Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie to anime? - forumowa gra.

razor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 371
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znajduje się w top 100 na malu. Litości, jak można tego nie znać? To jedna z bardziej wartościowych animacji jakie powstały.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Kino's Journey aka Kino no Tabi: The Beautiful World

Na pocieszenie powiem, że nie łatwo było to wygooglować xD

Jak będziecie dawać znane tylko sobie produkcje z epoki lodowcowej, to temat zawsze będzie zamierać.

Ten temat miał być formą rozrywki, a tymczasem odnoszę wrażenie, że niektórzy próbują się popisać jacy to oni nie są, bo oglądają stare, dobre, poważne, ambitne produkcje.

*Niepotrzebne skreślić

http://oi58.tinypic.com/2cgk7ed.jpg

Dałbym obrazek w , ale ciągle dostaję errora xD

@Rhide

http://prntscr.com/48ln19

Wielka mi zabawa jak przez miesiąc lub dwa jest cisza w temacie.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Jak będziecie dawać znane tylko sobie produkcje z epoki lodowcowej, to temat zawsze będzie zamierać.

Ten temat miał być formą rozrywki, a tymczasem odnoszę wrażenie, że niektórzy próbują się popisać jacy to oni nie są, bo oglądają stare, dobre, poważne, ambitne produkcje.

*Niepotrzebne skreślić

http://oi58.tinypic.com/2cgk7ed.jpg

Dałbym obrazek w , ale ciągle dostaję errora xD

bo o to chodzi w tym temacie. Podawac najmniej znane serie. Jaki bylby sens wkleic takiego bleacha skoro kazdy to zna

@arko

wielka mi zabawa, wklejać screena znanych serii, przeciez wiadomo, ze szybko zgadną

XrgAYyk.png

Opublikowano

*Niepotrzebne skreślić

Jest to bardzo popularna i ceniona animacja, nie chce używać słowa "anime", za bardzo ją cenie, a przez to nie chce stawiać na równi z niektórymi produkcjami. To tak jakbym dodał screena z evangeliona, a nikt by tego nie znał, rozumiesz analogie? Obie serie są popularne oraz bardzo dobrze zrobione, jednak trudność w styczności z takimi animacjami jest spowodowany przez wszechobecne forsowanie bezwartościowych zapychaczy czasu antenowego. Anime przeżywa kryzys w Japonii, coraz mniej wartościowych produkcji i nie ja sobie to wymyśliłem, tylko cenieni twórcy nawet to przyznają.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Jest to bardzo popularna i ceniona animacja, nie chce używać słowa "anime", za bardzo ją cenie, a przez to nie chce stawiać na równi z niektórymi produkcjami. To tak jakbym dodał screena z evangeliona, a nikt by tego nie znał, rozumiesz analogie? Obie serie są popularne oraz bardzo dobrze zrobione, jednak trudność w styczności z takimi animacjami jest spowodowany przez wszechobecne forsowanie bezwartościowych zapychaczy czasu antenowego. Anime przeżywa kryzys w Japonii, coraz mniej wartościowych produkcji i nie ja sobie to wymyśliłem, tylko cenieni twórcy nawet to przyznają.

I tu racja, jak oglądałem Kino no Tabi to zeszło jakoś do 5 w nocy, jeden z moich rekordów, po prostu nie dało rady tego zatrzymać i iść spać :) ah nie zgadywałem bo niestety ale jestem za leniwy na danie jakiegoś obrazka więc to też bez sensu taka gra

Czekamy na następny obrazeczek!

Opublikowano

96222140722695568781.jpg

>sugerowanie że powstała lepsza komedia

macie podpowiedź

nyga po prostu nikt nie przegląda tego tematu

School Rumble

Inab8fN.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...