UP
To jest beta , testowal tylko
GM : Zmniejsz ceny w sklepach , ta potka na speed ataku 30kk to przesada i 10kk za auto poty :< 3kk za pelerynki bedzie git
8.Eliksir Krwi-Resetuje Czas Oddawania Przedmiotu u Biologa(np.Oddaliśmy przedmiot i musimy odczekać np.1h klikamy na Eliksir i możemu oddac ponownie przedmiot)
9.Eliksir Boga-AutoPot Sam Automatycznie Leczy nasze HP Limit 10.000.000
10.Eliksir Boga-AutoPot Sam Automatycznie Leczy nasze PE Limit 10.000.000
1.Dodanie Bonu Można Zdobyć z każdego Potwora od 1lvl
2. Zmiane Bonu Można Zdobyć z każdego Potwora od 1lvl
3.Zwoje Egzorcyzmu Można Zdobyć Z Każdego Metina
4. Zwoje Błogosławieństwa Można Zdobyć z każdego Potwora od 1lvl
5.Rady Pustelnika Można Zdobyć Z Każdego Metina
Grota Wygnanców V2
Znajdziecie w niej:
Meteoryty:
Resp:
Respi się po całej Grocie V2 co 40min Drop:
Nazwa Przedmiotu | Ilość Jednorazowego Dropu | Szansa Na Drop (W %)
będe szczery nic nowego , poprostu nieudana kopia balmory i tyle zero nowości , dodajcie nowe kd , 4 sloty do kd , nowe rosy co kolwiek aby serwer był inny niż wszystkie
Zekron szczerze szanowalem Twoje konto, ale powoli zaczynasz byc irytujacy. W kazdym temacie piszesz to samo: "bede szczery zero nowosci, nieudana kopia serwa xxx nie polecam"... Nudne to juz i zalosne, zwlaszcza ze jezeli dodadza cos nowego to zaczynasz to uznawac za "nie metinowski projekt". Sory za mocna krytyke, ale nic innego nie potrafie w takiej sytuacji napisac...
Co do serwa zapowiada sie super, podoba mi sie pomysl z bonami i duchowymi w dropie, od teraz BS nie bedzie potrzebny dla wszystkich wiesniakow ) Mam nadzieje tylko ze te bony i zwoje beda dropic na tyle szybko, aby dalo sie wbic te skille na G a nie ze na 70 bedziemy mieli G1 i 3x M bo tak to na PL
Ok już mam start 17
Powiem tak zapowiada się nieziemsko zajebiście, o ile nie bedzie to kolejny serwer 1dniowy to wierze ze zagoszcze na dluzej... ciekawi mnie jedynie ekipa czy sa to jacys poczatkujacy amatorzy czy doswiadczony Team... Pro100ST to chyba jeden z graczy z Topki Monastyur z PL - chodz moge sie mylic - jednak pytaie, czy to zbieg nickow czy prawdziwy ?
Poprosze o TS serwerowego - pare pytan do administracji
"Wymagajcie od siebie choćby inni od was nie wymagali." - Jan Paweł II
8.Eliksir Krwi-Resetuje Czas Oddawania Przedmiotu u Biologa(np.Oddaliśmy przedmiot i musimy odczekać np.1h klikamy na Eliksir i możemu oddac ponownie przedmiot)
Grota Wygnanców V2
Znajdziecie w niej:
Meteoryty:
Resp:
Użytkownik microlab dnia 12 luty 2012 - 21:26 napisał
Zekron szczerze szanowalem Twoje konto, ale powoli zaczynasz byc irytujacy. W kazdym temacie piszesz to samo: "bede szczery zero nowosci, nieudana kopia serwa xxx nie polecam"... Nudne to juz i zalosne, zwlaszcza ze jezeli dodadza cos nowego to zaczynasz to uznawac za "nie metinowski projekt". Sory za mocna krytyke, ale nic innego nie potrafie w takiej sytuacji napisac...
Co do serwa zapowiada sie super, podoba mi sie pomysl z bonami i duchowymi w dropie, od teraz BS nie bedzie potrzebny dla wszystkich wiesniakow ) Mam nadzieje tylko ze te bony i zwoje beda dropic na tyle szybko, aby dalo sie wbic te skille na G a nie ze na 70 bedziemy mieli G1 i 3x M bo tak to na PL
Ok już mam start 17
Powiem tak zapowiada się nieziemsko zajebiście, o ile nie bedzie to kolejny serwer 1dniowy to wierze ze zagoszcze na dluzej... ciekawi mnie jedynie ekipa czy sa to jacys poczatkujacy amatorzy czy doswiadczony Team... Pro100ST to chyba jeden z graczy z Topki Monastyur z PL - chodz moge sie mylic - jednak pytaie, czy to zbieg nickow czy prawdziwy ?
Poprosze o TS serwerowego - pare pytan do administracji
Szczera prawda !!!
Zekron - ciężko teraz o oryginalność, ponieważ wychodzi coraz to więcej prywatnych serwerów i na każdym starają się o coś niepowtarzalnego.
Co do serwera, to szykuje się kolejny rewelacyjny projekt Pro100ST'a. Polecam !!!
Ok skontaktowalem sie w grze z Pro100ST i napisal ze dzis lub jutro bedzie forum na ktorym mozna zglaszac bugi, a takowe juz mi sie pojawily
Mam takze kilka propozycji jednak to wszystko na forum.
Ciekawi mnie czy osoby które pomogą w becie dostaną jakieś SM na start )
Szajlas wejdz na GG albo napisz tutaj co masz na mysli mowiac o projekcie 100ST ? Znasz go ? Warto poswiecic czas bez paniki ze serw padnie za chwile lub im odbije ? Wiesz o co mi chodzi, w ostatnim czasie przezylismy razem z 10 niewypalow wiec wiesz A tak to mozna zagrrac razem tutaj!
"Wymagajcie od siebie choćby inni od was nie wymagali." - Jan Paweł II
Grota Wygnanców V2
Znajdziecie w niej:
Meteoryty:
Resp:
Użytkownik Pro100ST dnia 12 luty 2012 - 21:37 napisał
Nie nie grałem na PL od Pól tora roku.I nigdy na Monastyr Może mnie kojarzysz z Projetku DivineWorld Oraz Sporo Pracy Pomogłem DarkSince w GladoR.
A ten swoje
Kojarzyć Cie może z Twoich dwóch serwerów które cieszą się nawet niezła grywalnoscia jak na te czasy:]
DarkSince pewnie nazwałeś swojego drugiego kompa,pewnie lapka =]
Co do pana zalun.To jest jego serwer i może nawet srać na nim i spać,na officialu nie będzie takich rzeczy.
Aj, już sobie myslałem "No serwer się zajebiscie zapowiada".
Za chwile dopatrzyłem się w prezentacji "Nowe fryzury" - to stwierdziłem że podziękuje.
A teraz mam pytanie do założycieli serwera; co wy widzicie w tych dennych fryzurach? Przeciez 90% osob ich nie cierpi, a 60% osób z nich nie wchodzi z tego powodu na serwer, więc po jakiego chu dodawac takie gówno na serwer? Nie dosc ze to lipnie wyglada to jeszcze zmienia tematyke metina z wojowników dalekiego wschodu na debili z idiotycznymi fryzurami ..
Proo100ST i bedzie jak z serverami poprzednimi?
Przez pierwsze 2 tygodnie bedziesz sie super zajmowal serverem, beda gracze, bedzie hajs z ISu i serva olejesz, tak?
Masz ambicje i mozliwosci do robienia dobrych serverów, ale niestety sposob prowadzenia ich przez Ciebie jest godny pozalowania, a szkoda, bo server zapowiada sie naprawde b.dobrze (procz ulepszaczy na wszystko...)
A odnosnie servera, jaki faktycznie exp bedzie, bo raczej nie 150% (1,5 x PL) ?
Konkretnie podaj jaki jest ten exp... Cos a'la Tiveria (8-10x PL) czy np wyraj (3x PL)? A moze wiecej / mniej?
Grota Wygnanców V2
Znajdziecie w niej:
Meteoryty:
Resp:
Witam,
To co zauważyłem podczas gry na serwerze:
1. Gdy wchodzę w m1 do m2 (shinso) to przenosi do m2 bodajże w Jinno.
2. Loch małp nie działa- Brak możliwości zdobycia medalu
3. 0 drop ulepszaczy
4. Zbyt szybki exp
Użytkownik Screenshot dnia 13 luty 2012 - 00:06 napisał
Witam,
To co zauważyłem podczas gry na serwerze:
1. Gdy wchodzę w m1 do m2 (shinso) to przenosi do m2 bodajże w Jinno.
2. Loch małp nie działa- Brak możliwości zdobycia medalu
3. 0 drop ulepszaczy
4. Zbyt szybki exp
Gdy coś nowego znajdę napiszę
Dolacze sie troche do tego
1. to samo jest z chunjo m2 (z pustyni do m2 jest ok)
2. to samo w chunjo, ale 1 medal dropnal mi z moba w m2 , wiec moze tak ma byc
3. tak, to masakra, drop ulepszaczy zerowy
4. nie zgadzam sie, exp jest ok, natomiast brak yang na wszystko, na 26 lvlu nie stac mnie na 1 ku (misje mam zrobione wszystkie)
Pogralem 2 godziny, 26 lvl bo bez konia to masakra, dajcie chociaz normalnego
Narazie odechcialo mi sie, ale jesli poprawia wszystko do startu to zagram
Użytkownik Alik01 edytował ten post 13 luty 2012 - 03:24