Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie to anime? - forumowa gra.

razor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kojarzę tej sceny ale na 99,9% to jest Gasai Yuno z Mirai Nikki.

Który to odcinek? Czy może jakiś ova / special? Muszę rewatch zrobić.

ij7x.png

Ten po lewej to główny bohater tego anime. Jeśli ktoś oglądał to screen jest banalny.

1373662483-U83583.png

• Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawie dobrze ale niestety nazwa nie jest do końca poprawna. ;)

Samurai się zgadza ale niestety Black Samurai to nie jest. Próbuj dalej bo jesteś blisko.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Prawie dobrze ale niestety nazwa nie jest do końca poprawna. ;)

Samurai się zgadza ale niestety Black Samurai to nie jest. Próbuj dalej bo jesteś blisko.

Afro Samurai ? xD

NE8h1XT.png

Opublikowano

Więc po kresce można rozpoznać jakie to anime, a fani od razu na pewno zgadną xD Cycki i ta scena bardzo specyficzna, dodam że główny bohater to pedofil i ma obsesje na punkcie swoich młodszych sióstr xD

53123383c98f2.png

NE8h1XT.png

Opublikowano

Nie kojarzę tej sceny ale na 99,9% to jest Gasai Yuno z Mirai Nikki.

Który to odcinek? Czy może jakiś ova / special? Muszę rewatch zrobić.

To odcinek blisko końca serii TV (jednak z wersji BD). Co prawda google nie wykrywa tego obrazka, ale tą yandere i tak każdy zna. : )

Opublikowano

Więc po kresce można rozpoznać jakie to anime, a fani od razu na pewno zgadną xD Cycki i ta scena bardzo specyficzna, dodam że główny bohater to pedofil i ma obsesje na punkcie swoich młodszych sióstr xD

53123383c98f2.png

monogatari

post-45817-0-33214700-1393713216.jpg

52126142219396245817.jpeg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pozwolę sobie odnowić zabawę bo coś tu pusto.

Na początek coś łatwego (tzn. mi się zdaje że łatwe aczkolwiek kto oglądał ten zgadnie na 100%)

post-128930-0-36179800-1400473654.jpg

edit:

tak, to Soul Eater ;)

HBV27j.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tatakau shisho the book of bantorra

@@Hajfi

Co to ma być? Wstawianie obrazka, kiedy poprzedni nie został odgadnięty? Mógłbyś chociaż napisać, że pierd*lisz zasady to byś chociaż dostał lajki za słeg.

I vice versa - "2. Osoba, która odgadnie tytuł musi wstawić własny screen."

W każdym razie - nie oglądałem, więc skąd mam wiedzieć czy jest dobry, czy nie? Ważne, że człowiek przede mną nie wstawił niczego (tak jak i Ty, więc znaj swoje miejsce).

Jako, że nie ma żadnego obrazka to sam wstawię:

kcmpnl.jpg

"Know Your Place"

Opublikowano

I vice versa - "2. Osoba, która odgadnie tytuł musi wstawić własny screen."

W każdym razie - nie oglądałem, więc skąd mam wiedzieć czy jest dobry, czy nie? Ważne, że człowiek przede mną nie wstawił niczego (tak jak i Ty, więc znaj swoje miejsce).

Jako, że nie ma żadnego obrazka to sam wstawię:

corpse party

Nie rozumiesz zasad.

"2. Osoba, która odgadnie tytuł musi wstawić własny screen."  no właśnie! Osoba która ODGADNIE daje screena.

Wstawiam screena i sobie zgadują ludzie, jeżeli ktoś napisze prawidłową odpowiedź wtedy ja odpowiadam na post z prawidłową odpowiedzią, albo lajkuje tego posta i wtedy jest kurwa wiadomo, że odpowiedź jest prawidłowa i ta osoba może wstawić screena, nikt inny. Chyba, że ta osoba napisze, że przekazuje, to wtedy sobie możesz wstawić zdjęcie. EWENTUALNIE jeżeli osoba która odpowiada jest pewna na 100% że odpowiedź jest prawidłowa to może wstawić screena od razu razem z odpowiedzią.

Do tego jeżeli nikt w 24h nie poda prawidłowej odpowiedzi/nie wstawi screena, to sobie możesz ty, inna osoba, lub ktokolwiek, wstawić swojego screena żeby sobie ludzie zgadywali i tyle

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Uspokoić się. Jeden i drugi. Screena można dać, jeśli jest się na 100000% pewnym poprzedniej bajki/w ciagu 24h nie padła prawidłowa odpowiedź/osoba, któa ogadła oddaje komuś kolejkę na wstawianie screena. Traktujcie to jako ostatnie ustne ostrzeżenie. Następnym razem polecą %.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

...jeżeli ktoś napisze prawidłową odpowiedź wtedy ja odpowiadam na post z prawidłową odpowiedzią, albo lajkuje tego posta i wtedy jest kurwa wiadomo, że odpowiedź jest prawidłowa i ta osoba może wstawić screena, nikt inny. Chyba, że ta osoba napisze, że przekazuje, to wtedy sobie możesz wstawić zdjęcie...

Okej, może i zamotałem się w regułach, aczkolwiek nie ma tam ŻADNEJ wzmianki o tym, iż odpowiedzi które są poprawne muszą być lajkowane.

Pierwszy raz bawię się w takie głupoty i niezbyt zrozumiałem o co tu chodzi, gdyż reguły w pierwszym poście są NIEKOMPLETNE, zważając na Wasze wypowiedzi. Czytałem zasady 5 razy i dopiero teraz, po Waszych postach zrozumiałem o co chodzi - także ten.. coś jest nie tak :)

Tak trochę offtop: trochę słów do Waszego kolegi "TheMadMan9512" chyba wiesz, że temat służy do zabawy (podobno), a Ty wylatujesz z pyskiem jak zwykły szczeniak - jeżeli walczysz o puchar to nie jest temat dla Ciebie.

Oczywiście bez urazy, nie mam zamiaru tu nikogo obrażać :)

Już nic nie piszę, chciałem tylko wyjaśnić kilka rzeczy.

Miłej ZABAWY życzę.

"Know Your Place"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...