Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castia [Dedyk]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto chce konto na Castia.com.pl ?
95Lvl, wojownik, body z eq ?
Pisać PW :)
-------------------

Login: dzimen110
Hasło: h4g0rzal1
..........
Woj 95lvl Bodziak.
Zmiencie Email i hasło :)
Miłej Gry !
Opublikowano

jeśli ktoś chce pomóc reklamować może wstawić sobie sygnature lub avatar.

Sygnatura

10rg.png

[center][url=http://www.mpcforum.pl/topic/998159-castia-dedyk/][img=http://imageshack.us/a/img21/1205/10rg.png]  [/url][/center]

xdec.png

sygna1.png

Opublikowano

opłaca sie pobierać i grać ? :)

Moim zdaniem opłaca się fajna administracja, wczoraj przegadałem z nimi około 2h na luzie, przyjemny medium, fajnie dopracowany, fajny system ulepszeń. Opłaca się bardzo robić misje - ciekawe nagrody - pdki / metale / dużo kasy. Ludzi ciągle przybywa, więc opłaca się zaczynać.

Opublikowano

Jak tutaj wejść do dt? Straznik może tp tylko do komnaty minotaura...

Tamten to jest do komnaty do dt ten normalny strażnik. Przy dt stoi dwóch.

sygna1.png

Opublikowano

Okej już ogarnąłem...Ale Niebieska śmierć jest stanowczo za mocna...Rozumiem, że ma być trudno, ale trochę powinna zostać osłabiona...

Opublikowano

Czemu na piętrze z kluczami nie ma mobów ? . . .

nie którzy mają nie którzy nie ale jak pisałem na forum serwera niedługo będzie to poprawione.

sygna1.png

Opublikowano

No nie wiem czy tak dużo ludzi ;/ Ile generalnie osób ? Licznik by się przydał

teraz 347, ale dziś około 14 było 201 na samym ch1.

//down nie powiedziałem że na 100% dodam ze się zastanowie a teraz ważniejsze rzeczy musze zrobić i na to czasu nie mam.

sygna1.png

Opublikowano

Drobne poprawki bym wprowadził jeśli chodzi o misję biologa na 100 poziom (Tę nową, w której należy oddać 50 nosów świni).

Zdecydowanie zwiększył bym drop tych nosów ze względu na to że jak dobijałem lvl 95 dropły mi zaledwie 3. To się wg. mnie troszeczkę mija z celem .. :) .

Mówiąc o serwerze, bardzo fajnie się gra ludzie ogarnięci jak i administracja .. mogę spokojnie polecić .

Opublikowano

Nie mam skrzyni ucznia, przez buga mi zniknęła i słyszałem, że coś się za nią dostaje. Odpowie mi ktoś ?

Napisz do Quarela na PW, z pewnością coś na to poradzi.

Opublikowano

Nie mam skrzyni ucznia, przez buga mi zniknęła i słyszałem, że coś się za nią dostaje. Odpowie mi ktoś ?

Kiedy założyłeś postać ? Poza tym wbij na ts : ts.entergames.pl i na pewno ktoś Ci z administracji pomoże.

Opublikowano

Kiedy założyłeś postać ? Poza tym wbij na ts : ts.entergames.pl i na pewno ktoś Ci z administracji pomoże.

Postać założyłem w dniu powstania serwera.

Jakiś GA mi odpisał, że już nie oddają. I co kur*a mam stracić tyle cennych itemów ? Pozdro, minus dla administracji, ale mimo tego raczej będę grał. .

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Postać założyłem w dniu powstania serwera.

Jakiś GA mi odpisał, że już nie oddają. I co kur*a mam stracić tyle cennych itemów ? Pozdro, minus dla administracji, ale mimo tego raczej będę grał. .

Powiem szczerze że z tych szkat to taki szał nie leciał ... jak by z nich leciały jakieś perły ulepki to spoko .. a najcenniejsze to były tam chyba metale których późniejszym etapie gryna zbierasz w chu&%&/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...