Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajnie wygląda lecz ma kilka minusow, które zauwazylem.

Pierwsza niepokojąca rzeczą która zauwazylem jest ubogi av shop, jak można dodać 5 bon do is, a av shop nie? Z tymi auto potami w is to już przesada, za poty płacić zł?!

To nie wszystko, pudełka z ku, z których nie wylatują tylko księgi potrzebne nam do wybicia skili, npc do zmieniania bonów po jaką cholere ? Przecież nikt nie będzie uruchamiał bs na kilka zmianek.

Mam też kilka pytań:

- czy w grze będą dostępne magiczne metale?

- jak dropia zmianki, wybonuje jako tako eq do 40lvl?

- do + ilu jest 100% na ulepszenie?

- czy resp mobow jest większy lub przyspieszony?

Nom to na tyle, serwer oczywiście polecam grałem na 2 projektach Szykry i były zarabiste. Mam nadzieję tylko, że nie będzie to hard z dupy, taki że bez is możemy zapomnieć o grze.

Ps. Start niby 27/30 to czemu na forum jest napisane, że 28 ?

Za błędy przepraszam.

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

męczy mnie trochę to że nie całkowicie zablokowaliście WH i mobberhacka :v

good to ciot.a

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Moze jednak usunecie ten npc do zmiany bonow ?to i tak hard.. a W koncu serwer robicie dla graczy nie dla siebie mam nadzieje ze duzo ludzi ze mna by sie zgodzilo :)

Opublikowano

A czy nie o to w Metinie chodzi, że ci, którzy zapracowali wbili level mogą zarabiać lepiej?

Bo jaka to sprawiedliwość gdzie ktoś bd bił Metiny w Red Lesie i bd miał możliwe, że gorszy drop od gościa co w M2 Klepie Metki.

na pl nie dropia ksiegi z ku na duzym lvl.. a poza tym, jaki duzy lvl zarabia na ku?

co z tablica ogłoszeń?

i

dodajcie jeszcze ze hp przeciwnika mozna pokazac za pomoca /show_hp

Opublikowano

Może ja coś napisze na temat serwera :)

serwer sam w sobie jest nudny , naprawione bugi z pl-a ooo wielkie mi halo. Na serwerze jest mało nowości + nie mają dużej reklamy więc będzie max 300 osób na start oraz serwer jest robiony pod IS-a jak każdy serwer Szykry :)

Także Nie polecam

Opublikowano

serwer sam w sobie jest nudny , naprawione bugi z pl-a ooo wielkie mi halo. Na serwerze jest mało nowości + nie mają dużej reklamy więc będzie max 300 osób na start oraz serwer jest robiony pod IS-a jak każdy serwer Szykry :)

Także Nie polecam

Jestes pojebany

Opublikowano

Także Nie polecam

Herterzy... Żaden serwer nie ma naprawionych bugów z PL'a oprócz tego, mało nowości ? Jest to HARD więc nie będzie 100 nowych broni/zbroi, jest sporo ciekawych systemów, przykładem jest

system petów, wszystkie areny nowe pvp. Albo nie czytałeś zapowiedzi, albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Serwery Szykry są pod IS ? Wytłumacz mi to, bo wydaje mi się, że, żeby serwer był pod IS to przedmioty

w nim umieszczone, nie mogą być dostępne dla graczy, którzy nie pakują w niego.

Serwer polecam, sporo nowości, ciekawe rozwiązania... Czego chcieć więcej.

Opublikowano

Także Nie polecam

Haha mało nowości ? Koleś popatrz dobrze na prezke :)

Opublikowano

Także Nie polecam

Może byś tak pospierdalał ?

9kf9.png

Opublikowano

Jeśli to wystartuje z taką pompą jak tu jest pisane, to będzie serwer roku ;) Miał być nim Ali**2 ale niestety, administracja była dobrana ja kundel do psa rasowego - do dupy. Liczę na to, że administracja tutaj będzie słowna i odpowiedzialna ;) Na pewno przyjdę z gildią, życzę udanego startu ;)

AntyWarny ;* (z pozdrowieniami dla moderatora)

Kiedy klient?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Pogadać z mniejszymi nawet yt czy będą grać, to odpalić im tam pare sm na start. Bo taka reklama jak gimper miał, to nie reklama. Trzeba szukać kanałów co graja w metina, a nie, że ma 505050505 widzów to zajebista będzie reklama, a reklamował serwer, a i tak gra 300 osób.

Opublikowano

Serwer będzie hitem znacznie wyróżniającym się na tle innych serwerów :) Wielką zaletą serwera na pewno będzie stabilność, ze względu na ogarniętą administrację. Coming soon...

Shakes & Fidget

w12 - Mariox

Opublikowano

Także Nie polecam

Rzeczywiście - tak bardzo zrobiony pod IS, że po 2 tyg gry nikt nawet nie pomyśli by kupić zmianki i dodania w IS. A może uważasz, że jest pod IS bo mają tam NAWET BOJOWCE ? Ops - nawet bojowca nie dodali do item shopu, aby gracze mieli prawie, że równe szanse ;)

io7e.jpg

Opublikowano

Boże 2 królestwa... już widzę jak fajnie się będzie expiło..!A te lagi w m1 już sobie to wyobrażam.Serwer będzie na pewno pod is, od czasu ravi i balmorki już chyba hard godny uwagi nie wystartuje w tym roku.

Za dużo tu tych nowości jak na hard.. dodajecie tych gonwien które nie pasują pod harda.

Wbije na serwer i zobaczymy co pokażecie :)

Opublikowano

Mam pytanko czy jeśli nie posiadam widzów a miałbym zamiar zacząć kręcić serie z tego serwera to dostałbym ten piękny kostium ;). Serie z nowych serwerów zawsze mają niezła oglądalność nawet jeśli się zaczyna od 0;) Mam nadzieje ,że odpowiecie ;)

Opublikowano

Mam pytanko czy jeśli nie posiadam widzów a miałbym zamiar zacząć kręcić serie z tego serwera to dostałbym ten piękny kostium ;). Serie z nowych serwerów zawsze mają niezła oglądalność nawet jeśli się zaczyna od 0;) Mam nadzieje ,że odpowiecie ;)

Wymogi odnośnie kostiumów są na naszym forum w dziale konkursy.

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

Boże 2 królestwa... już widzę jak fajnie się będzie expiło..!A te lagi w m1 już sobie to wyobrażam.Serwer będzie na pewno pod is, od czasu ravi i balmorki już chyba hard godny uwagi nie wystartuje w tym roku.Za dużo tu tych nowości jak na hard.. dodajecie tych gonwien które nie pasują pod harda.Wbije na serwer i zobaczymy co pokażecie :)

co ci konkretnie nie pasuje do harda tutaj ?

alepoco.jpg

Opublikowano

Kiedy pojawi się client? Jeśli dobrze spojrzałem na ss to przepustka do v2 jest tylko w is, będzie można ją zdobyć jakoś w grze?

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...