Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azeria.eu [Dedyk] [Medium]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OK! Bo widzę że niedługo start :p. Jest ktoś chętny zacząć grę razem? Dodam że jeżeli będzie chętny biorę bufa/smoka :D.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Czy w wieży wygnańców są kowale?Bo jeśli nie trzeba ulepszaczy na zwykłe itemki, to wydaje mi się, że kowale tam nie są potrzebni .Ani w dt czy w.w ,zakładając przy tym że nie ma 100% na ulepszenie. Nikt nie bedzie ryzykował kopcenia epików.

Powtarzam pytanie, gdzie lecą bronie 75??? ktoś wspominał w tym temacie metki z red lasu? Jeśli tak to czy taki sam drop bedzie w w.w? Tam zamiast metków 65,70 są metki 85 i 90?

Więc jeśli istnieje tu dt a bronie 75 leca z metków, to do dt będzie się chodzić wyłącznie po pamiątki.

Opublikowano

Edit ///

O 14:00 oficjalny start? ,wszelkie bugi ,bledy ktore byly na wczesniejszym starcie usuneliscie?,zablokowaliscie /dice? zeby nie bylo tak jak przy 1 odslonie...

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Patcher, czy co to jest, bedzie sie odpalac dopiero po wlaczeniu serwera?:D

Oj Teken... Ladnie chcesz wspolprace podjac z Warnoxem ; >. hardkorek i inni, uwazajcie na sponsora, iz moze was wychujac;>

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Czy w wieży wygnańców są kowale?Bo jeśli nie trzeba ulepszaczy na zwykłe itemki, to wydaje mi się, że kowale tam nie są potrzebni .Ani w dt czy w.w ,zakładając przy tym że nie ma 100% na ulepszenie. Nikt nie bedzie ryzykował kopcenia epików.

Powtarzam pytanie, gdzie lecą bronie 75??? ktoś wspominał w tym temacie metki z red lasu? Jeśli tak to czy taki sam drop bedzie w w.w? Tam zamiast metków 65,70 są metki 85 i 90?

Więc jeśli istnieje tu dt a bronie 75 leca z metków, to do dt będzie się chodzić wyłącznie po pamiątki.

Bronie 75lvl jak i stalki lecą też ze szkaty ripa która dropi z każdego moba i automatycznie trafia do eq

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

Nie moge wypakowac poprawki " Znie znaleziono archiwum lub jest uszkodzone " Prosze o pomoc.

Ściągnij jeszcze raz

Opublikowano

Client sie bedzie odpalac dopiero na starcie?:x

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

ok dzieki, poleca like. Nawet nie czytalem o tych latkach;x

Opublikowano

SKANY PODAWAC DO PLIKOW bo bede usuwał wam.

i linki w code

btw. stronka nie działa a konta chyba usuniete i nie ma jak zarejestrowac

Opublikowano

SKANY PODAWAC DO PLIKOW bo bede usuwał wam.

To są linki z prezentacji, tam masz skany

stary client nie podchodzi trzeba ten nowy?

To jest stary klient. Ściągasz tylko 2 łatki i wklejasz do pack

Opublikowano

No tak. Był błąd do 14 i od 14;01 zaczęło pisac że złe passy a założyłem 2 konta. Teraz strona off. Czyżby znowu start nie wypalił?

Opublikowano

No tak. Był błąd do 14 i od 14;01 zaczęło pisac że złe passy a założyłem 2 konta. Teraz strona off. Czyżby znowu start nie wypalił?

Żadnego błędu nie było, teraz strona na chwile off bo włączają serwer, zawsze tak jest. Zaraz będzie działać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...