Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|��Crystal Silkroad Online��|Private Server|��

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie upada.

Kupiłem Serwer 2-3 dni temu obecnie się oswajam z funkcjami i organizacją, pracuję nad nową stroną oraz opracowuje nowe turnieje. Codziennie będą organizowane turnieje w których będzie można wygrać po za itemami, silkami także prawdziwe pieniądze! Od 4,3zł do 43zł za turniej.

Server będzie połączony z drugim: harpagansro.com

Pawlak nie wiem czy zauważyłeś ale od 3 dni są robione codziennie turnieje i eventy co chwilę.

Opublikowano

tak ale na takim serwie jak goodtimesro w ciagu tyg. juz jest 300osob co na crystalu nigdy nie bylo i co dobrze wiemy nigdy nie bedzie wiec daj sobie spokoj i idz spac.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Pawlak pytanie mam jedno: czy grasz na Crystal? Jak nie... to po co się wypowiadasz? Po co zniechęcasz? Masz jakieś problemy w życiu prywatnym i w ten sposób odreagowujesz? Czy jesteś po prostu trollem, który jak nie napisze czegoś złośliwego to go nosi...

Crystal był prowadzony przez inną ekipę a teraz będzie zupełnie inna. Napisałem już to, więc chyba łatwo zrozumieć, że będą zmiany w prowadzeniu serwera. Jeżeli uważasz, że nie będzie grało 300os. spoko szanuję twoją opinię. A z tekstem cyt.:"daj sobie spokoj i idz spac." pokazałeś tylko brak kultury osobistej i swój niski poziom dlatego nie wdaję się nawet z tobą w dyskusję.

Opublikowano

Proszę Cię abyś nie zabierał już głosu bo nie dość, że nie potrafisz pisać poprawnie po polsku to jeszcze to co piszesz jest po prostu żenujące. Dla Twojej wiadomości mam 28 lat na rynku MMORPG działam od 7 lat. Gdy Ty jeszcze nie potrafiłeś trzymać moczu jak normalny człowiek i ssałeś kciuka ja sprzedawałem gold na allegro do silkroad pod nickiem Milllkaa. Mówiłem nie grasz, nie podoba Ci się zamilcz Trolu! Nie znasz mnie, nie znasz moich możliwości, nie znasz moich planów. Naszą dyskusję uważam za zamkniętą dla mnie jesteś zwykłym hejterem, trollem, osobą o niezwykle niskiej kulturze.

Nie pozdrawiam bo nie zasługujesz...

Opublikowano

Polecam server mimo tego, że na początku układało się ... źle. Teraz zupełnie inaczej się gra, nowy właściciel, częste eventy, turnieje pvp. Jak widać właściciel umie pokazać klasę patrząc na wypowiedzi powyżej. Mam nadzieję że dużo osób jeszcze powróci. Sam wróciłem i na prawdę można powiedzieć wiele ciepłych słów.

Opublikowano

Proszę Cię abyś nie zabierał już głosu bo nie dość, że nie potrafisz pisać poprawnie po polsku to jeszcze to co piszesz jest po prostu żenujące. Dla Twojej wiadomości mam 28 lat na rynku MMORPG działam od 7 lat. Gdy Ty jeszcze nie potrafiłeś trzymać moczu jak normalny człowiek i ssałeś kciuka ja sprzedawałem gold na allegro do silkroad pod nickiem Milllkaa. Mówiłem nie grasz, nie podoba Ci się zamilcz Trolu! Nie znasz mnie, nie znasz moich możliwości, nie znasz moich planów. Naszą dyskusję uważam za zamkniętą dla mnie jesteś zwykłym hejterem, trollem, osobą o niezwykle niskiej kulturze.

Nie pozdrawiam bo nie zasługujesz...

haha teraz to zabłysnełes ... dzieki za beke na koniec dnia ale w dalszym ciagu teraz serw to dla mnie zero ty mi mowisz ze nie wdajesz sie ze mna w dyskusje powodzenia.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

haha teraz to zabłysnełes ... dzieki za beke na koniec dnia ale w dalszym ciagu teraz serw to dla mnie zero ty mi mowisz ze nie wdajesz sie ze mna w dyskusje powodzenia.

Nie wiem czy wiesz,ale pogrążasz się z każdym kolejnym postem,ba nawet z ortografią masz problemy: ) (Pisze się "zabłysnąłeś" a nie "zabłysnełeś" ) Pokazałeś już,jak dojrzały jesteś,a teraz wyjdź i zamknij za sobą drzwi! :)

A wracając do servera to może zaglądnę...Mam nadzieję,że rzeczywiście "wychodzi na prostą" ; ] Te całe turnieje zapowiadają się ciekawie,ta zmiana powinna przyciągnąć trochę graczy.

Opublikowano

Witam mam pawien problem z rejestracją, nie widać co gdzie trzeba wpisać.. Można liczyć na pomoc?

SayanPL.gif
Opublikowano

http://37.59.1.56/download/Crystal_SRO_2012-03-28.rar

Bezpośredni link do download

Parę nowinek proszę o ocenę:

Turnieje / Zabawy na serwerze Crystal SRO

1.Pvp Tournament

-Zasady ogólne

*Rozgrywane będą 3 rundy ( 2 zwycięstwa )

*Gracze ruszają na komende prowadzącego

-Zakazy

*Zakaz używania scrolli z item malla ( 20%dmg/absorb scrolls )

*Zakaz używania ( włączenia Devil Spirit )

*Zakaz używania jakichkolwiek programow pomagajacych ( boty, hacki itp )

*Zakaz używania Berserker mode ( TAB )

*Zakaz wykorzystywania błędów gry

Postacie europejskie

*Postacie STR nie używają skilli -bless spell, mana/iron skin

*Postacie INT nie używaja Offering / Pure Offering

Postacie chinskie

*Zakaz spamowania skilli z zakresu Pacheon - combo arrow

*Zakaz używania exchange bug ( Skille z heuksal )

Pvp odbywać się będzie w miejscu podanym przez prowadzącego GM / GA

1v1, 2v2 itp. w zaleznosci co Gm/Gracze będą chcieli.

2.Eskorta

-Zasady ogólne

Zabawa polegać będzie na dostarczenie GM'a bądź danego gracza z jednego punktu do drugiego,

ma On do dyspozycji pelne pt 8/8, sam wybiera sobie 7 graczy (BodyGuardów), którzy będa Go bronić aby eskortowany dotarł do celu cały i zdrowy. Eskortowany będzie miał status PK ( Player Killer ) aby inni gracze mogli Go zabić,

gdy eskortowany ginie wygrywa drużyna "Terrorystów" ;) gdy dotrze do celu wygrywają BodyGuardzi.

Im wiecej osob chętnych na zabawe to oczywiście wiecej party, Vipow.

3.Traderun z GM'em

Zabawa polega na tym samym co Eskorta tyle ze GM jedzie na trade pecie z towarem ( tylko jedzie ).

Zadaniem Thiefów jest zrabowanie calgo towaru, a zadanie Hunterów dotarcie do danego mista.

Zasad tutaj nie ma, free for all!

4. Znajdź i zabij

GM zsummonuje Tai-sui 1 lvl ( zeby każdy miał szanse ) w danym miejscu, kto zabije unikata zdobywa nagrode.

5.Wyścig

Gracze wsiadaj na konia ( 10lvl ), ustawiaja sie w danym miejscu w lini i biegna do danego celu, kto pierwszy ten lepszy.

6.Hide & Seek

Standardowe szukanie danej osoby.

Prowadzacy chowa sie gdzies na mapie, co minute daje graczą podpowiedź gdzie sie schował.

Kto znajdzie prowadzącego wygrywa.

7. Uniq event

GM/Prowadzący spawnuje unikaty/moby w danym miejscu.

Zabij wszystko co sie rusza.

Nagrody będą za zabicie silnych unikatów np. Medusa

8.Job Uniq event

GM spawnuje silnego unikata w danym miejscu gdzie sa druzyny ( dwie bądz więcej ) thiefów i hunterów.

Ktora drużyna zabije unikata zdobywa nagrodę.

Drużyny mogą oczywiście zabijać się między sobą jak to w Jobie ;)

REGULAMIN!

1. Staraj sie sluchać Gm'a

2. Nie prowokuj innych graczy i nie utrudniaj Im gry.

3.Nie obrazaj graczy, ras, religii itp.

4.Nie spamuj.

5.Zabrania sie wykorzystywanie bugów w grze.

6.Zakaz proszenia Gma o "free items" GM NIE ROZDAJE ITEMÓW!!

7.Gracz zobowiązany jest do przestrzegania powyższegi regulaminu.

8.W przypadku złamania jakiejkolwiek zasady gracz poniesie odpowiednią do czynu karę.

Sugestie/Bugi/Poprawki

do poprawy emblematy uni/gildii

naprawa battle arena i ctf

w fortress zamiana trans petow na pety z item malla ( pety ktore sie robi w fotrecy mozna kupic w stable wiec nie fair)

zrobic unikaty z ktorych beda dropic CRYSTAL ITEMS

Opublikowano

Hmm Warto wrócić ? : >

Konta są czy zostały skasowane i gracze od nowa zaczynali ? Jak coś czytałem ino tą strone wiec sorry

Z góry dziękuje za odpowiedź

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

2 tygodnie temu nie był skasowane, jak teraz nie wiem.

A czy warto wrócić ? Niby jest nowa ekipa, nowe eventy, ale potrzeba chęci ;D

Pytanie tylko skąd wziąć graczy ? Może z drętwej, upadającej Lyssy ?

Żeby na servie się coś działo to musi być te 100 osób ( 100 osób, nie 20 z multikontami)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2 tygodnie temu nie był skasowane, jak teraz nie wiem.

A czy warto wrócić ? Niby jest nowa ekipa, nowe eventy, ale potrzeba chęci ;D

Pytanie tylko skąd wziąć graczy ? Może z drętwej, upadającej Lyssy ?

Żeby na servie się coś działo to musi być te 100 osób ( 100 osób, nie 20 z multikontami)

@UP

popieram :D:D

A teraz mam zajebisty przekaz ;D bo zajarałem ziołka i jest Good :D i mam w dupie co pisze kto co pisze na mnie :Do To Nowa Ekipa CrystaL Nowa Ekipa Crystal :D

1. Pan mózgowiec :) >>> [GM]DejaVu 55436335.jpg

i jego Przydupasy xD >>>> <<[GM]szubidubi i [GM]kek>> ulex.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=sF2nn4HuXiA&feature=relmfu

Przesłuchaj Piosenke zanim coś napiszesz :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Wróciłbym na ten server, ale nie wiem czy warto. Poza tym pooddawałem itemki i silk itemy ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...