Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sylwek080893

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli wchodzimy na temat wielkiej osoby jaką był Jan Paweł II na Twym miejscu nawet bym się nie wypowiadał.Bo troche "za niski" jesteś ;)Lecą reporty

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

/b/

Zemdlejesz jak tam wejdziesz, nie polecam jak myślisz, że jan paweł drugi nie był pedofilem.

Nielegalny regulamin forum, już tam jedziemy.

Mode zrób mi loda, zobaczymy co odpierdolą po starcie serwera.

Opublikowano

Kolejny serw ze stajni X-World ? Sylwek hard się nie wybije ;) raczej nie opłaca Ci się go nawet stawiać :) ale jeśli ma być taki jak stary, STARY X-World naprawdę polecam :) a jak z bonami 1-5 ?

Budowniczy
Opublikowano

wiem wiem same hejty ze strony dzieci serwerów 4fun i easy trasxxxx powiedz mi czy wg grales na hard ?? i co osiagnołeś

jakies dowody konkretne bo kurwa nic tym nie ugrasz co prezentujesz sobą

Opublikowano

Przepraszamy za opóźnienie związane z umieszczeniem Klienta. do jutrzejszego dnia możliwe że jeszcze dziś zostanie on umieszczony na 100%.

Strona główna jest pod wpływem ataków ddos prosimy o cierpliwość serwerownia robi co w ich mocy.

Klient pojawi się na stronie już dziś gdy tylko ogarniemy te ddosy.

69sf.png

Opublikowano

Kolejny serw ze stajni X-World ? Sylwek hard się nie wybije ;) raczej nie opłaca Ci się go nawet stawiać :) ale jeśli ma być taki jak stary, STARY X-World naprawdę polecam :) a jak z bonami 1-5 ?

Concordia będzie hardem dlatego, że X-World zostanie przerobiony na 4FUN'a a w sierpniu wyjdzie jeszcze serwer easy/medium

abs: max 10-15%

max pż: 2000

bez 6-7 bonu

dodania bonów i zmianki w dropie oraz w płatnym itemshopie jak komuś się nie chce dropić, lecz wątpie ponieważ będzie łatwo wydropić - jak kto woli .

później dokleje do tematu tabelkę z wartościami bonów.

Budowniczy
Opublikowano

witam mam kilka pytań

co ile się będzie czytac medal kony ?

czy jest zwiększony drop broni na 30 lvl ??

system gildii taki jak na pl ??

Opublikowano

Jeden z nielicznych serwerów który startuje o normalniej porze dnia , a nie w nocy ;;-]]

zagram na pewno .

08945921259705007813.png

Opublikowano

niech ci pokaże na filmiku pliki jeżeli ,,John'' naprawde istnieje i jest z Polski troche dziwne Polak i imieniu John ale ok , udowodnij że to są pliki twojego autorstwa

Opublikowano

w nocy nakręcę film że pliki są mojego autorstwa ;-) teraz klient się przesyła i ogółem nie zrobie nic na komputerze mam wszystko wyłączone aby jak najszybciej się przesłał i abyśmy mogli go jak najszybciej udostępnić.

69sf.png

Opublikowano

Może najpierw przesłuchajcie nagranie i dopiero mnie wyzywajcie.

Sam w tym nagraniu obrażał Benedykta Szesnastkę.

@Nakou

Widzę, że zachowałeś wysoki poziom. Żałosny z ciebie typek, tak trudno ci uwierzyć?

Mówiłem, że nie jestem kolekcjonerem teczek, to jest nielegalne.

On jeszcze udostępniał moje dane osobowe gdziekolwiek mu się podobało.

Wysyłał losowym ludziom w grach i się z tego śmiał.

Pamiętaj, że Anonimus Polsku w końcu cię dopadnie, jesteśmy legionem, jesteśmy nie do powstrzymania.

Opublikowano

Głos jest jakiś inny kolego :) potwierdzenie możemy dać na tsie :) całej administracji a więc nie wymyślaj

@@@@@@@@EDIT@@@@@@@@@@

NIE POBIERAJCIE JEGO NAGRAŃ!!!! ON DO WSZYSTKIEGO WKŁADA KEYLOGGERY!

TAK SAMO STWORZYŁ STRONĘ JAKĄŚ FALUSMT2 ABY OKRADAĆ LUDZI! NAPISAŁ TEŻ ŻE REKRUTACJA NA GM ONLINE ABY ZACHĘCIĆ MŁODZIEŻ DO REJESTRACJI.

69sf.png

Opublikowano

PS. TO TY MNIE BŁAGAŁEŚ ŻEBYM CI DAŁ SYSTEM PETÓW I POMAGAŁ DUNGEONY PISAĆ.

TAK SAMO WSZYSTKIE BUGI ITD TO DO MNIE LECIAŁEŚ.

I PS 2: TO NIE GŁOS GIBIEGO KAŻDY KTÓRY SIEDZI NA TS MOŻE TO POTWIERDZIĆ :>

"Więcej na twoje żałosne posty nie odpisuje bo mam dosyć twojego zmyślania."

69sf.png

Opublikowano

@Sylwek

Jest taki podobny, z kim ja rozmawiałem?

Może ze sobą? Mam chyba w mózgu larwy, przychodzi mi na myśl wszystko co chore.

Ja sobie mogę mówić, że błagam, proszę, ale mogę myśleć całkiem co innego.

Granie na słynnych emocjach, łatwe.

Opublikowano

Powiedz mi jedno czego ty bana na ip jeszcze nie masz? za robienie multi kont? już poleciały ci bany na tyle kont a ty nadal masz siłę by tworzyć nowe i oczerniać mnie i mój team. czego nie wyjdziesz z domu zaczerpnąć świeżego powietrza? iść na jakąś pizze z colą czy coś?....

69sf.png

Opublikowano

Czym jest ban na IP? Chyba nie istnieje. Ten team wyruchał mnie na 10000000$ i jeszcze mówi, że to nie jego głos.

Przecież to jest niemożliwe, żebym na TS'ie gadał z kimś innym niż na skype'ie. Czy da się tak podrobić głos? Chyba nie.

Czy marihuana jest z konopi? Chyba nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...