Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

`Astium [Dedyk]

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem powinni ruszyć z serwerem, dopiero wtedy gdy zrobią porządną ochronę przed atakami ddos, bo jak sie wie, że serwer jest on, a nie można na niego wbić, to nerwicy się dostaje.

• Odpowiedzi 511
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak czytam wasze śmieszne komentarze to aż mnie skręca i sraczki dostaje...
Ile razy można wam powtarzać że to nie jest wina ataków ddos, gówno wiecie a się odzywacie że niby Fubu, Isamu i cała inna banda atakuje.
Zrozumcie wreszcie że nie o to chodzi... Serwer jest ON, logowanie jest również włączone i serwer nie pada jakbyś żałosny kolega @UP zauważył.
Nie znacie się to się nie wypowiadajcie wielcy hejterzy z MPC.

Opublikowano

@Paciula
Na Twój komentarz to, aż mi szkoda słów.. trochę szacunku do kobiety, bo dla Ciebie jak to ująłeś "kolegą" nie jestem ;)
Po drugie nie hejtuje serwera, bo jest zajebisty, ale dlaczego nie działa? ;)
Skoro nie chodzi o ataki ddos, to może wyjaśnisz w czym tkwi problem? Może i pokazane jest, że serwer jest on, etc. ale wszedłeś chociaż do gry? gdy wbijesz na postać i chcesz wejść do gry, wywala Cie do ekranu logowania. sam gówno wiesz, a się wypowiadasz. I czy ja mówie, że serwer upadł ? nie, nie upadł. trzyma się, ale jednak do gry wbić nie można. więc ogarnij ból dupy za przeproszeniem.

Opublikowano

Tak sie dobrze zapowiadalo, tak sie dobrze gralo (mimo paru problemow), ale ciagle musi byc off.. Ehh, gdzies taki server mam. Od 10 czekam, mialem nadzieje ze zrobie sobie dzis 4 poziomy konia i przeczytam 2 ku, mamy 12.30 - obie opcje juz odpadaja.

Gracze zaczna olewac server zaraz, bo jest wiecej off, niz on..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ktoś z Was ma taki sam problem?
gdy się wchodzi na postać i próbuje się wejść do gry, wyrzuca do ekranu logowania.

@Edit

Doczekamy się jakich kolwiek informacji z strony administracji ?

Opublikowano

Fev, nie zauważyłem że jesteś kobietą więc przepraszam.
Co do serwer nie działa tylko i wyłącznie M1/M2 królestw.

Zapodaje SS robione z serwer wcześniej na potrzeby niedowiarków z forum serwera.

Buffem mogę sobie grać na innych mapach niż M1/M2 ale mi to osobiście nic nie da bo główną postać i tak mam w M1. Serwer nie jest atakowany i cały czas jest sprawny. W plikach niestety jest mały błąd wywalający obie mapy M1/M2. Administracja stara się to naprawić, więc jak większość nie wie o co chodzi niech się po prostu nie wypowiada. Mi również nie jest na rękę że serwer nie chodzi, a raczej chodzi tylko nie w taki sposób jak powinien.
Opublikowano

Nie szczekaj tyle psino bo Ci łancuch skróce. I wyjdź na dwór , bo siedzisz w tych 4 scianach od 1 lipca pewnie , a na dwór nie wychodzisz bo słońce Cie zabija imbecylu yebany.

chuja mnie znasz miszczu painta dla twojej wiadomosci 3 dni temu wrocilem z nad gór i nie mogłem się położyć bo sie spaliłem, ale nie bój się miałem dostęp na wifi telefonie i nie raz widziałem twoje zjebane posty w prezentacjach i zapowiedziach ...

@up; Też tak mam jak i raczej cały server :D

@topic: Żeby tylko gracze nie odeszli przez ten off ;/ nigdy nie życzyłem serwerowi temu źle;C

Opublikowano

Od samego rana staramy się przywrócić stabilna sytuacje na serwerze. Jeżeli chodzi o osoby które expiły gdy serwer był "OFF" dla reszty, to zostanie Im to cofnięte. Co do naszego zainteresowania jak niektórzy piszą to macie rację, lepiej abyśmy odpisywani w każdym temacie (który powstaje co 3 minuty) niż starali się naprawić.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

@Paciula
Również przepraszam, za moje zachowanie. Mam nadzieje, że taka sytuacja już więcej nie nastąpi.

@Topic

Miejmy nadzieje, że błędy zostaną naprawione, a serwer ruszy. Ale mamy też Panie i Panowie, jeden wielki plus. Nie ma ddosów, więc serwer nie upadnie. Wystarczy zlikwidować ten błąd. Początki zawsze bywają trudne, a potem to leci tylko z górki ;) Oby było tak, i tym razem.

Opublikowano

Good serwer pełno nowosci administracja jest ogarnieta bo grałem na dreanor i wiem :)

Polecam !

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Nie rozumiecie , że kasa z is już wpadła to zamkneli serwer?

Boze czlowieku jestes taki glupi ze az szkoda mi na Ciebie slow.. gowno wiesz a sie wtracasz, to ze 3/4 administracji serwerow tak robi to nei znaczy ze ten tez... Pierdolnij se barana w ściane a potem coś pisz ułomie

Opublikowano

Boze czlowieku jestes taki glupi ze az szkoda mi na Ciebie slow.. gowno wiesz a sie wtracasz, to ze 3/4 administracji serwerow tak robi to nei znaczy ze ten tez... Pierdolnij se barana w ściane a potem coś pisz ułomie

Grzeczniej szczylu , takie odzywki to kieruj do starych , bo widocznie Cie uchowali , a nie wychowali. Zresztą czego można oczekiwać od gimbusa grającego na hardzie , uzależnione dziecko i tyle , wyszedłeś na dwór chociaż od początku wakacji?

Opublikowano

Grzeczniej szczylu , takie odzywki to kieruj do starych , bo widocznie Cie uchowali , a nie wychowali. Zresztą czego można oczekiwać od gimbusa grającego na hardzie , uzależnione dziecko i tyle , wyszedłeś na dwór chociaż od początku wakacji?

Nie takim tonem do innych. Sam powinieneś się opanować. Nie "starych" tylko rodziców, jak już coś, trochę szacunku. Skąd masz pewność, że jest gimbusem "dzieckiem" do tego uzależnionym? Bezpodstawne oskarżanie ;)

To samo pytanie można byłoby zadać i Tobie :

"wyszedłeś na dwór chociaż od początku wakacji?"

raport leci.

@topic.

kiedy możemy liczyć, że serwer będzie on?

@edit

Serwer ON zapraszamy do gry ! ;)

Opublikowano

Piękna cofka... miałem branze 2k hp +7 a teraz nie mam ani zmianek ani branzy. fms+7 sr 28 też poszedł sie jebać bo spalił na +5 a przed soką zrobił na +7. i medalach i innych rzeczach nie wspominając... ja podziękuje. powodzenia wszystkim :)

Kiedy odpalam autopatcher i dochodzi do 100% normalnie to nie moge kliknac graj, wgl nie reaguje w opcje moge wejsc zamknij tez moge kliknac ale graj nie "dziala". ocb?

kliknij prawym na patcher i uruchom jako administartor :)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Lagi są niestety nie powtarzalne..
przez co nie da się kompletnie grać ;/

Kiedy odpalam autopatcher i dochodzi do 100% normalnie to nie moge kliknac graj, wgl nie reaguje w opcje moge wejsc zamknij tez moge kliknac ale graj nie "dziala". ocb?

mam to samo, kliknij na to PPM, "rozwiąż problemy z zgodnością" potem będzie wykrywanie problemów następnie klikasz w opcje "wypróbuj zalecane ustawienia" następnie "testuj program" akceptujesz, że chcesz włączyć i wtedy dopiero klikasz graj i działa. ;)
tak za każdym razem niestety :f chyba, że ustawisz sobie, że automatycznie ma Ci ustawić windows xp service pack 3

Opublikowano

Info z naszego forum...

Jak już większość z was zauważyła nastąpiła cofka do godziny ok 19 dnia wczorajszego. Gdy tylko sytuacja się unormuje wszystkie itemy z itemshopu zostana zwrócone, a itemy czasowe wydłużone. Niestety nie mamy możliwości oddania zwykłych itemów. Decyzja o cofce nie jest zbyt łatwa, jednak takową podjeliśmy aby gra była w dalszym ciągu wyrównana. My jako Administracja nie planowaliśmy tego, jednak czasami trzeba wybrać mniejsze zło. Jako Zadośćuczynienie na każde konto które zostało załozone przed godziną 19 dnia wczorajszego zostanie dodane 40kredytów. Postanowiliśmy też, że w najbliższym czasie zostanie włączone drobne bonusy doświadczenia,dropu oraz yang. Mamy nadzieję, że przez te drobne problemy nie zraźicie się do Nas i będziecie w dalszym ciągu chętnie grali na naszym serwerze. O godzinie 18:00 odbędzie się idol na naszym ts w którym będzie można wygrać sporą ilość kredytów.

A mnie dalej nie ma w domu T_T

3KIpGJ1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...