Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azeria.eu [Dedyk] [Medium]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od siebie dodam, że wczoraj z ludźmi na team speaku pogadaliśmy troche i napisaliśmy całkowicie nowy dungeon ( ja napisałem oni wymyślili ;D )

który napewno wam się spodoba, więc naprawdę warto zaczekać te dwa dni.

Dziękuje :)

I myślę, że nas zrozumiecie.

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie przygotujcie serwer i start w poniedzialek o 13 tak będzie najlepiej żeby nie bylo jutro na start czy dzisiaj w ch... bugów

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

JESLI CHCECIE REKOMPENSATE TO PISZCIE TU JAKA ( ALE TYLKO SENSOWNE PROPOZYCJE )

To może 50% expa na 1 dzień startu? :)

Opublikowano

Ludzie powiem wam tak ...

Jeśli chcecie nas przez to olać ale my nie chcemy startować dziś i paść od 1 ataku Ddos to jest bez sensu a start to bd egzekucja..

Obiecujemy ostateczną date 29.07.2013 r . SERWERY TERAZ NIE STARTUJA NA CZAS ALE MY JESTESMY PRZYGOTOWANI PRZEPRASZAM W IMIENIU TEAMU :(

Pozdrawiamy Ekipa Azerii ( Cr4eativE )

JESLI CHCECIE REKOMPENSATE TO PISZCIE TU JAKA ( ALE TYLKO SENSOWNE PROPOZYCJE )

BARDZO WAS PRZERPASZAMY ! :(

SM ;>

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

ha ha ha ha ha ha Aline drobne problemy ha ha ha ha cofki cofki cofki ha ha ha !!! Aline na poczatku byl spoko pozniej te cofki te eventy na 1 ch do tego nie informowanie graczy gdzie i na jakim ch odbedzie się np.OX ten serw pochodzi chwile i padnie jak ekipa ktora go robila, i zostanie im jedynie co to zbieranie puszek badz butelek na nową maszyne i werbowanie ekipy na ruskim .

Alinemt2

-nie polecam serwer dla desperatów lub dla tych co lubia grac przez chwile i wydac kase za Freee

-serwer zbugowany np. Exp Bug nawet DH i wywalanie ludzi z serwa działało hehe tacy tam profesjonalisci

-serwer zlagowany jak Team ktory odpisuje po 1-2 godzinach polecam dla nich wymienic muzg i pamięc ram zeby mogli myslec wiecej niz do tej pory

-serwer tak smieszny ze jak wchodze na MPCforum to odrazu mysle o nim ;D

Opublikowano

ha ha ha ha ha ha Aline drobne problemy ha ha ha ha cofki cofki cofki ha ha ha !!! Aline na poczatku byl spoko pozniej te cofki te eventy na 1 ch do tego nie informowanie graczy gdzie i na jakim ch odbedzie się np.OX ten serw pochodzi chwile i padnie jak ekipa ktora go robila, i zostanie im jedynie co to zbieranie puszek badz butelek na nową maszyne i werbowanie ekipy na ruskim .

Alinemt2

-nie polecam serwer dla desperatów lub dla tych co lubia grac przez chwile i wydac kase za Freee

-serwer zbugowany np. Exp Bug nawet DH i wywalanie ludzi z serwa działało hehe tacy tam profesjonalisci

-serwer zlagowany jak Team ktory odpisuje po 1-2 godzinach polecam dla nich wymienic muzg i pamięc ram zeby mogli myslec wiecej niz do tej pory

-serwer tak smieszny ze jak wchodze na MPCforum to odrazu mysle o nim ;D

Zgadzam się w 100% !!!! Aline2 to totalny niewypał.

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Zgadzam się w 100% !!!! Aline2 to totalny niewypał.

Azeria taka nie będzie mamy poprostu drobne problemy ale wynagrodzimy wam to piszemy wlasnie 2 dungeon

TAKŻE CZEKAJCIE DO PONIEDZIAŁKU

Pozdrawiamy Azeria Team

Opublikowano

A ja tam dam sobie spokoj z tym serwerem , mieli duzo czasu na wprowadzenie zabezpieczen ale tego nie zrobili , ile ten serwer był w zapowiedzi itd? ponadto mimo wszytkich zapewnien ze wprowadza zabezpieczenia i bedzie wszystko cacy ,watpie ze tak bedzie na kazde zabezpieczenie znajdzie sie obejscie tak jak z haxami do metina , takze bez spinek ale jest to administracja malo slowna zapowiada cos i nagle zmienia zdanie .Tyle w temacie zaraz pewnie powiecie ze hejtuje a ja powiem ze to tylko moje zdanie na ten temat ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

nareszcie coś się dzieje... O której start? Dokładna godzina? Lub chociaż start stronki/forum.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano
Opublikowano

Więc sklepik ze stalkami został usunięty? A to szkoda... Znowu będzie trzeba płacić za nią ceny z kosmosu lub dropić godzinę... A będzie jakaś nagroda za to przeciągania? C:

Opublikowano

Pro Gp na prawdę pierwsza klasa ! Adonis Subka jak nic ;]

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Dajcie start o 13 lub 12 i dodajcie ten sklep ze stalkami bo z tego co pamietam w ankiecie było ze większość chce aby zostal ten sklep

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

Jak dla mnie to npc powinno nie być, czyli tak jak jest teraz.
A co do servera też okej wszystko, ale osobiście na razie nie wbijam. Wytrzyma 2-3 dni bez większych problemów to się zobaczy czy jest taki jak opisuje prezka.
Peace ! :)

Opublikowano

Jak dla mnie to npc powinno nie być, czyli tak jak jest teraz.

A co do servera też okej wszystko, ale osobiście na razie nie wbijam. Wytrzyma 2-3 dni bez większych problemów to się zobaczy czy jest taki jak opisuje prezka.

Peace ! :)

Może i masz rację, ale chodzi tutaj o bieganie za stalkami które mają ceny z kosmosu... Szczególnie na woja ;/. Dropienie teź nie jest zbyt proste bo wez tu znajdz metina w redzie.

Opublikowano

Oby tylko znow nie bylo problemow,bugow, i dajcie latke do tych okienek od biologa :D musze osobiscie je oblukac.

Poczatek gry fajny nwm jak dalej ale exp,drop super byl.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Przynajmniej będzie na czym zarabiać. niech stalki zostaną usunięte ze sklepu. Bo będzie wychodziło na to że stalki wgl nie mają żadnej wartości, są ogólno dostępne i nie będzie można na nich zarobić + z metków w red będzie się zbierało jedynie ulepy..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...