Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sylwek080893

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

panowie (moderatorzy forum) weźcie mi w cholerę tego spamera, bo już naprawdę nie wiem czy śmiać się czy płakać z tego co on wypisuje.

Opublikowano

@sylwek

zgłosiłeś tą sprawę z kolegą na policję, administrator banuje losowych graczy, bo mają początek IP 89 xD

może zbanujcie hosta chello (UPC), bo mam tam internet i cały zakres IP (89.XX.XX.XX)

pamiętajcie, że są jeszcze VPN'y i VPS'y

Opublikowano

@sylwek

zgłosiłeś tą sprawę z kolegą na policję, administrator banuje losowych graczy, bo mają początek IP 89 xD

może zbanujcie hosta chello (UPC), bo mam tam internet i cały zakres IP (89.XX.XX.XX)

pamiętajcie, że są jeszcze VPN'y i VPS'y

Co Ci ludzie maja w glowach w tych czasach, uwzial sie na nich tylko dlatego ze chca zrobic idealny serwer o.O

C1sDUxd.jpg

Opublikowano

Co Ci ludzie maja w glowach w tych czasach, uwzial sie na nich tylko dlatego ze chca zrobic idealny serwer o.O

chciałem napisać, że ten człowiek powinien się leczyć ale dla niego to już chyba za późno na ratunek.

Opublikowano

Dobra po 1 żałosna nazwa statek który zatonoł czyli ten priw długo nie postoi bo pójdzie na dno po 2 kolejny hard wali mnie to niech sobie nawet robi pliki 8 lat i tak ten serwer to będzie dno które długo nie wytrzyma (żygam hardami).

Opublikowano

Dobra po 1 żałosna nazwa statek który zatonoł czyli ten priw długo nie postoi bo pójdzie na dno po 2 kolejny hard wali mnie to niech sobie nawet robi pliki 8 lat i tak ten serwer to będzie dno które długo nie wytrzyma (żygam hardami).

Przypadkiem Concordia to nie znaczy zgoda? a nie "statek ktory zatonoł"

C1sDUxd.jpg

Opublikowano

oj kolego jesteś w błędzie,

posiadamy serwer MT2 X-World który jakoś przez 4 lata nie "zatonął" a więc nie masz o co się martwić.

jak dla mnie to możesz nawet srać hardami ale nie musisz mi odrazu oczerniać serwera.

nie lubisz hardów, rozumiem ok - nie zagraj. :)

P.S "ubi est concordia ibi est victoria" – gdzie zgoda, tam zwycięstwo!

nazwa serwera oznacza zgodę i porozumienie, tu nic nie tonie . :)

Opublikowano

Zastanawiam się czy grać. Tyle hejtu się wylewa. Jakiś soczek przedstawia jakieś dowody. Server spooko ale nwm przez ten hejt czy warto grać

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Zastanawiam się czy grać. Tyle hejtu się wylewa. Jakiś soczek przedstawia jakieś dowody. Server spooko ale nwm przez ten hejt czy warto grać

jakie dowody? on przedstawia jakieś bzdury a nie dowody.

z postu na post robi z siebie coraz większego kretyna, słuchasz się tego hejtera?

Opublikowano

Ludzie, ja również mogę wejść do prezentacji/ zapowiedzi jakiegoś serwera i zacząć wypisywać różne nieprawdziwe rzeczy na jego temat. Ten człowiek, leci na multikoncie i z każdego piszę praktycznie to samo, a po co? A po to, że najprawdopodobniej ta osoba jest z konkurencji, która boi się o swój serwerek...

Nie patrzcie na jakieś komentarze, jakiegoś mało znanego użytkownika, który założył konto tylko po to aby oczernić ten serwer.

Co do serwera bardzo fajny, wiem, że nie padnie po miesiącu czy po dwóch. Można powiedzieć, że to będzie taki global :)

@Antywarn:

Z czego lecą bronie 75? Coś się robi po broniach 75?

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Zagram na serwerze.Ale mam jedno pytanie czy jest jakiś "youtuber".Jeśli ma grać po 5 osób to ja dziekuje ;).

Opublikowano

mi sie wydaje ze hejty leca ze strony Astium , Triador i ew. Ravia :)

Jaki bedzie % na pomyslne ulepszenie bo wiem ze do +5 jest 100% , a reszta +6,7,8,9 ?

08945921259705007813.png

Opublikowano

Tak mamy youtubera ;) w poniedziałek o 15-18 będzie film u sławnego youtubera.

@Edit:

@ Powiem tylko % na itemy 48+ bo na 47- jest więcej %

+6 65%

+7 35%

+8 25%

+9 15%

Lecz mamy coś Ala. Magiczny Metal i to dropi z Umarłego Rozpruwacza lub z Azraela.

Ludzie, ja również mogę wejść do prezentacji/ zapowiedzi jakiegoś serwera i zacząć wypisywać różne nieprawdziwe rzeczy na jego temat. Ten człowiek, leci na multikoncie i z każdego piszę praktycznie to samo, a po co? A po to, że najprawdopodobniej ta osoba jest z konkurencji, która boi się o swój serwerek...

Nie patrzcie na jakieś komentarze, jakiegoś mało znanego użytkownika, który założył konto tylko po to aby oczernić ten serwer.

Co do serwera bardzo fajny, wiem, że nie padnie po miesiącu czy po dwóch. Można powiedzieć, że to będzie taki global :)

@Antywarn:

Z czego lecą bronie 75? Coś się robi po broniach 75?

Dzięki a co do broni to z szkat. ripka, szkat, azraela, szkat beran setaou.

z broni nic na 75 nic się nie robi.

z bojowego+9 robi się trytona lub Runiczny Miecz u NPC Seon-Jeon-Kim na mapie od 90 Smoczy Przylądek. tak jak na metin2.pl.

Pozdrawiam.

69sf.png

Opublikowano

Wszystkich użytkowników zainteresowanych grą na serwerze serdecznie przepraszamy za spam jednej osoby próbującej Was odstraszyć.Jednocześnie prosimy też o ignorowanie jego postów.Wszystkie posty z jego strony są raportowane

Pozdrawiamy, Team ConcordiaMT2

Opublikowano

To nie jest spam, ten moderator to też jakiś ustawiony.

Napisał, że dyskusja na temat adminków to spam.

Nic nie będziesz tłumaczył, bo nie masz jak.

Jak można podać swoją datę urodzenia wiedząc kim jestem, co robię, kogo znam.

Podawanie swoich danych w internecie - nie polecam, bo można skończyć na .onion.

Opublikowano

@UP

Chłopcze, wypisywanie tych głupot nic Ci nie da.Tym nie podwyższysz swojej wiedzy ani ego(chociaż może to chcesz osiągnąć?)

///////
Start jutro o 13 ;)

Opublikowano

@Aforof

Nie wiem co to jest ego, chyba stopień egoizmu.

To nie są głupoty, jeżeli to głupoty to wtedy prawda jest głupotą.

Zabij mnie, proszę.

Opublikowano

Teraz na poważnie: jeżeli macie zaśmiecać forum takimi beznadziejnymi rozmowami to długo tu nie pobędziecie. Nie należę do osób, które się bawią w ostrzeżenia słowne, pisanie wiadomości prywatnych z prośbą o zaprzestanie spamu w danym temacie. Wchodzę w temat, zamykam i rozdaję procenty. Wielu zostało już ukaranych, a także zablokowałem im możliwość pisania na określoną ilość dnia/dni. Pod tym postem nie chcę widzieć syfu jaki jest nad.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...