Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azeria.eu [Dedyk] [Medium]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram.

Tylko mam pytanie, mianowicie przewidujecie jeszcze jakieś nowości dodać coś w stylu System Enegrii albo Zielarstwo ?

Oczywiście chodzi mi o własne Questy.

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Ehh czemu skasowaliscie licznik graczy ze strony ??/ to jest przydatne bo wiadomo czy oplaca sie grac czy nie

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ehh czemu skasowaliscie licznik graczy ze strony ??/ to jest przydatne bo wiadomo czy oplaca sie grac czy nie

Bo zwariował,raz pokazywał 300 a raz 21,dlatego nie było sensu go trzymać,jak go naprawimy to go wkleimy ;)

Opublikowano

Czemu biologa nie ma z księgami? Zęby zrobione, mam 51lv

Pewnie cos sie zbugowalo ub cos nie tak jest , spokojnie nie masz co sie martwic kiedys to naprawia :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Czemu biologa nie ma z księgami? Zęby zrobione, mam 51lv

Juz sie za to bierzemy ;) Dziekuje6 za wykrycie buga

Narazie jest chyba off? Czy się mylę? Rozumiem że ataki ale kiedy ON? c:

Juz dawno jest ON

Opublikowano

Pograłem 3 min, i podziękuje. Lagi że prawie nie da się nic zrobić. Jade jade, i mnie cofa 5 razy...

Albo zbieram spota, i muszę czekać zanim mooby zareagują aby biec do mnie, lub bije, bije i bije - i dopiero za chwile mooby dostają obrażenia.

Takich lagów to ja na priv. servie dawno nie widziałem - komputer jak i internet mam b. dobry.

Dziękuje, pozdrawiam :)

Opublikowano

Pograłem 3 min, i podziękuje. Lagi że prawie nie da się nic zrobić. Jade jade, i mnie cofa 5 razy...

Albo zbieram spota, i muszę czekać zanim mooby zareagują aby biec do mnie, lub bije, bije i bije - i dopiero za chwile mooby dostają obrażenia.

Takich lagów to ja na priv. servie dawno nie widziałem - komputer jak i internet mam b. dobry.

Dziękuje, pozdrawiam :)

Neta ogarnij czliwieku ludzie maja Po kilka programow odpalonych ....

na ts nie narzekaja

mi jakos nie dziala

All latki masz wgrane?

spr ludzie graja

Opublikowano

Czyli każdy praktycznie ma poodpalane programy i dlatego mają lagi?. Dziwne bo mam kompa 4gb ramu i 16mb neta i mam lagi a na innych serwerach nie :>

Ps: znowu nie działa :P

Jakąś gównianą stronke macie bo pada co 2 minuty, to samo z serwerem

Opublikowano

@kolo

3/4 serwera ma lagi, wiec nie pisz bzdur

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

PS: Serwer off

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

GORĄCO POLECAM TEN WSPANIAŁY SERVER.

LAGI, BUGI, BRAK GRACZY, CIEMNO JAK W DUPIE I DODATKOWO CO 3 MINUTY OFF.

POZDRAWIAM SERDECZNIE.

Opublikowano

Kiedy ten serwer będzie online? Czekamy wraz z ekipą, 0 informacji.

Co do serwera to fajny jest, tylko przeszkadzają lekkie lagi + mogło by być jaśniej w m1/m2 :)

Opublikowano

Co wy macie do tej nocy? Fajna ona przecież jest i nadaje klimatu do serwera c:. A nie jak każdy inny..

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

GORĄCO POLECAM TEN WSPANIAŁY SERVER.

LAGI, BUGI, BRAK GRACZY, CIEMNO JAK W DUPIE I DODATKOWO CO 3 MINUTY OFF.

POZDRAWIAM SERDECZNIE.

-lagi tak, przecież ciągle ddosy lecą.

-bugi? wymień mi choć jednego buga którego znalazłeś.

-brak graczy? gdyby nie było graczy to nie leciałyby ddosy.

-ciemno? to może rozjaśnij ekran, ja takiego problemu nie mam.

-wywala ,to prawda , jeśli zdarzało sie takie coś na pierwszej edycji serwera , to na co odpalają go znowu , skoro sobie nie poradzili z tym problemem.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

-lagi tak, przecież ciągle ddosy lecą.

-bugi? wymień mi choć jednego buga którego znalazłeś.

-brak graczy? gdyby nie było graczy to nie leciałyby ddosy.

-ciemno? to może rozjaśnij ekran, ja takiego problemu nie mam.

-wywala ,to prawda , jeśli zdarzało sie takie coś na pierwszej edycji serwera , to na co odpalają go znowu , skoro sobie nie poradzili z tym problemem.

Nie pozdrawiam.

1 uwaga - wywala przez ddosy. Reszta +

Wszystko sprowadza się do ataków. Lagi, wywalanie z gry, mała liczba graczy po części też. Jeśli serwer przetrwa 2-3 dni wszystko się ustabilizuje. Norma na większości jak nie na wszystkich prywatnych serwerach mt2. Trzeba się pomęczyć przez pierwsze dni od startu, później sobie dadzą spokój z atakami. To jest nieuniknione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...