Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie to anime? - forumowa gra.

razor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mylisz się, to żaden  Stranger.

To jest anime z taką laską co dostała prace pilnowania jakiegoś tam chłopaczka?;d Bo kojarzę scenę, ale nie anime ;d

Opublikowano

To jest anime z taką laską co dostała prace pilnowania jakiegoś tam chłopaczka?;d Bo kojarzę scenę, ale nie anime ;d

Nie, to nie jst anime z żadną laską co dostała prace pilnowania jakiegoś chłopaczka 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie, to nie jst anime z żadną laską co dostała prace pilnowania jakiegoś chłopaczka 

Oda Nobuna no Yanbou może? :D Kojarzę scenkę, ale za chu nie mogę sobie przypomnieć z czego to było...

Opublikowano

Zgadles

Oda Nobuna no Yanbou może? :D Kojarzę scenkę, ale za chu nie mogę sobie przypomnieć z czego to było...

XrgAYyk.png

Opublikowano

Widzę, że nic nie dodaliście, więc ja coś dam :3

621751406045603377857.png

Ślepy jesteś, kolega nad tobą coś dodał, nie zgadłeś co, więc nie masz prawa wklejać tu obrazka. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ślepy jesteś, kolega nad tobą coś dodał, nie zgadłeś co, więc nie masz prawa wklejać tu obrazka. 

Mam prawo?

Napisany 20 lipiec 2014 - 17:11

Jeśli nikt nie odpowie w ciągu 24h, to można wstawić kolejny obrazek więc?
49g8vG4.png
Zapraszam do lektury.
4770714280454741315510.png
Opublikowano

Mam prawo?

Napisany 20 lipiec 2014 - 17:11

Jeśli nikt nie odpowie w ciągu 24h, to można wstawić kolejny obrazek więc?
358511406046544377857.png
Zapraszam do lektury.

Kto ustalał te zasady, w tym temacie nie ma takiego ruchu, moim zdaniem 24h to za mało. 3 dni powinno być.

XrgAYyk.png

Opublikowano

358511406046544377857.png

Nie minęło 24h i nie poczekałeś na moją odpowiedź, czy @chaterchater dobrze odpowiedział.

@chaterchater dobrze odpowiedziałeś, ale pełna nazwa to Dance in the vampire bund :)

Wstawiasz.

Był pewny swojej wypowiedzi, więc stwierdziłem, że się nie pomylił. Nie wstawił screena to ja wstawiłem. Macie jeszcze raz:

http://scr.hu/1wdk/dl5cw

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...