Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, na który czekałam od bardzo długiego czasu <3

Nie muszę chyba wspominać, że totalnie rozwali on konkurencję. Ahh już widzę tę zazdrość.

Nie jest to pierwszy serwer administracji, mają doświadczenie i wiedzą co robią. Na poprzednich swoich projektach mogli wiele się nauczyć.

Myślę, że wyciągnęli oni bardzo dobre wnioski i serwer będzie wielkim sukcesem.

Wiele osób marudzi, że "kolejny hard". Ale ludzie, nie ma drugiego takiego harda. Powstaje wiele różnych co najmniej dziwnych i bezsensownych serwerów, jak dla mnie. Astium jest specyficznym serwerem. Nie będę się rozpisywać o szczegółach. Myślę, że każdy myślący wie co mam na myśli.

To tylko zapowiedź bety. Oficjalna zapowiedź jak Juvia wspomniała będzie bardziej rozwinięta i wszystko szczegółowo zostanie opisane.

Pozostaje czekać na betę i potem na oficjalny start. Oby wszystko przebiegło sprawnie.

Pozdrawiam, Sonea :ninja:

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje mi się, że serwer fajny na krótką mete i polecą na inne po tygodniu.

BTW. nie lubię jak jest aż tyle dodatków na serwerze. Za bardzo mnie odłączają od Mt2 prawdziwego.

Opublikowano

Zapowiedź serwera jak i on sam jest bardzo przekonująca, chętnie nakręciłbym coś na becie jeżeli jest jeszcze wolne miejsce : )

Opublikowano

A może jakieś uzasadnienie?

Mam całkiem odmienne zdanie. Uważam, że serwer jest na dużo dłuższy czas. Będzie co robić, nie znudzi się od tak.

Jeśli ktoś odpadnie, to tylko dlatego, że przywykł do serwerów medium czy też easy. I tutaj po prostu sobie nie poradzi :D

Tutaj potrzeba trochę czasu i cierpliwości, aby coś osiągnąć. I to mi się podoba.

Pozdrawiam, Sonea :ninja:

Opublikowano

To co widzialem ( obejrzałem wszystkie filmiki na YT ) to jest jakas masakra. Na globalach nigdy tego nie zrobia co oni zrobili...Praktycznie nie bedzie hackerow, nawet kamer nic nie wskora i w koncu bedzie sprawiedliwosc w swiecie metin2. Bajery ktore sa wymyslone sa bajeczne i mega przydatne !

Oczywiscie czekam na start

Opublikowano

A może jakieś uzasadnienie?

Wystarczy poczytać jego posty na temat Triadora, a zobaczysz dlaczego ma taką opinie : )

BTW. nie lubię jak jest aż tyle dodatków na serwerze. Za bardzo mnie odłączają od Mt2 prawdziwego.

Hahaha... Nie podoba sie bo ? Swojej wypowiedzi nie potrafisz rozwinąć tak jak w tematach Triadora gdzie zmyślasz jaki to świetny serwer ? Dlatego masz tutaj taką krótką wypowiedź, bo nie ma co wymyśleć.

Po prostu zazdrość w dupke weszła, bo tutaj będzie jeszcze więcej bydła na starcie niż na Triadorze, dodatkowo tutaj jest administracja, która chyba wie więcej od jebanego gameforge.

Idź lizac dalej dupke na Triadorze, zobaczymy za miesiąc, założe sie, że będziesz w prezentacji Astiuma i '' ohhh jestem zjebany, odszedłem z Triadora, teraz Astium jest booski <3 ''

------------------

Serwer na który czeka wiele osób i chyba czekało. Świetna administracja, widać, że sie skubańce znają na rzeczy jak nikt inny.

Czekam na oficjalną zapowiedź, a później prezentacje i nareszcie start...

Opublikowano

Jedno jest pewne,będą ataki od hardów co nie dawno ruszyły bo nie będą chcieli stracić graczy.

Opublikowano

Skoro nie podoba Ci sie serwer co jeszcze tutaj robisz? Na,ktotka mete to jest twoj tri****,ktory zmierza ku upadkowi.Topic@ Pojawia sie dungeony z draenora? Do g standardowo 55ku? W jakim odstepie mozna je czytac? Polecam serwer,ze wzgledu na zaangazowanie administracji.Znaja sie na swojej robocie i chwala im za to .

Srij9JT.png

Opublikowano

Skoro nie podoba Ci sie serwer co jeszcze tutaj robisz? Na,ktotka mete to jest twoj tri****,ktory zmierza ku upadkowi.Topic@ Pojawia sie dungeony z draenora? Do g standardowo 55ku? W jakim odstepie mozna je czytac? Polecam serwer,ze wzgledu na zaangazowanie administracji.Znaja sie na swojej robocie i chwala im za to .

55ku do g1. Razy i egzo do zdobycia w grze jak i is oraz za punkty chyba

Opublikowano

55ku do g1. Razy i egzo do zdobycia w grze jak i is oraz za punkty chyba

Rad i egzo nie ma w AV z tego co mi wiadomo. Mają być tam przedmioty "nie mające dużego wpływu na grę".

Rady i egzo mają być dodane normalnie do dropu.

Poza tym na zachęcam do odwiedzenia forum serwera oraz fejsa. Tam więcej szczegółów można się dowiedzieć.

:ninja:

Opublikowano

Co ty mi tu za przeproszeniem pieprzysz? Bedziesz tak tu siedzial jak w publikacji tria*ora i ludzi zniechcecal, jak tam zachwalasz na siłe nawet po ostatnich wydarzeniach? Moim zdaniem jest to serwer przelomowy, takiego jescze nie bylo w Polsce(moze i na swiecie). Ekipa serwer ma wieksze pojecie o zabezpieczeniach niz ludzie z geamforge. Kto by nie chcial zagrac na serwie gdzie bedzie sprawiedliwa gra bez zadnych hackow. Znajac zycie bedziesz tu pierwszy jesli na tria*orze zostanie 100 online, tamten serwrer juz jest skonczony, ludzie za bardzo sie zniechecili. Pozdro

Opublikowano

Niech zrobia fajnego game play to rozesle po yt ;d

A start wiadomo kiedy ? Najlepiej gdzies 14 Lipca + wtedy wracam z gdanska ;d ---- zaraz bedzie , a kogo to obchodzi xD

Opublikowano

Co ty mi tu za przeproszeniem pieprzysz? Bedziesz tak tu siedzial jak w publikacji tria*ora i ludzi zniechcecal, jak tam zachwalasz na siłe nawet po ostatnich wydarzeniach? Moim zdaniem jest to serwer przelomowy, takiego jescze nie bylo w Polsce(moze i na swiecie). Ekipa serwer ma wieksze pojecie o zabezpieczeniach niz ludzie z geamforge. Kto by nie chcial zagrac na serwie gdzie bedzie sprawiedliwa gra bez zadnych hackow. Znajac zycie bedziesz tu pierwszy jesli na tria*orze zostanie 100 online, tamten serwrer juz jest skonczony, ludzie za bardzo sie zniechecili. Pozdro

Nie przesadzaj ;)

Nie mówię że mają małe umiejętności bo byłbym debilem. Oni zajebiście się znają na robocie, ale gf czy tam kto stworzył tą gre, więc nie mów takich rzeczy.

Oni nie raz nas zaskoczą swoją pomysłowością i mistrzowskim wykonaniem. Mam pytanie, czy będzie można robić zbroje czy tam eq w craftingu (Taki jak się robi mikstury na pl)

Chodzi o filmik Tenmy a Allium Czyli (Astium) gdzie pokazywał przetopy w craftingu np : Krwawej zbroi.

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...