kilka godzin masz ten 18o lv

Polecam serwer

Opublikowano

Pod koniec tego tygodnia serwer będzie off 1/2 dni w celu poprawienie wszystkiego dodania setów i lvl ^^ jakiegoś licznika zabójstw etc sam jeszcze zobaczę. Postaram sie poprawić wszystko i Zapraszam na serwer ^^

Kto zostaje Fapka w Górę !! ^^

Łatka pierwsza

Łatka Druga sa na stronie obydwie ^^

wg88.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...