Napisano 01 luty 2010 - 16:26
Dręczy Cie jakieś pytanie?
Dobrze trafiłeś!
Pisz tutaj, ułatwisz innym użytkownikom znalezienie,
odpowiedzi na dręczące ich pytanie!
PS.
Zanim napiszesz, przeczytaj dokładnie:
Regulamin Lokalny Działu Rappelz
[Tut]Najczęstrze Błędy.
Spis Tutów W Dziale Rappelz
Być zajebistym...
Pani Kasia
Napisano 12 luty 2010 - 20:05
Otóż w poradniku (jest przyklejony rowniez) "jak zarobic kase [tut]" kolega pisze o farmieniu "Na low lvlach farmić można na polach Laksy. Wyfarmić można kilka typów kart petów." - Co to są Laksy? Bo gram na polskim serverze i tam raczej nie ma takiego określenia nawet jakbym szukał,a szczerze powiem, ze mam problemy "letkie" z pieniedzmi

....Któregoś dnia rzucę to wszystko
I wyjdę rano niby po chleb
Wtedy na pewno poczuję się lepiej
Zostawię za sobą ten zafajdany świat
Napełnie olejem pustą głowę
I wrócę tam na aleje pełną róż....
Napisano 12 luty 2010 - 21:01
Napisano 12 luty 2010 - 21:46

....Któregoś dnia rzucę to wszystko
I wyjdę rano niby po chleb
Wtedy na pewno poczuję się lepiej
Zostawię za sobą ten zafajdany świat
Napełnie olejem pustą głowę
I wrócę tam na aleje pełną róż....
Napisano 13 luty 2010 - 17:57

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)
Napisano 13 luty 2010 - 18:23
Napisano 16 luty 2010 - 21:41
Tu masz Mapke gdzie expić na jakim lvl-u; http://www.mpcforum....5-mapa-rappelz/
Napisano 25 luty 2010 - 13:45
Daje +
Dawaj mi co chcesz. - czy +. Nie zależy mi. Jeśli chcesz mi podziękować napisz mi to na PW a teraz kliknij tutaj i pomóż głodującym zwierzętom.
Z poważaniem Natan B.

Mam szacunek do swoich rodziców i nie mówię do nich stara,stary,matka,ojciec tylko mama i tata. Gówno mnie to że pomyślisz, Gówniarz piszę mama/tata.
Zdajesz sobie z tego sprawę że oni cię wychowywali, twoja mama cierpiała rodząc cię a ty tak się odwdzięczasz ? Miej godność.
Ryj prawdziwego "miszcza"
Napisano 25 luty 2010 - 15:31
Nie działa wam reje ?????
To to samo co mi. Ale......
ID:------
Haslo:-------
E-Mail: TO TU JEST BŁĄD
Macie pewnie e-maile na np. wp.pl czy onet.pl ! TO ZLE !
E-mail polecam zrobic na gmail.com. Poniewaz jest to hosting COM.
Wtedy zawsze zadziala.
Niektórym dziala na polskim hostingu ale to tylko dlatego że IP Orginalnego Rappelz Akceptuje ich IP oraz IP ich hostingu.
@EDIT Mam jeszcze jedno rozwiązanie ! Pewnie przy zakładaniu konta Wytepuje wam z tylu ERROR i zacina się zakladanie konta.
W tej samej chwili wogole to wylaczacie. Wchodzicie na e-mail podany w rejerstracji. I macie link aktywacyjny. Odpowiadacie na pytania i KONTO DZIALA !!!
Jesli pomoglem dajcie 5 lub +.
Pozdrawiam
Ja zrobilem juz z 50 kont bez proiblemu na Gmail.com ( jest to polska strona poprostu ma hosting ,, COM " )
Dawaj mi co chcesz. - czy +. Nie zależy mi. Jeśli chcesz mi podziękować napisz mi to na PW a teraz kliknij tutaj i pomóż głodującym zwierzętom.
Z poważaniem Natan B.

Mam szacunek do swoich rodziców i nie mówię do nich stara,stary,matka,ojciec tylko mama i tata. Gówno mnie to że pomyślisz, Gówniarz piszę mama/tata.
Zdajesz sobie z tego sprawę że oni cię wychowywali, twoja mama cierpiała rodząc cię a ty tak się odwdzięczasz ? Miej godność.
Ryj prawdziwego "miszcza"
Napisano 03 marzec 2010 - 15:08
Użytkownik GildoP dnia 03 marzec 2010 - 12:34 napisał
Nigdy niegrałem i chciałem sie spytac czy warto zagrać
gra fajna i naprawdę warto zagrać ja gram na PL lvl 22 i jeszcze mi się nie znudziła bo tak to przeważnie koniczę grę na 23 22 lvl
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
Do góry