Ew. poszukuje 1- 2 osób do wspólnej gry survival bez komend z potworami wymagany ts i microfon
Pani Kasia
Napisano 07 maj 2011 - 18:05
Zapraszam na serwer typu survival max 3 osoby hamachi :
MinecraftFighter
Haslo : 123456
MinecraftFighter
Haslo : 123456
Jeżeli możesz postaw plusa
Moje Poradniki
Mój spis map typu escape - Minecraft
Minecraft na iPoda
Spis Polskich serii Zagrajmy w Minecraft
Jak wykryć minecraft-a przez Xfire
Jak Zrobić Serwer Hamachi Na Plikach Jachupl
Napisano 07 maj 2011 - 22:39
Szukam jakiegoś małego serwka - let's playa. Mam 15 lat (po mutacji ble ble i tak dalej)i chce pograć z ogarniętymi ludźmi 12 i 13-latki niech dadzą sobie spokój i nawet nie piszą. Najchętniej grałbym na takim serwie gdzie ktoś by sobie gadał itp. a ja nie musiałbym gadać, bo wole posłuchać muzyki
. Po prostu pomagałbym zbierać surowce i budować. Chętnych zapraszam na PW
Spis modów do 1.5_01.
Zbieram plusy.
http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/
Zbieram plusy.
Napisano 08 maj 2011 - 11:44
Zapraszam na świetną zabawę, daję adminów, budujemy sobie co chcemy. Najpierw dołączamy do sieci ZapisyNaGręHahaxD , hasło: 12345 i czekamy, aż w sieci będzie min, 4 osoby. Serwer jest no-hamachi, ale poprzez hamachi będę się z wami kontaktować. Szybko!!
@Edit: Błąd z siecią naprawiony. Zapraszam.
@Edit: Błąd z siecią naprawiony. Zapraszam.

beliaar12
Najlepszy moderator na forum.
Polecam!
Napisano 10 maj 2011 - 09:14
IP: Podam jak sie znajdzie
Hasło: Podam jak sie znajdzie
Opis co będziemy robić: Surv taki jak ludzie robia na lets playach (cos jak przygody etc) i troche zabawy i explorowanie mapy
Ile osób: Potrzeba nam jeszcze 1
Inne informacje: GG: 12421301 Skype:pogozjunior. Gadamy przez skype. I jak by ktos mial lepszego kompa zeby postawic serwa to prosze o kontakt. Moje Parametry:
Net :25mb/s
RAM: 4GB
Procesor: 4x2.5 GhZ
Hasło: Podam jak sie znajdzie
Opis co będziemy robić: Surv taki jak ludzie robia na lets playach (cos jak przygody etc) i troche zabawy i explorowanie mapy
Ile osób: Potrzeba nam jeszcze 1
Inne informacje: GG: 12421301 Skype:pogozjunior. Gadamy przez skype. I jak by ktos mial lepszego kompa zeby postawic serwa to prosze o kontakt. Moje Parametry:
Net :25mb/s
RAM: 4GB
Procesor: 4x2.5 GhZ
Napisano 11 maj 2011 - 11:41
Witam szukam 1-2 osób do wspólnej gry w minecrafta (hamachi) (wszystkie ustalenia dotyczące serva np. z potworkami czy bez obgadamy na GG)
Gramy na najnowszej wersji minecrafta - w tej chwili 1.5.01
Ja mam kopa w miarę dobrego jak grałem kiedyś z 5 kumplami to dał rade jednak wolałbym żeby ktoś inny postawił serva ( nie znam sie na komendach itp. )
Będziemy budować razem co nam do głowy przyjdzie i przede wszystkim dobrze się bawić.
Dobrze by było pogadać przez skype podczas gry bo nie lubię pisać na czacie w minecrafcie
Jak chcecie zagrać to piszcie na gg :
GG - 33412540
skype podam jak sie dogadamy jak gramy itp.
Gramy na najnowszej wersji minecrafta - w tej chwili 1.5.01
Ja mam kopa w miarę dobrego jak grałem kiedyś z 5 kumplami to dał rade jednak wolałbym żeby ktoś inny postawił serva ( nie znam sie na komendach itp. )
Będziemy budować razem co nam do głowy przyjdzie i przede wszystkim dobrze się bawić.
Dobrze by było pogadać przez skype podczas gry bo nie lubię pisać na czacie w minecrafcie
Jak chcecie zagrać to piszcie na gg :
GG - 33412540
skype podam jak sie dogadamy jak gramy itp.
Napisano 11 maj 2011 - 14:18
IP: Musi ktoś Serw postawić
Hasło: Wymyślimy
Opis co będziemy robić: Można będzie nagrać let's play multiplayer ;] Na moim koncie na youtube Minecraftcrash 400 widzów, mozna pobudować wspaniałe rzeczy , zamki , domy , tunele i różne inne bajery.
Będzie to SURVIVAL coś w stylu Szkoły przetrwania !!!
Ile osób: może być tylko ja i ty mi to obojętnie
Inne informacje: Na PW, bądź GG: Skype marcin.turalski12
Hasło: Wymyślimy
Opis co będziemy robić: Można będzie nagrać let's play multiplayer ;] Na moim koncie na youtube Minecraftcrash 400 widzów, mozna pobudować wspaniałe rzeczy , zamki , domy , tunele i różne inne bajery.
Będzie to SURVIVAL coś w stylu Szkoły przetrwania !!!
Ile osób: może być tylko ja i ty mi to obojętnie
Inne informacje: Na PW, bądź GG: Skype marcin.turalski12

Napisano 11 maj 2011 - 16:55
Szukam kilku osób 13+ lat do serwera Minecrafta
Zamierzam zrobić sewer Minecraft na Dedyku dla 8 osób na razie.
1-Admina
2-Sponsora 40% z zysków
3-Osobe która zna się na xaa.pl w wgraniu szablonu itd.
4-Znów Admina.
5-Reklamodawcy nagroda admin.
(Reklama praktycznie by była zapewniona ale zawsze się przyda)
Kontakt gg : 32149576
Zamierzam zrobić sewer Minecraft na Dedyku dla 8 osób na razie.
1-Admina
2-Sponsora 40% z zysków
3-Osobe która zna się na xaa.pl w wgraniu szablonu itd.
4-Znów Admina.
5-Reklamodawcy nagroda admin.
(Reklama praktycznie by była zapewniona ale zawsze się przyda)
Kontakt gg : 32149576
Napisano 11 maj 2011 - 18:14
Szukam kilku ludzi na wspolna gre mam juz 1 lub 2 osoby , chętni pisac na gg 13423338 lub skype mcfreakk
Napisano 11 maj 2011 - 18:51
Szukam kogoś kto postawi serwer minecraft z mobami i zwierzętami na 2-3 osoby.
Będziemy gadać przez ts3, możemy we 2 (Ja i osoba która postawi serw) chyba że znasz kogoś kto z nami moze pograc to rowniez moze byc!
Gramy bez komend! , CZYSTY SURVIVAL Piszcie na gg 33843414
wiek obojetny, sam mam 14 lat
Będziemy gadać przez ts3, możemy we 2 (Ja i osoba która postawi serw) chyba że znasz kogoś kto z nami moze pograc to rowniez moze byc!
Gramy bez komend! , CZYSTY SURVIVAL Piszcie na gg 33843414
wiek obojetny, sam mam 14 lat
Zbieram -
Napisano 13 maj 2011 - 11:26
Cześć szukam jednej osoby (ewentualnie dwóch) do nagrywania filmików z minecrafta (tzw. Lets Playe na multi)
Serwer jest postawiony na moim komputerze, więcej szczegółów na gg : 3142509 (często niewidok, przedstaw się jak napiszesz) lub skype: flashjn
Wymagane ukończone 16 lat (mutacja) i mikrofon
Serwer jest postawiony na moim komputerze, więcej szczegółów na gg : 3142509 (często niewidok, przedstaw się jak napiszesz) lub skype: flashjn
Wymagane ukończone 16 lat (mutacja) i mikrofon
Napisano 13 maj 2011 - 19:12
Szukam jednej osoby, lub dwóch na serwer freebuild. Będziemy budować różne budowle itp. Zaczniemy od domków, a potem będziemy budować jakieś pomniki itp.
Kontakt poprzez gg:31120846 lub skype: a.s.t.i.l . Mikrofon nie potrzebny, od komunikowania się jest czat..
Kontakt poprzez gg:31120846 lub skype: a.s.t.i.l . Mikrofon nie potrzebny, od komunikowania się jest czat..
Napisano 14 maj 2011 - 13:16
Siem wszystkim , szukam kogoś kto postawi serwer bez żadnych plugów , nie będzie używać NIGDY konsoli nawet do tp czy czegoś moje gg to 33664720 Nie wymagam wieku , mutacji ( sam ne jestem po mutacji ) , typ gry : survival ze zwierzatkami .
* Ja nie mogę stawiać bo jak postawiłem raz bez potworów , niczego to myszkas po pulpicie mi latala ' teleportem ' , jednak jak u kogos gram to nie lagguje zbytnio .. (Mam za malo ramu)*
* Ja nie mogę stawiać bo jak postawiłem raz bez potworów , niczego to myszkas po pulpicie mi latala ' teleportem ' , jednak jak u kogos gram to nie lagguje zbytnio .. (Mam za malo ramu)*
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty
Do góry