Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zbiór graczy World Of Tanks

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:OgrodnikPL

Mam juz VK3601H wymaksowana w weekend mialem zbierac na tygryska ale aktalizacja popsula mi plany

Cel: dojsc do e-100 i odblokowac wieksza czesc pojazdow niemieckich nastempnie wytrwyac do IS

Przerwa w grze

Opublikowano

Nick: peter831

zacząłem grac 24 grudnia :) dokładnie pamiętam ta datę i mój prezent na święta ^^

w garażu mam SU-26 i Marder II do kampani na juniorkach, oraz KW gdzie zbieram expa na mojego sympatyka z testówki S-51, a w chwili obecnej zbieram na KW-3 bo po aktualizacji mam cos za niego dostac ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nick : bajanziom

History : Niepamiętam jak zacząłem ale grałem w closed beta oraz open.Wznowiłem grę z 2 tyg temu.Miałem 2 przerwy każda 1 rok :)

Zamierzam Zdobyć narazie Hellcata (USA TD) oraz Vk3601(H) (Germany)

bajanziom.png
Opublikowano

Witam w grze mam nick: slawek130

gram od : 21.03.2012 aktualnie najlepszy który posiadam to Tiger II (wymaksowanym teraz zbieram na IX :P )

Jestem w klanie [PPPA]- Pancerna Pięść Polskiej Armii ( w klanie jestem 27 dni )

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Beni0o

Aktualnie gram Czołgami T-46 i T-26 (Wymaksowane) . Ale posiadam również T1 HT i dwa czołgi samobieżne. :] W tej chwili zbieram na czołg KW. W pierwszej kolejności mam zamiar rozwinąć trochę drzewo czołgów nazistowskich (głównie czołgi ciężkie), w drzewie niemieckim ogólnie będę rozwijać czołgi samobieżne, a w amerykańskich niszczycieli. :)

W grę gram stosunkowo niedługo, lecz w miarę zacząłem ogarniać system gry i powoli zaczynam się uczyć jak zachowywać się w zaistniałem sytuacji. :) Myślę, że posiadam już kilka odznaczeń, którymi mogę się pochwalić. ( niestety nie pamiętam jakie mam, ale jak widziałem, to posiadam już wszystkie, tak nawet Kamikadze).

149208901.png

Opublikowano

No cześć.

Nick: Blazejowy

Czołgi: IS-7, T95, T-50-2, Typ59, T29 i 2 najlepsze arty tj. Obiekt 261 i T92 :)

Rok temu przyjechał do mnie szwagier i powiedział, że ma dla mnie zajebistą gierkę, no to pobrałem i gram ;)

Hmm porada... nie idźcie w E-100 i jeśli zaczniecie grać od art, wyjdzie wam to na dobre :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój nick : Bartexor

O W.o.T dowiedziałem się od kolegi mojego kuzyna,gdy razem gadaliśmy(Sierpień 2011r.).Polecił mi tą gre. Ściągnąłem ją tydzień póżniej, i tak oto do tej pory gram w tą gre i polecam ją znajomym.

Posiadam:

Czołgi ciężkie:

- KW-1S(zmaxowany),mam odblokowanego IS`a ale jeszcze zieram kase na niego.

-T1 HT, prawie zmaxowany

Średnie:

- PzIV (zmaxowany)

-Pz.III

- AMX 40

Niszczyclele/Samobiegi:

-Hetzer

-M37

I to wszystko :)

• Nauczylem sie robić Spoilery i mam podniete jak nie wiem kto

• Wiem że odpowiedzieliście na pytanie o serwerze minecraft no-hamachi,ale dalej nie wiem jak to zrobić :(
  • Jeżeli jeszcze to czytasz to masz może jakieś ciekawe pluginy na serwer bukkit 1.1? Jak masz to wyslij mi nazwy na PW ;)
  • Koniec :D

Opublikowano

O grze dowiedziałem się od kolegi w Grudniu, pograłem 2 tygodnie i mi się znudziła (ustąpiła miejsca LOL-owi :P). Jednak w Kwietniu gdy dołączyłem w LOL-u do ranked teamu okazało się, że sporo osób gra w WOT-a, więc do niego wróciłem i nie gram już w LOL-a :).

Aktualnie w garażu mam:

- M4 Sherman

- T1 HT

- M8A1

- KV

- Pz IV

- KV-3

- Hetzer

Zbieram kredki na KV-1s, Stuga III i T49 :)

Opublikowano

Nick: Omifiki

Jak zacząłem grać? Znudziły mi się BFP4F i inne tego typu gry. Miałem ochotę pograć w coś F2P i w tym momencie dowiedziałem się, że kolega w to gra więc i ja zacząłem :) Gra się bardzo fajnie. Na początku gry może cię znudzić monotonne niszczenie czołgu, lecz to się zmieni. Nie można się poddawać po 1st rundzie! Moja ocena gry w skali od 1-6: 5+

Czołgi w garażu: KV, KV-3, M18 Hellcat, Pz IV, VK3001 (P), Grille.

Opublikowano

nick Kacpil

zaczalem grac pare dni temu

Czołgi:

T-28

KW-z dzialem 107mm to za 14,4k dosw jezeli ktos jest chetny do gry, to zapraszajcie mnie w WoT

Opublikowano

Witam.

Berthi, gram od czerwca, ale miałem przerwe jakieś 3-4 miesiące.

Oto moje maszynki:

- IS

- S-51

- KW

- Su-100

- AMX 40

- T1 (zajmuje mi tylko miejsce, ale tak ma byc :D

- T-50

Chyba tyle, po dojściu do IS-7 i Bat.Chat, zamierzam rozwijać Amerykany :D To za jakiś rok, może dwa :D

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Cze

Nick : Jaspen

gram od 2 lutego tego roku

ogólnie radziecki rozwijam

IS-4, IS-3, KW-3, KW,SU-85,SU26 w garażu

T29, StugIII, AMX40 w pozostałych ścieżkach

No i od dziś Typ59

Opublikowano

Nick: CriQello

W grę gram od wczoraj. Używam póki co tier2 i zbieram kredyty na lepsze czołgi, no a mapa to najfajniejsza Himmelsdorf ;d

Opublikowano

Nick: dziubala

Gram od nie dawna. Grę pokazał mi kumpel i mnie wciągła :)

W garażu:

Wespe, AMX 12t, T-50(zbieram na T-50-2), T-28, KW-2, T-150 i KW-3

Jak widać idę głównie w drzewko radzieckie. Staram się dojść do IS-4, po czym będę miał zamiar dojść do Bat.Chata ;]

Sig.png

Opublikowano

Cześć w grze nick ,,,damiandd2,,, gram z 6 miesięcy w garażu

3 drzewa rosyjskiej armi Churchill 5 tier

T50 4 tier

IS 7 tier

i 2 drzewka niemieckiej armi czołg ciężki i niszczyciele czołgów

PzKpfw 5 tier

Stug III 5 tier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...