Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szykra kolejna dobra robota. Z roku na rok cały czas do przodu. Oczywiście zagram :D Beta dobry pomysł, oby obyło się bez bugów jak np. z tamtą tablicą na DR2.

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka . Zagram z miłą checią zainteresował mnie serwer a dokladnie 1 GA/GM Szykra dużo osób go raczej zna ; ) ale mam 1 pytanko kiedy start bo nie doczytalem ?

Opublikowano

A te Kredyty to skąd wziąć? Wiem, że AP za osiągnięcia, ale to drugie za co? ;D

Złotóweczki

KIEDY BĘDZIE TIM SPIK 3?

Opublikowano

A te Kredyty to skąd wziąć? Wiem, że AP za osiągnięcia, ale to drugie za co? ;D

Kredyty = Smocze Monety na PL :P

Złotóweczki

KIEDY BĘDZIE TIM SPIK 3?

ts.astium.pl

Opublikowano

Także jestem chętny na betę. Grałem na dreanor, niestety był ten cholerny yangbug ;c

maher8.png

Daj "Lubię to" jeśli napisałem według Ciebie coś pożytecznego :)

Pozdrawiam Cię IstnyDiabel za 5 procent za nic (no tak za opinie o serwerze)

"Serwer polecam ;) Bardzo ciekawy i fajne rozwiązania ;) Prezentacja bardzo ładna ;)Pozdrawiam :)" Myśl za co rozdajesz te punkty Diable.

Opublikowano

Ts jest już od dłuższego czasu...

ts.astium.pl

THX idę lizac dupe.

Serwer polecam xHawkey pozdrawiam tego 22 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Opublikowano

Zagram :D, kiedy będą zapisy na bete?Co będzie z bojowcem?Normalnie medalami się robi czy na start się dostaje?:)

Opublikowano

To prawda, co do prezentacji powinniście ukazać nowości ;) Ci co grali na Draenor2 wiedzą raczej czego mogą się spodziewać, ale nie nowi gracze. Zaje...zapowiedź to jedna z najważniejszych spraw :P

Bez obrazy, ale nie wpuszczajcie na betę żadnych graczy typu:

xKat

Mavex

V1ReS itp...

Mimo, że nie lubię adminów serwera, który opuścili parę dni temu, to tam ostro namieszali i radzę wam nie brać takich ludzi na betę...bo to może źle wyjść :/

A i nie bierzcie błagam kobiet jako testerek...praktycznie każdy serwer. który miał "testerki" na becie, na officialu było tyle bugów....

Bez obrazy, ale taka prawda....:/

Antywarn@ - z jakich mobów lecą ks poli zaawansowane ?

A w czym kobiety są gorsze od was? Jakoś już wiele razy byłam na becie i znalazłam po kilka bugów i zostały usunięte. -.-

Co do tematu, chętnie poczekam na ten server pomimo, iż nie gustuje zbytnio w hardach. (;

Opublikowano

A w czym kobiety są gorsze od was? Jakoś już wiele razy byłam na becie i znalazłam po kilka bugów i zostały usunięte. -.-

Co do tematu, chętnie poczekam na ten server pomimo, iż nie gustuje zbytnio w hardach. (;

wiekszosc kobiet ma w sobie to ze wola sie pobawic i jakies ssy porobic -.- nie mowie wszystkie.. ale inni tak na to patrza

Zagram :D, kiedy będą zapisy na bete?Co będzie z bojowcem?Normalnie medalami się robi czy na start się dostaje? :)

na fb bedzie podane

Opublikowano

przydalo by sie wiecej grafiki w tej zapowiedzi , strasznie niewygodnie sie to przeglada ;)

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Mam zastrzeżenie odnośnie konkursu OX. Według mnie powinniśmy widzieć swoją postać, oczywiście tylko i wyłącznie swoją...

Opublikowano

Co z misjami? Będzie ich dużo i będzie opłacało się je robić? Zamierzam grać archerem a nim ciężko expic!

Opublikowano

Pamiętam na Draenorze te błędy gdzie na prawie każdą noc wywalało channele i ludzie którzy się wylogowali nie mogli już grać i siedziało na serwie 10 osób max i dropiło sobie. A szykra mówił, że nic z Tym zrobić nie może i jak się znudzi hackerom, to ustąpią.

Opublikowano

Pamiętam na Draenorze te błędy gdzie na prawie każdą noc wywalało channele i ludzie którzy się wylogowali nie mogli już grać i siedziało na serwie 10 osób max i dropiło sobie. A szykra mówił, że nic z Tym zrobić nie może i jak się znudzi hackerom, to ustąpią.

Osoby ddosujace to nie hackerzy, to są zazwyczaj unskille którzy zazwyczaj bez kolegi nawet skryptu by nie odpalili.

@aw

Będzie autopatcher?

Opublikowano

Osoby ddosujace to nie hackerzy, to są zazwyczaj unskille którzy zazwyczaj bez kolegi nawet skryptu by nie odpalili.

@aw

Będzie autopatcher?

Oczywiście ;)

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

to nie dreanor tylko astium

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Opublikowano

Ciekawi mnie jedna sprawa, czy ludzie nie wykruszą się tak szybko jak na innych serwerach.

Beta jak można, niech zostanie otworzona jeszcze na tym weekendzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...