Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk] [Easy]

Szaman Szejk

Manessa.pl  

837 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy masz ju? klienta naszego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde a ja miałęm juz nadzi

kurde a ja miałęm juz nadzieje :D

zaraz powinien dzialac:P

kurde a ja miałęm juz nadzi

kurde a ja miałęm juz nadzieje :D

zaraz powinien dzialac:P

nie wiem czemu to napisalem xD wcale tak ine uwazam ^^ jutro moze juz bedzie git : P

Opublikowano
Konserwacja

Konserwacja dodamy kilka rzeczy i wracamy !
Przedłuży się ciut ciut poprawiam zabezpieczenia ze sponsorem !

Łatka zaraz dodam :
Link :

Dodano: 05.08.13 01:17
Za chwile będzie łatka xD
Nie moge sie doczekac ;]
Opublikowano

Konserwacja

Konserwacja dodamy kilka rzeczy i wracamy !

Przedłuży się ciut ciut poprawiam zabezpieczenia ze sponsorem !

Łatka zaraz dodam :

Link :

Dodano: 05.08.13 01:17
Za chwile będzie łatka xD
Nie moge sie doczekac ;]

przedluzy sie ciut ciut czyli ponad godzine ^^ alee uj tam :P no to czekamy na ta latke hehe

Opublikowano

Ej pobrałem tą łatke ze strony zeby client działał i nic nie chce mi sie włączyc

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Jak ktos czeka i nie ma co robic to posluchajcie i obejrzyjcie sobie to :O

Troche smutne ale ciekawa historia bardzo :<

Ej pobrałem tą łatke ze strony zeby client działał i nic nie chce mi sie włączyc

z tego co widze na stronie to tej latki jeszcze nie dodal

Opublikowano

ale tą co do poprawnego działania clienta a client mi sie nie włacza -.- pisze ze przestał działac xD

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Na początku nie byłem pewien serwera ale jak tylko udało mi się wbić i chwilę pograć to mogę wam w 100% go polecić rewelacja serwer , Administracja zna się na tym naprawiają wszystko i prostują błędy/bugi nie są obojętni na graczy + nie robią serwer pod is :))

Co do tego normalni ludzie i miła atmosfera chociaż czasem lubimy się po tyrać :DDDDDD

Pozdrawiam Psycholu elo :))

Opublikowano

ale tą co do poprawnego działania clienta a client mi sie nie włacza -.- pisze ze przestał działac xD

wybacz ale nie wiem czemu Ci sie wylacza :< nie jestem specem w takich sprawach

Na początku nie byłem pewien serwera ale jak tylko udało mi się wbić i chwilę pograć to mogę wam w 100% go polecić rewelacja serwer , Administracja zna się na tym naprawiają wszystko i prostują błędy/bugi nie są obojętni na graczy + nie robią serwer pod is :))

Co do tego normalni ludzie i miła atmosfera chociaż czasem lubimy się po tyrać :DDDDDD

Pozdrawiam Psycholu elo :))

ulala wkoncu jakies cieple slowa na temat serva ;)) haha swieta slowa mordko popieram w 100%

Opublikowano

Serwer jest dobry tylko trzeba ludzi tyrać na mapie z metinami ^^ Plebs się musi nauczyć że nie ładnie jest ksuc.

Tee moderator od kiedy za napisanie własnej opinii o serwerze punkty dajecie? Niedługo każdy post akceptacje samego wielce Panującego Donalda będzie musiał przejść żeby się na forum pojawił.

2sbu2dv.png

Opublikowano

ulala , szkoda ze nareszcie.... dobrze ze dzis to napisales ;) no zobaczymy czy rano bedzie dzialal ja w to watpie :D

dokladnie :DD

hahahhah wiedzialem mogliscie napisac wczesniej IDE SPAC NQ xD

Opublikowano

no przepraszam że teraz ale możecie spotkać się na naszym ts3 zrobić listę co dodać poprawić część na pewno dam rade do rana IP : ts.manessa.pl

wg88.png

Opublikowano

no przepraszam że teraz ale możecie spotkać się na naszym ts3 zrobić listę co dodać poprawić część na pewno dam rade do rana IP : ts.manessa.pl

Kolego na ts'a to juz troszke za pozna godzinka :) dobrze by bylo gdybyscie chociaz te logowanie zrobili zeby nie padalo tak i ine wywalalo co chwile, ja tam wiecej zarzutow nie mam :)

Opublikowano

Kolego na ts'a to juz troszke za pozna godzinka :) dobrze by bylo gdybyscie chociaz te logowanie zrobili zeby nie padalo tak i ine wywalalo co chwile, ja tam wiecej zarzutow nie mam :)

no właśnie z tym jest taki problem bo nawet jak niewielki atak poleci na db to potrafi popitolic all dzis to naprawimy jutro wam to wynagrodzę ratami yang i drop 100% yang i 500% drop na 10h ^^

jutro ox idol i jak dam radę napisać questa na zuo to zuo ale z tym zuo nie obiecuję

wg88.png

Opublikowano

no właśnie z tym jest taki problem bo nawet jak niewielki atak poleci na db to potrafi popitolic all dzis to naprawimy jutro wam to wynagrodzę ratami yang i drop 100% yang i 500% drop na 10h ^^

jutro ox idol i jak dam radę napisać questa na zuo to zuo ale z tym zuo nie obiecuję

co do tych rzeczy polecacm dac je wieczorem :) bo znam wielu ludzi ktorzy tutaj graja a maja prace itp wiec w dzien nie moga wydaje mi sie ze wiekszosc graczy ma tak samo :) a o ktorej ten ox ? czy jeszcze ine ustaliliscie tego?

nie zapomnij tylko o tej latce na strone wstawic, chyba ze juz ine bedzie konieczna:)

Opublikowano

Po zajebistej walce z problemem udało się go rozwiązać serwer działa zostawiam dla siebie do 6 rano ok do 6:30 postaram się łatke dać na stronie i dodam parę nowości ! za to ale gruby błąd bo db zapotrzebowanie ram miało ponad 4gb to uszkodzone na atakach musiało zostać poddifowałem go i poprawiłem zmęczony padnięty ale czego dla was się nie robi ^^

zapraszajcie znajomych na serwer i większa liczba graczy u nas ty większa satysfakcja z wykonywanej mojej pracy i gry dla was ^^

wg88.png

Opublikowano

No mam nadzieję, że o 6:30 zagram, bo już mnie nosi od 5:00 a tu logowanie off, dodany został drop pereł z metków 110? ;)

85483298046031778091.png
Jestem Nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.

Opublikowano

No mam nadzieję, że o 6:30 zagram, bo już mnie nosi od 5:00 a tu logowanie off, dodany został drop pereł z metków 110? ;)

zaraz dodam

tak zaraz wam łatkę zrobie ale zaspany jestem kapkę xD

wg88.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...