Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azeria.eu [Dedyk] [Medium]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

0 lagow , 0 ddsow , a tak zapewniali ze dadza rade . To ejst drugie Ali*e 2

4uc581.jpg

Opublikowano

7 minut spoznienia .. Dno

Widzicie mili Państwo to elokwentne zdanie ?

Autor zapewne chciał zachęcić najmłodszych brakiem polskich znaków, z kolei dwie kropki które od pierwszego członu oddziela spacja zachęcają nas do krótkiej refleksji nad poprzednimi wyrazami oraz ich przekazem. Kunszt dzieła stanowi jak się domyślamy pisane z dużej litery "zdanie" brzmiące: "Dno" autor w ten sposób przejawia swój bunt kierowany w stronę poprawnego szyku zdania. Zainspirowałeś miliony. :)

69mRNXM.jpg

Opublikowano

stary client nie podchodzi trzeba ten nowy?

Stary ale łatki trzeba

STRONA ON :)

Lagi naturalne ze moga sie pojawić :)

DDoSy odbedzane sa caly czas

Forum bd udostepnione 1h po starcie

Opublikowano

Stary ale łatki trzeba

STRONA ON :)

Lagi naturalne ze moga sie pojawić :)

DDoSy odbedzane sa caly czas

Forum bd udostepnione 1h po starcie

Lagi naturalne ?

Dobre zabezpieczenia i 0 lagow . A tu sie anwet grac nie da ...

4uc581.jpg

Opublikowano

wszystko niby pyka, to że lagi jak skurwysyn to pomijam fakt, ale czemu np. biegne i zamyka metka, bez żadnego błędu bez niczego, z marszu zamyka i nic?

Opublikowano

Czy serwer off czy mi cały czas Błąd połączenia z serwerem?

Wybrałeś ch?

wszystko niby pyka, to że lagi jak skurwysyn to pomijam fakt, ale czemu np. biegne i zamyka metka, bez żadnego błędu bez niczego, z marszu zamyka i nic?

Ja takiego problemu nigdy nie miałem. Może to jest związane z antywirusem/zaporą?
Opublikowano

Wybrałeś ch?Ja takiego problemu nigdy nie miałem. Może to jest związane z antywirusem/zaporą?

Tak

Opublikowano

Czekamy na odpalenie serwera

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

jjuz dziala

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

zmiencie efekty gry bo jest beznadziejny sura wp czarowane ostrze na czerwono po huj to swiecace zbroje tez jakies dziwne bedziecie tracic graczy przez takie pierdolki to co stare to najlepsze a nie jakies wymyslone swiecidelka narazie nie zagram chyba ze zmienicie to

Opublikowano

Prezka super tyle że połowy rzeczy z niej nie ma na serwerze po ch** oszukujecie graczy da wam to cos?

Wymień chociaż jedną

Opublikowano

hoho mysllem,ze lepiej wystartujecie taksieladnie zapowiadalo ,niby ten teges a z tego co widze to 33 graczy :D logowanie /swiaty OFF strona co chwile ... Dawac Dawac chlopaki nie opierdalac sie bronimy ataki , Powodzenia

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...