Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DekaronEU] Ultimate Cheat Pack V1.2

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

47b64344.jpg

Ultimate Cheat Pack v1.2: +Click+ pass: mpcforum.pl

Opis: Nowa paczka cheatów do Europejskiego Dekarona [10.05.2009].

Wersja v1.2 Zawiera Funkcje::

- Vac Hack +1 (Biega za tobą 10 mobów)

- Vac Hack +2 (Biega za tobą 20 mobów)

- Vac Hack +3 (Biega za tobą 30 mobów)

- Vac Hack +4 (Biega za tobą 45 mobów)

- Vac Hack +9 (Biega za tobą 90 mobów)

- Skill Hack (Możesz użyc pare razy ten sam skill zanim włączy się cooldown)

- Speed Hack (Biegasz szybciej)

- No Aggro (Moby cie nie atakują)

- Speed No Aggro (Moby cie nie atakują i mają speed hack)

- Stun Aggro (Moby cie nie atakują i stoją w miejscu)

Wymagania do poprawnego działania:

- Cheat Engine 5.4

- Bypass

- Dekaron EU

Instrukcja:

1. Włącz Gre przez Bypass

2. Czekaj aż się załaduje i zostań na ekranie logowania!

3. Odpal plik ultimatecheatpack1v2 pojawi się Cheat Engine 5.4 i na samym dole bedziesz miał odznaczone Vac Hack, Speed Hack, No Aggro

4. W lewym górnym rogu Cheat Engine kliknij na 42676723.jpg i na liście zaznacz unpacked_dekaron.exe po czym zatwierdź OK

5. Na samym dole zaznacz ptaszkiem to co Cie interesuje - vac,speed bądź no aggro (możesz wszystkie) i zaloguj się na konto.

6. Wejdź do gry, ciesz się działającymi cheatami i nie rób przypału to szybko nie zablokują ;)

Sposób na zmniejszenie częstotliwości crashowania się gry (by wolik):

-Wchodzimy w panel sterowania

-Wchodzimy w System

-Wybieramy zakładkę sprzęt

-W zakładce sprzęt wybieramy opcje menadżer urządzeń

-Rozwijamy drzewko pod nazwą Karty Sieciowe

-Wybieramy naszą kartę sieciową po czym klikamy na niej prawym przyciskem myszki i wchodzimy w Właściowości

-W właściwościach wybieramy zakładkę Zaawansowane

-Pojawi nam sie rubryka po lewej stronie gdzie nadnią bedzie nazwa Właściwiości po prawej naromiast pokarze nam sie pasek z nazwą wartośc którą możemy zmieniac na Enable czy Disable

-W rubryce po lewej w Właściwościach wybieramy (jedynie zaznaczamy) opcje Checksum Offload w rubryce po prawej w wartości ustawiamy na Disable.

ultimatecheatpack1v2.rar

2006-2010

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziala lecz mam pare pytan :]

vachack skill hack no aggro chack do czego one sluza bo skill hack to te skille no tego nie trzeba czekac ale vac i aggro ? a i zoom nie dziala ze speed nie patrzylem ;]

Opublikowano

eee ja mam pytanko ladnie all działa ale.... można zmieniać/włączać/wyłączać hacki a czasie gry bo mnie crashuje jak tak robię drugie pytanko czemu są jak by dwa części skilli np no agroo 1/2 no agroo 2/2?.

Opublikowano

nie mozesz zmieniac podczas gry noi zaznacz wszystkie 1/2 i 2/2 bo to taki mini CRC jakby 1/2 skill to połowa skilli i 2/2 to druga połowa mam nadzieje że wszystko jasne ;)

2006-2010

Opublikowano

alez dziekujemy ci z calego serca energymen'ie lecz na moje pytanie odpowiedz nie zostala jeszcze udzielona mianowicie do czego jest no aggro skoro jak zaznaczam to moby leca na mnie wszystkie i np jeszcze vac hack do czego

Opublikowano

na non aggro nie atakuja cie moby, i max beda za toba biegac 3 lub wogole (no niestety gametribe ciagle utrudnia z tym sprawe) a vac hack polega na tym ze wszystkie moby za toba leca i moze byc ich 3 a moze byc 30 i zbierasz sobie grupki po czym bijesz je skillami aoe

te cheaty sa juz starymi cheatami z mojego niegdys mmh 1.0 lecz w innej odslonie

2006-2010

Opublikowano

yhym dziekuje ci bardzo a w tym vac hack te moby jak do mnie leca to widac tez u innych playerow ? czy wyglada to tak ze moby sobie u nich normalnie laza ale dedaja od "niczego"

Opublikowano

Widac. Proponuje uzywac speed hacka wtedy gracze zobacza tylko i jedynie moby bo na speed hacku jak sie biega twoja postac szybko znika i pojawia sie+gora mobow to ciezko zauwarzyc ale ten pech w tym ze ktos moze robic ss klatka po klatce i, i tak dopatrzy nick wiec lepiej myslec gdzie chce isc sie z tym

2006-2010

Opublikowano

proponuje sprobowac, reinstall gry, usunac folder po grze i jeszcze raz zainstalowac, moglbyc jakis update i moze byc cos nie tak ;)

2006-2010

Opublikowano

Przeinstalowałem grę, zrobiłem update, wsadziłem zawartość pliku bypass do folderu bin, odpaliłem grę, przy wpisywaniu passów odpaliłem ultimatecheatpack.CT przez cheat engine, zaznaczyłem wszystko prócz zoom hack(nie działa), zalogowałem się, wlazłem do Tresure dungeon B (crespo), po 2 wooden gate wywala mnie z gry... Co zrobiłem nie tak????

Opublikowano
Przeinstalowałem grę, zrobiłem update, wsadziłem zawartość pliku bypass do folderu bin, odpaliłem grę, przy wpisywaniu passów odpaliłem ultimatecheatpack.CT przez cheat engine, zaznaczyłem wszystko prócz zoom hack(nie działa), zalogowałem się, wlazłem do Tresure dungeon B (crespo), po 2 wooden gate wywala mnie z gry... Co zrobiłem nie tak????

do crespo musisz wchodzic tylko na no agro+skile i najlepiej predkosc mobow zmienic z 414 na 409 i mozna spokojnie robic full dungi :)

Opublikowano

Ok zle to powiedzialem :) Owszem jest tak jak teleport czy wall ale nie ma go tutaj :)

A swoja droga jak go posiadasz to mozesz udostepnic koledze ktory o to poprosil zamiast sie tylko przechwalac :)

Opublikowano

spoko znajde czas wrzuce wam GM hack, lub mozecie sie sami pobawic z tym pakietem jesli umiecie

B8 02 00 00 00 90 C3

2006-2010

Opublikowano

Wiesz kolega sie pochwalil ze go posiada to mogl by sie podzielic bo znajac zycie to sciaga wszystko co jest tu wstawiane przez innych, ale od siebie daje tylko zachete dla innych (to tak na marginesie).

Opublikowano

Podajcie linka do ściągnięcia tego "Bypass" proszę.

ok nie zauważyłem że jest temat ::P

Powie ktoś do czego te hacki ? A raczej co dają ? ten skill hack Vachack itd ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...