Użytkownik Exille™ edytował ten post 12 maj 2012 - 20:47
Pani Kasia
Napisano 13 maj 2012 - 12:34
Dzis o godzinie 15 odbedzie sie event ZUO na pustyni
ch podam przed rozpoczeciem eventu pozdrawiam [GM]RaCa
Napisano 13 maj 2012 - 16:38
podałem kilka stron wcześniej link, zaraz podam od nowa
Cytat
prosze
dla tych co nie mogą pobrać
//edit
jeśli chcecie pobierać z pełną prędkością zarejestrujcie się. otrzymacie konto premium za darmo na kilka dni. jeśli wyskakuje wam error załóżcie maila na onet.pl tam na pewno pójdzie
//edit
jeśli chcecie pobierać z pełną prędkością zarejestrujcie się. otrzymacie konto premium za darmo na kilka dni. jeśli wyskakuje wam error załóżcie maila na onet.pl tam na pewno pójdzie
Użytkownik BBC37 edytował ten post 13 maj 2012 - 16:42

zmiana sygny i 5% za to, że daje + <3
Napisano 19 maj 2012 - 01:22
A JUŻ MYŚLAŁEM ZE GORZEJ ZBUGOWANEGO SERWERA OD GLADORMT2 NIE ZNAJDE
A JEDNAK ZNALAZLEM DRUGI SERWER TEAM-U GLADOR-A HEHE DIVNE WORLD
SERWER ZROBIONY TYLKO I WYLACZNE DLA KLAS TAKICH JAK WOJ,WP-EK CZY NINJE
DLACZEGO? ZBYT DUZO ABS NA MAGIE-ROSSY NA MAGIE-MOZLIWOSC WKLEPANIA 2X NA MAGIE DO ZBROJI CO DAJE LACZNIE OKOLO 85%+ ROSSA 20% CO DAJE ABS NA MAGIE 105% ;[
MAM SURE 250 FULL INT,FULL LUDZIE,FULL KRYT,UM 54% !!! I BIJE W TAKIEGO "ABSIARZA" NP. 150Lw+ PO 7K ZE SFERY . W DADATKU NIE DZIALA FORUM SERWERA NIE WIADOMO CO Z CZEGO ZROBIC (ulepszacze) .... NIE POLECAM GRY NA SERWIE JEZELI GRASZ Bm,Szamanami.
DLACZEGO? ZBYT DUZO ABS NA MAGIE-ROSSY NA MAGIE-MOZLIWOSC WKLEPANIA 2X NA MAGIE DO ZBROJI CO DAJE LACZNIE OKOLO 85%+ ROSSA 20% CO DAJE ABS NA MAGIE 105% ;[
MAM SURE 250 FULL INT,FULL LUDZIE,FULL KRYT,UM 54% !!! I BIJE W TAKIEGO "ABSIARZA" NP. 150Lw+ PO 7K ZE SFERY . W DADATKU NIE DZIALA FORUM SERWERA NIE WIADOMO CO Z CZEGO ZROBIC (ulepszacze) .... NIE POLECAM GRY NA SERWIE JEZELI GRASZ Bm,Szamanami.
KURWY JEBANE UJEBALI SYGNE KTORA MIALEM 2 LATA TYLKO PRZEZ TO ZE NAPISALEM PRAWDE O SERVERACH "GladorMt2 i Divine World s2" BRAK KOPI ;[
Napisano 19 maj 2012 - 02:03
Nie rozumiem jednej rzeczy, bo nie używam żadnych modów itp, jestem wojem 170 lvl, zrobiłem sobie broń na 145 - miecz zagłady i gdy go ubieram, to ubieram go na jedną rękę O_o Jakiś człowieczek polecił mi żebym kliknął w "postacie" odbuguj, po 15 minutach od wylogowania, ktoś też już tak mam ? Pisze bo może znajdzie sie ktoś kto będzie miał taki sam problem, jeszcze bana zbierze za darmo
Napisano 19 maj 2012 - 06:31
Cytat
A JUŻ MYŚLAŁEM ZE GORZEJ ZBUGOWANEGO SERWERA OD GLADORMT2 NIE ZNAJDE
no więc tak chłopcze. po pierwsze do zbroi nie ma możliwości wsadzenia bonu na magię. jedynie w zbrojach od 1 do 61 poziomu. po drugie ciekawe jakim cudem masz umki 54% po trzecie ulepszacze łatwo zdobyć po czwarte ja kolesiowi z full na magie ze sfery wziąłem 15k bez kryta więc o czym mowa? po piąte szaman to jedna z najlepszych postaci na pvp. po szóste mało jest bugów (ja znalazłem dwa, zgłosiłem i zostały naprawione więc wystarczy zgłosić do odpowiedniej osoby) po siódme nie pasuje to naucz się też robić absy, zmień profesję albo nie graj wcale
Cytat
Nie rozumiem jednej rzeczy, bo nie używam żadnych modów itp, jestem wojem 170 lvl, zrobiłem sobie broń na 145 - miecz zagłady i gdy go ubieram, to ubieram go na jedną rękę O_o Jakiś człowieczek polecił mi żebym kliknął w "postacie" odbuguj, po 15 minutach od wylogowania, ktoś też już tak mam ? Pisze bo może znajdzie sie ktoś kto będzie miał taki sam problem, jeszcze bana zbierze za darmo 
Użytkownik BBC37 edytował ten post 19 maj 2012 - 06:36

Napisano 21 maj 2012 - 18:27
Napisano 22 maj 2012 - 19:53
@up
ile razy mam jeszcze cytować własny post bo nie chcę komuś się zobaczyć kilka postów wyżej? ;d
Cytat
prosze
//edit
//edit

Napisano 23 maj 2012 - 17:13

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry