Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie ogarniecie spamu to zaraz zamkne zapowiedz .

Prosze dodac ss'y weryfikacyjne czas do 01:00

ocho. A co tu jest winny załozyciel tematu. Moze i mnie zbanujesz ale chociaz jeden to musi napisac. Wydaje mi sie ze to moderatorzy za od ogarniania spamu. Czemu ma cierpiec Isurbi jak wy nie moecie tego opanowac. Wychodzi zajebisty serwer to wiadomo ze jest mega zainteresowanie.

Opublikowano

nf34uq.gif

Jakos mi sie skojarzylo:)

Tacy jak ty tylko prowokują graczy tych 2 serwerów co może do niepotrzebnych oszczerstw doprowadzić, więc ogarnij się.

io7e.jpg

Opublikowano

Tacy jak ty tylko prowokują graczy tych 2 serwerów co może do niepotrzebnych oszczerstw doprowadzić, więc ogarnij się.

Oj tam im wiecej ludzi gada o serwie, tym do wiekszego grona on dotrze. Nie bierz wszystkiego tak na poważnie:)

Opublikowano

coś czuję że DDosy będą ładne od konkurencji :dd lecz i tak warto będzie czekać tak jak kiedyś na Nevrast :>>

Opublikowano

coś czuję że DDosy będą ładne od konkurencji :dd lecz i tak warto będzie czekać tak jak kiedyś na Nevrast :>>

Nie widziałeś ich mega maszyny?

91167278678941006641.png

oto i ona,przepiekna z obudową nie do przełamania , z Tenmą i Szykrą u boku!

A jej parametry to:

Pamięć ram: 127928 GB DDR3 ECC

Procesor: Intel Bi Astium E5-2670

Ilość Rdzeni: Tyle ile trzeba (ok 500 N)

Przepustowość: 1000gbps lossless up 500gb/s

Zabezpieczenia: Biała obudowa z czarnej stali ( :P)

Firewall Cisco ASA transfer do 1 000 000 kg/h

+ firewall zewnętrzny za 5litrów

Topic serwer wymiata,team wymiana raty dopasowane strażnicy są cóż więcej.. polecam jeszcze zabezpieczyć tą kozacką maszynę psami najlepiej jakimiś (2x)

Opublikowano

polecam jeszcze zabezpieczyć tą kozacką maszynę psami najlepiej jakimiś (2x)

Serio myślisz, że do Juvi ktoś podejdzie?

Spojrzy i się wystraszy :D

Nie mam na celu nikogo obrazić ^^

Opublikowano

Nie widziałeś ich mega maszyny?

91167278678941006641.png

oto i ona,przepiekna z obudową nie do przełamania , z Tenmą i Szykrą u boku!

A jej parametry to:

Pamięć ram: 127928 GB DDR3 ECC

Procesor: Intel Bi Astium E5-2670

Ilość Rdzeni: Tyle ile trzeba (ok 500 N)

Przepustowość: 1000gbps lossless up 500gb/s

Zabezpieczenia: Biała obudowa z czarnej stali ( :P)

Firewall Cisco ASA transfer do 1 000 000 kg/h

+ firewall zewnętrzny za 5litrów

Topic serwer wymiata,team wymiana raty dopasowane strażnicy są cóż więcej.. polecam jeszcze zabezpieczyć tą kozacką maszynę psami najlepiej jakimiś (2x)

HAH ! Człowieku, przecież na tej maszynie to oni mają Ts'a postawionego ... Ich maszyna pod serwer jest taka wykurwista że kupili ją na rynku u ruskich.

@AntyWarn - Chce 5% ! :]

Taki wasz nowy chwyt reklamowy: Jak global upada, a FuBu kradnie- Możecie być spokojni, Astium nie PADNIE. <3

Opublikowano

1. Programowanie (lua) Klienta kur** no nie jak ktoś siedzi w tym to trudne nie jest np okna petów biologa etc ale połączenie np petów z game i mysql i te ataki nie wiem jak to zrobiliście i mam nadzieję że nikt się nie dowie bo to jest bomba konkret !!
2. Edycja Klienta PC pc2 i root własne od 0 ? kurde no nie wiarygodne że wh dmg nic loll
3. łowienie pomyślcie inaczej zajebista animacja ale są fish boty (graficzne)
4. sm normalnie sms i co w grze ? te zmianki tyle sztuk to pewnie z 5 /10 zł pakiet 5 zmianek i dodań to by lipa ciut ciut była ale nie wiem to się tu nie wypowiadam
5. KUR** JA NA TO CUDO MUSZE NA BETĘ AŻ WBIJĘ Z MOIMI WH A KILKA MAM xD SPRAWDZĘ SAM ALL BO AŻ NIE WIERZĘ TO TO BO W BOGA DAWNO xD

wg88.png

Opublikowano

Specjalnie dla was jutro pojde jeszcze raz do serwerowni u Tenmy i zrobie lepsze zdjecie xD

A Ja specjalnie dla Ciebie i społeczeństwa ją wyedytuję. Ubierz mundur

Serwer cieszy się dużą ilością potencjalnych graczy co czyni go dużą konkurencją.

Opublikowano

zapowiedź fatalna..nic prócz naprawy kilku bugów sie nie dowiedziałem co jest ciekawego nowego na serwerze,wszystko inne co było jest i bedzie na kazdym innym serwerze ;0 myślałem że zrobicie coś konkretnego sporo nowości a tu niestety dupa :) bedzie jak z nevrast max 300 ludzi :)

zycze powodzenia :)

Opublikowano

Zajebisty serwer , napewno wbije z ekipą ;) . Hmm to bedzie napewno najlepszy serwer w Polsce i na innych privach zostaną pustki ;D

PS.Szykujcie miejsca dla naszego squadu na becie ;3

Opublikowano

To prawda, co do prezentacji powinniście ukazać nowości ;) Ci co grali na Draenor2 wiedzą raczej czego mogą się spodziewać, ale nie nowi gracze. Zaje...zapowiedź to jedna z najważniejszych spraw :P

Bez obrazy, ale nie wpuszczajcie na betę żadnych graczy typu:

xKat

Mavex

V1ReS itp...

Mimo, że nie lubię adminów serwera, który opuścili parę dni temu, to tam ostro namieszali i radzę wam nie brać takich ludzi na betę...bo to może źle wyjść :/

A i nie bierzcie błagam kobiet jako testerek...praktycznie każdy serwer. który miał "testerki" na becie, na officialu było tyle bugów....

Bez obrazy, ale taka prawda....:/

Antywarn@ - z jakich mobów lecą ks poli zaawansowane ?

io7e.jpg

Opublikowano

ladnie ladnie sie zapowiada ;) wiedzialem ze team dr2 moze stworzyc cos fajnego na.Ogolem projekt wyglada kozacko nie to co te inne co mialo byc wszystko ladnie fajnie a wyszla lipa potem

Opublikowano

Kiedy startuje beta ? Kiedy będą reklamować serwer ? Kiedy jest spodziewany start ?

Nazwa Astium to reklama

Beta nie wiadomo - bd info na facebook`u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...