Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azeria.eu [Dedyk] [Medium]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lagi oczywiscie sa ogromne.... Powiem tak Lagi - 350 osob max brak lagow - 600 +

Cos o lagach? Na serwer sa ataki, prawdopodobnie od Mystical ( Nie jestem pewny ). Na pewno jest to wszystko przez konkurencje, aczkolwiek do 7 nie bylo nawet sladow... Plynna gra, spokoj, cisza, nic dodac nic ujac. Serwer zaje****ty, jednakze lagi psuja przyjemnosc gry. W najblizszym czasie nie ma co grac, jedynie jak ddosy ucichna serwer bedzie godny polecenia.

Pare informacji o teamie - Wszystko jest znakomite, odpowiedzi w ciagu 2-5 minut, minimum jeden admin online w grze, uspokajanie graczy, wysluchiwanie ich, pomoc i tak wymieniac, wymieniac, wymieniac . . . W nieskonczonosc;>

Jezeli macie chec na dobry medium to zagrajcie tutaj. mimo tych lagow dacie rade; >

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

To sa lagi serwerowe, takie wypieranie sie Ci nic nie da.;> . Czekamy na serwer, moze na xat wbijemy xD?

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Serwer moim zdaniem nie przemyślany, chociaż bardzo dobry poza paroma szczegółami.

Np. Dlaczego Tryton (Broń na 80 poziom) jest na 80 poziom, skoro można go zrobić dopiero od 90 w górę, bo potrzebne są ulepszacze z mapki na 90? To już trzeba było Trytona dać od 90 w górę.

Po co metiny w av2, skoro drop z nich jest od 90, a na 90 jest nowa mapka i nikt z 90 poziomem w av2 nie będzie się męczyć?

Dlaczego drop z bossów jest od 90 poziomu, skoro wejść na dungeon można od 80? W av3 z berana nic na 80 nie leci, tak samo z Aragoga i Elit. Królowej Pająków, a te mapki są właśnie od 80 poziomu.

Tych rzeczy nie rozumiem, reszta jest jak najbardziej zaje*ista. :)

@up

Przerwa techniczna - 2h

I opłaca się grać ;)

Już minęły te 2 godziny, co z serwerem? :)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

"@up

Przerwa techniczna - 2h"

Udajesz głupiego czy jesteś? Skończą to skończą nie panikuj.

no to naprawcie wkoncu tego biologa i inne rzeczy

Właśnie to naprawiają, dlatego jest off.

kiedy stronka mi bedzie działać ? :)

Kiedy skończą naprawiać. Bodajże naprawiają licznik na stronie.

server off? za ile bedzie wlaczony?

A jak myślisz? Jak skończą.

No 2 godziny minely ponad od wyłączenia ,więc dlugo jeszcze ?

Jak skończą to będzie c:/

Będzie kiedyś jeszcze on?

No raczej...

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Serwer on? Ile ludzi online? Są lagi? Opłaca się grać wgl...?

Czy są lagi? Czlowieku nie da sie spota ogarnac bo zanim uderzysz to na ziemi leżysz + czas kiedy potki zaczna regenerowac hp + zanim moby podbiegną i zanim ty je zaczniesz bic to juz lezysz . Ludzi nie jest dużo ..

Opublikowano

Kup nowy komputer, a nie na drewnie grasz.

Polecam też neta przynajmniej 20mb/s, a nie 512kb/s

Kiedy serwer będzie online? Bo lars123 nie wiem czy wiesz, ale 2h już minęło.

Opublikowano

Po 1 nie wiem jak ty ja Nir mam.lagow

2 spprawa serwer odpalimy jak pisal kolega warnox jak bd PAN True

bez nirgo nie da rady

iz zupelnie przypadkiem wpisalrm komende na wyl dedyka

serwer zodtanie odpalony jak bd True ;)

Pozdrawiam cr4eative

Opublikowano

Czy Wy jesteście tak zorganizowaną administracją, że nie macie numerów telefonów jeden do drugiego? Przecież takie sytuacje bardzo często się zdarzają i każda osoba z teamu powinna mieć numer telefonu do innej osoby. ;o

Macie teraz nauczkę na przyszłość, a przez takie coś też możecie stracić trochę graczy. To już godzina opóźnienia. :)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

gdzies administracja napisala ze jesli ten server nie wypali w poniedizalek to dadza sobie spokoj.

lagi kurewskie,niezapowiedziane offy bo ktos cos przez przypadek zrobil.to moze pora podjac decyzje i dac sobie juz spokoj?macie jaja?

Opublikowano

gdzies administracja napisala ze jesli ten server nie wypali w poniedizalek to dadza sobie spokoj.

lagi kurewskie,niezapowiedziane offy bo ktos cos przez przypadek zrobil.to moze pora podjac decyzje i dac sobie juz spokoj?macie jaja?

Schował się dziecko drogie... Współczuję grania na drewnie.... Masz moje najszczersze kondolence... KTO JEST ZA UZBIERANIEM DLA NIEGO NA NOWY KOMPUTER??

A co do tematu... Piszę po raz Kur**** 100setny nie ma lagów, kupcie sobie nowe komputery a nie gracie na tosterach i drewnach!

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Schował się dziecko drogie... Współczuję grania na drewnie.... Masz moje najszczersze kondolence... KTO JEST ZA UZBIERANIEM DLA NIEGO NA NOWY KOMPUTER??

A co do tematu... Piszę po raz Kur**** 100setny nie ma lagów, kupcie sobie nowe komputery a nie gracie na tosterach i drewnach!

sa lagi. no chyba ze ty cofanie co 20 sekund nie nazywasz lagami.

i staly teks pajaca o komputerze z drewna.

skoro mam slaby komuter to ten problem powinien wystepowac na KAZDYM serverze. a zgadnij pajacu na jakim serverze mam lagi?

Opublikowano

wszyscy mają lagi, administracja pisze w grze, że ogarną te lagi za 2/3dni max, ale nie oczywiście są tacy wspaniali, którzy nie mają lagów, bo chcą innym pocisnąć, że mają słabe kompy
tak więc pozdrowienia dla was

18706.png
Opublikowano

Co jak co ale najpierw miała być chwilowa przerwa a potem 2h. nagle już mija kilka godzin -_- Poza tym nie wciskajcie prosze ściem że macie serw wyłączony bo czasami pisze " zostaniesz połączony z serwerem" cały czas czyli sewer jest odpalony tylko logowanie jest off a czasem wyskakuje" błąd podczas łączenia się z serwerem"

Niektórzy ludzie aż tak durni jak myślicie to nie są -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...