Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azeria.eu [Dedyk] [Medium]

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TEKEN to już jest w kliencie ;)

A mi typ pisal ze dopiero w aktualizacji bd dostepne. Na starcie klikalem "b" i zadne okno sie nie otwieralo. Wiec chyba client ktorego udostepniliscie jest niekompletny.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak ma się sprawa z ulepszaczami? Tylko na epiki są potrzebne?

Przydałoby się jakieś utrudnienie,

Idz na PL-a

Opublikowano

Przynajmniej będzie na czym zarabiać. niech stalki zostaną usunięte ze sklepu. Bo będzie wychodziło na to że stalki wgl nie mają żadnej wartości, są ogólno dostępne i nie będzie można na nich zarobić + z metków w red będzie się zbierało jedynie ulepy..

A czy one muszą mieć jakąś wartość? Zarabiać można na ulepszaczach i epikach c:.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

A mi typ pisal ze dopiero w aktualizacji bd dostepne. Na starcie klikalem "b" i zadne okno sie nie otwieralo. Wiec chyba client ktorego udostepniliscie jest niekompletny.

Bo to nie jest fuszerka ;D

Okno biologa możesz otworzyć dopiero po wzięciu misji od niego.

Opublikowano

Idz na PL-a

To jest serwer medium a nie easy/wszystko w sklepie. Zamiast dawać mi rady , mógłbyś odpowiedzieć na pytanie.

A co z itemkami na 75lvl? Lecą tylko z ripa/śmierci?

Opublikowano

Serwer fajny tylko ze client chyba nie jest wasz, a tego "pseudo" projektu ktory mial na wszystkim logo :D

2252770056.png

Opublikowano

Serwer fajny tylko ze client chyba nie jest wasz, a tego "pseudo" projektu ktory mial na wszystkim logo :D

Możesz jaśniej ?

Opublikowano

Możesz jaśniej ?

Client Parima :) Warnox-Adam pisal mi ze go wypakowal,pokazywal mi screeny z ich clienta i te okna w eq sa podobne.

2252770056.png

Opublikowano

True990 kiedy start serwera bo to jest jedyny serwer na który czekam:p

@Jak możesz to dodaj 200x 5b do sklepu i 200x Magiczny Metal

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

Start napewno dzis o 14?

Nie padnie poprzez ataki Ddos ?

4uc581.jpg

Opublikowano

True990 kiedy start serwera bo to jest jedyny serwer na który czekam:p

@Jak możesz to dodaj 200x 5b do sklepu i 200x Magiczny Metal

No ta i wgl najlepiej niech za nas admin wbije lvl, i za nas niech robi pvp.

200x 5 bon nie głupi pomysł, ale może jakby był w dropie - byłoby ciekawiej. Za to magiczny metal moim zdaniem tylko w dropie, aby nie było tak łatwo.

Opublikowano

Zapraszam.

Się rozpisałeś ... Powód dlaczego zapraszasz ? Grałeś, że zapraszasz ? Skąd wiesz czy to nie będzie, serwer na 1 dzień ? - do innych jest to tylko przykład (Liczę na hejty ze strony gimbusków).

Prezentacja serwera podoba mi się, i pewnie zagram... Podobało mi się, że stalki u handlarki były... Powinniście zrobić, zmienić inaczej w sensie - Stalki - niech zostaną, brone 65/75 niech dropi ^^.

200x 5b jak wyżej user napisał fajny pomysł... a metalowe? hm... 1 za 1kk ?:D Śmiesznie by było ^^ ; 3.

Pozdrawiam - jak tam upały ?:O

99523830871009328537.png

Opublikowano

Ostatnio nie padlismy to czemu mielibyśmy i dzisiaj paść :)

Padaliscie ,padaliscie , lagi byly masakryczne

4uc581.jpg

Opublikowano

Padaliscie ,padaliscie , lagi byly masakryczne

Lagi lagami bo kazdy wyrzucal itemki+300lud online więc lagi były,grunt że maszyna się wraz z stroną niepadała i działała bardzo dobrze ;)

Opublikowano

Ostatnio nie padlismy to czemu mielibyśmy i dzisiaj paść :)

a na przykład przez padające channele.

przez ataki ddos, które były na poprzedniej odsłonie.

Nie macie reklamy, nie macie ludzi, proste, jak widzę dużego zainteresowania nie ma.

Przywróćcie ten sklep z broniami 65 i stalkami. A broń na 75 dropi też z metków?

Opublikowano

No ta i wgl najlepiej niech za nas admin wbije lvl, i za nas niech robi pvp.

200x 5 bon nie głupi pomysł, ale może jakby był w dropie - byłoby ciekawiej. Za to magiczny metal moim zdaniem tylko w dropie, aby nie było tak łatwo.

wtedy to ci mało kto na serwa wejdzie,. Ja już napewno odpuszczę.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Client Parima :) Warnox-Adam pisal mi ze go wypakowal,pokazywal mi screeny z ich clienta i te okna w eq sa podobne.

Poszukaj sobie w necie a znajdziesz takie same :)

I start o 14 ?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...