Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o lol... zamiast Juvi to obok tej maszyny trzeba postawić Tenme i Szykre`go bo wam ją zapierd*lą!!!!!!!!!

Takiej maszyny nie oferuje nawet serwerownia NAJLEPSZESERWERYNASWIECIE

LoL no czekam na start i na zapisy,napewno będę top 1 ^^ pozdrawiam gildie InspiratioN która będzie mnie gonić ...

PRZEPIEKNA ZAPOWIEDZ - NAJLEPSZA MASZYNA ŚWIATA

Ten dedyk jest u mnie na strychu więc lajt, jak coś to jestem zawsze na miejscu :D

alepoco.jpg

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej no, a gdzie slot dla mnie? xD

@Top:

Czekamy na serwer, może być ciekawie :) Polecam serwer ze względu na ekipę, która nie robi lipy <3

btw. Obsługę w tej serwerowni macie zajebistą :ninja:

footer_logo.png

Opublikowano

Ten dedyk jest u mnie na strychu więc lajt, jak coś to jestem zawsze na miejscu :D

Spoko jak coś jestem nad tobą ;)

Opublikowano

czego brak CHUNJO? Gram tam od dziecka xD nie znam m1 ani m2 w innych krolestwach

To ogarniaj szybko shinsoo albo jinno, masz jeszcze trochę czasu :P

Shakes & Fidget

w12 - Mariox

Opublikowano

Nie ma co do tego watpliwosci,ze astium bedzie najlepszym serwerem hard.Konkurencja straci bardzo wielu graczy.Co do wypowiedzi up.Gdyby nie bug yang na draenorze nadal gralo by tam 1k+ osob(jesli nie wiecej).Jestem przekonany,ze tutaj obedzie sie bez wiekszego fail'u.Wlasnie od tego jest beta.Jezeli zdecydowaliscie sie na zamknieta nie wpuszczajcie takich osob jak kat,mavex etc.Kazdy wie,ze zamiast informowac na biezaco o bugach "podaja" je administracji kilka dni po starcie...(kiedy sa juz ustawieni).Czekam na isamu,ktory napisze : Czemu wychodza same hardy.Astiuma polecam i zawsze bede polecal niezaleznie od rozwoju sytuacji.Osobami,ktorzy wypowiadaja sie negatywnie na temat serwera nie ma co sie przejmowac bo jest to konkurencja.Gratuluje administracji bo wykonala kawal dobrej roboty.Widzimy sie na starcie.

2down@Wybacz jesli moj post Cie urazil,lecz cala gildia fearless kojarzy mi sie z przekretami.Kazdy serwer,na ktorym graliscie zmierza ku upadkow o ile juz nie padl.Wydaje mi sie,ze gracie na prywatnych serwerach aby dorobic na lewo a nie dla przyjemnosci.Jezeli sie myle to przepraszam.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ostatni gif, bo zaraz polecę za spam xD

04iKx1Y.gif

Widzę, że nazi moderacja działa. Specjalne słowa pozdrowienia dla Ciebie: CHUJ CI W DUPSKO.

Opublikowano

Nie ma co do tego watpliwosci,ze astium bedzie najlepszym serwerem hard.Konkurencja straci bardzo wielu graczy.Co do wypowiedzi up.Gdyby nie bug yang na draenorze nadal gralo by tam 1k+ osob(jesli nie wiecej).Jestem przekonany,ze tutaj obedzie sie bez wiekszego fail'u.Wlasnie od tego jest beta.Jezeli zdecydowaliscie sie na zamknieta nie wpuszczajcie takich osob jak kat,mavex etc.Kazdy wie,ze zamiast informowac na biezaco o bugach "podaja" je administracji kilka dni po starcie...(kiedy sa juz ustawieni).Czekam na isamu,ktory napisze : Czemu wychodza same hardy.Astiuma polecam i zawsze bede polecal niezaleznie od rozwoju sytuacji.Osobami,ktorzy wypowiadaja sie negatywnie na temat serwera nie ma co sie przejmowac bo jest to konkurencja.Gratuluje administracji bo wykonala kawal dobrej roboty.Widzimy sie na starcie.

Tym postem mnie wkurw*łeś ... ja nie podaje bugów? chłopie wiesz jak było na Triad*r?

Pewnie nie tak więc ci napisze ...

Siedziałem na becie i sprawdzałem co może być nie tak i każdy bug jaki znalazłem pisałem do lourta na gg a on poprawiał ...

Gdy pytałem czy idzie testować WO/DC itd.. to odpisał, że już testował z gildią InspiratioN no to myślałem, że wszystko działa jak należy ..

Na oficjalu co się okazało? że po prostu zostawili sobie bugi dla siebie .. pozapisywali sobie pozycje w av1/2 i w lochu pająków v2

nadropili sobie chooy kasy na WO i tak samo dużo ulepek na DC, które było zbugowane ;x

Tilian ... tam testowaliśmy i nie było ani jednego buga mimo tego, że testowało to 5 osób :)

Tak więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, ponieważ jak bym chciał to bym się zapisał na bete tego serwa i bym znalazł więcej bugów niż Ty masz włosów na swoim ciele, elo

Edit@ zacznijmy od tego, że nie gram już w tą grę .. przynajmniej teraz, ponieważ chcę sobie trochę odpocząć w końcu są wakacje co nie? ;)

Jakie przekręty? czy kiedykolwiek kogoś okradliśmy? nie tak więc nie wiem po co takie smuty pierd**isz :l

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Na razie jestem na nie i jestem gotów hejtować serwer ile się tylko da.Powód? Brak BaoBao -.- wiem że to dopiero beta i nie oficjalna zapowiedź ale trzeba by było wspomnieć o Bao tutaj, w końcu to teraz ikona Metina.

Opublikowano

c46ufp.jpg

Co to jest, że tak spytam? ^^

Btw. Siema Marek (Streps), tu kostek94 z triadicy. ;)

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Czekałem czekałem i nareszcie :) ! Jak można się zapisać na bete ? O ile istnieje taka możliwość - jestem super napalony na ten serwer i dysponuję ogromem czasu :P

Pozdrawiam.

Antywarn@ - skąd lecą zaawansowane księgi poli ?

io7e.jpg

Opublikowano

c46ufp.jpg

Co to jest, że tak spytam? ^^

Btw. Siema Marek (Streps), tu kostek94 z triadicy. ;)

Itemshop z poziomu gry (Liczba Achievement points i kredytów)

Opublikowano

Tym postem mnie wkurw*łeś ... ja nie podaje bugów? chłopie wiesz jak było na Triad*r?

Pewnie nie tak więc ci napisze ...

Siedziałem na becie i sprawdzałem co może być nie tak i każdy bug jaki znalazłem pisałem do lourta na gg a on poprawiał ...

Gdy pytałem czy idzie testować WO/DC itd.. to odpisał, że już testował z gildią InspiratioN no to myślałem, że wszystko działa jak należy ..

Na oficjalu co się okazało? że po prostu zostawili sobie bugi dla siebie .. pozapisywali sobie pozycje w av1/2 i w lochu pająków v2

nadropili sobie chooy kasy na WO i tak samo dużo ulepek na DC, które było zbugowane ;x

Tilian ... tam testowaliśmy i nie było ani jednego buga mimo tego, że testowało to 5 osób :)

Tak więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj, ponieważ jak bym chciał to bym się zapisał na bete tego serwa i bym znalazł więcej bugów niż Ty masz włosów na swoim ciele, elo

Mavex weź mi nie mów że nie byłeś na DC / DT, bo dobrze wiem że byłeś.

I co dlaczego nie zgłosiłeś bugu ?, na oficjalu R3specT zobaczył że się da przenieś potką na DC i od razu zgłosił to Lourtowi ....

Co do zapisu pozycij w AV1/2 i lochach to myślalem że Lourt pomyślał o takich rzeczach, ale na oficjalu kapliśmy się, co prawda zrobiłem sobię tepke do lochu pająków V2 ale w grocie nie, bo ten bug był usunięty jak nawet 70 lvl-a nie było. Dużo rzeczy Lourt miał wypisanych których nie zrobił. Więc nie zganiaj wszystko na gildię InspiratioN bo znaleźliźmy 5x więcej bugów niż ty, było wchodzić na TS i mówić. Ale Mavex wie lepiej.

Dobra nie mowa tu o innych serwerach.

Kiedy będzie ta BETA i gdzie będą zapisy ?

Opublikowano

I co dlaczego nie zgłosiłeś bugu ?, na oficjalu R3specT zobaczył że się da przenieś potką na DC i od razu zgłosił to Lourtowi ....

Co do zapisu pozycij w AV1/2 i lochach to myślalem że Lourt pomyślał o takich rzeczach, ale na oficjalu kapliśmy się, co prawda zrobiłem sobię tepke do lochu pająków V2 ale w grocie nie, bo ten bug był usunięty jak nawet 70 lvl-a nie było. Dużo rzeczy Lourt miał wypisanych których nie zrobił. Więc nie zganiaj wszystko na gildię InspiratioN bo znaleźliźmy 5x więcej bugów niż ty, było wchodzić na TS i mówić. Ale Mavex wie lepiej.

A czy możecie łaskawie tu nie przytaczać problemów i osób związanych z tri....? Chcecie spamować o się wykłócać to lepiej na pw albo w temacie serwera o którym wspominacie...nie sądzisz?

io7e.jpg

Opublikowano

U kogo macie reklame na YT ? :P

i bez reklamy na yt mają na starcie 1 k + ludków

Dla nie zorientowanych, info jak,gdzie,kiedy zapisy na bete na forum Astiuma

Opublikowano

No masz racje zgłosiliście Lourtowi, którego nie było 10 dni tak więc dużo czasu mieliście, aby sobie nadropić ulepek, dobra nie mam zamiaru się wypowiadać już na temat tamtego serwa

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

U kogo macie reklame na YT ? :p

o tutaj

m.youtube.com/user/alliumofficial [/code

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...