Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie sie gralo ale przestalem juz tu grac

Powody :

1 - Na serwie prawie kazdy ksuje i sie tlumaczy ze to easy i moze - 0 kultury i nie da sie dropic przez takich jak oni .

2 - Chaos panuje na serwerze - w sensie ze misz masz jest , za duzo namieszali .

Opublikowano

Dlaczego mi plik manessa.exe nie działa nic się nie włącza ?

Serwer: VenoxMt2
Postać : Dagger , BM , Mental
Nick: Mavado , MrSzoku
Nie obchodzi mnie czy dasz mi + lub -
Mavado jest jeden...

Opublikowano

Ja mam na mapie +75 ( EXP ) Takie lagi , że masakra co 5 sec ścina mi metka na 10 sec xD , a na innych mapkach nie laguje wgl. ;/

To chyba wina twojego kompa.

Opublikowano

Bulasek jak nacisniesz ok i dobrze uzupelniles juz masz konto.

Czemu na mapie 75 sa jakies moby ktorych nie widac i duzo bija?

Opublikowano

Nie da rady!! nie wyskakuje mi zadne "ok" i nie moge sie zarejestrowac. Jak chce sie zalogowac to blad wyskakuje.

Bulasek jak nacisniesz ok i dobrze uzupelniles juz masz konto. Czemu na mapie 75 sa jakies moby ktorych nie widac i duzo bija?

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

powie mi ktos jak naprawic ze jak wlaczam ckienta to jest napisane ze program przestal dzialac? mam latke

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Mam kilka pytań.

-Skad truty ?

-Trudno o ulepszacze ?

-Jesli wbije 120 lv to bedzie mnie spokojnie stac na zrobienie eq czy bedzie tak trudno o ulepszki, ze ....

Truty z red szkat co leca z metinow

Trudno nawet.. ;d

Bedziesz musiał podropić troche, polecam zbierać ekipe i latać na bosy od 110 :>

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny ale ma sporo minusów , mianowicie teraz do wyboru niby 2 CH ale tak na prawde loguje wszystkich na te samo CH więc jest "tłok" a co za tym idzie nie można dropić przypada średnio 3,5 gracza na 1 mietka to samo na bossy , każdy każdemu ksuje ( inaczej nie masz szans cokolwiek zdobyć ) to samo tyczy sie mapy do expa . Moim zdaniem puki nie uruchomią 4 CH "naprawde" (a nie że do wyboru a wszyscy dalej na 1) powinni zwiększyć liczbe mietków i częstotliwość respa . Podoba mi sie pomysł na podziały map do exp-a i dropu , to tyle z moich uwag serwer ma potencjał pozdrawiam

Opublikowano

Nom zróbcie prawidłowe 4 channele bo się zabardzo nei da ubić bossa/metka a tak okey podoba mi się te m1 :) Strasznie . Polecam Serwa!

Opublikowano

Serwer bardzo fajny ale ma sporo minusów , mianowicie teraz do wyboru niby 2 CH ale tak na prawde loguje wszystkich na te samo CH więc jest "tłok" a co za tym idzie nie można dropić przypada średnio 3,5 gracza na 1 mietka to samo na bossy , każdy każdemu ksuje ( inaczej nie masz szans cokolwiek zdobyć ) to samo tyczy sie mapy do expa . Moim zdaniem puki nie uruchomią 4 CH "naprawde" (a nie że do wyboru a wszyscy dalej na 1) powinni zwiększyć liczbe mietków i częstotliwość respa . Podoba mi sie pomysł na podziały map do exp-a i dropu , to tyle z moich uwag serwer ma potencjał pozdrawiam

GM napisał że mapy do dropu będa tylko ch1, ch2 (Teraz właśnie jest przerwa techniczna, ponoć mają to zrobić + 4 normalne ch)

Po za tym nie przesadzajmy, ja od początku respa, potrafię ubić sam kilka metków/bossów i kilka z innymi bo ksują. To że jest 200 osob+ online to nie znaczy że wszyscy siedzą w tym samym czasie na jednej mapie;)

Do tego wszystko sie respi co 10min (a ostatnie metki/bossy są ubijane po 5/6 min). Gdyby było po 3,5 gracza na metka to by nic na tej mapie nie było po kilkunastu sekundach od momentu respa;)

Gdyby były 4ch naprawdę, to by to wszystko nie było wybijane, a już by się respiło nowe;)

Po 2 za dużo by się zrobiło nagle ulepków i broni, a jednak wypadałoby się troszkę "pomęczyć"

Opublikowano

Zrobcie 4 Chanele na mapke do dropu od 50 bo to masakra 90% WP tam jest bijesz sam metka wbija rzuca rozpro po czym wyzywa ze ksujesz mu metka -.-

4ch to by było za duzo tak jak pisał juz ktoś wyżej ..

Ja sam smokiem ubijam metki ,bije je po 10-15k .. nie zdążą nawet sksuć.. tak samo z bosami .

Wystarczy zrobić dobre eq i spokojnie będzie sie biło ,bez ksucia .

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Skoro w epickich tarczach nie ma innych bonów niż abs na klasy to trzeba było zrobić 1 epicką tarcze z 4x abs na każda klasę, a nie że potem trzeba zmieniać co chwilę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...