Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sylwek080893

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vo9t.png

Pliki Concordii były projektowane przez równe 3 Lata dlatego ten serwer jest tak perfekcyjnie dopracowany, Wszystko zrobione jest tak by wam się świetnie grało, wiele rzeczy których nie widzieliście na żadnym innym serwerze, zapraszam do obejrzenia naszych wspaniałych Trailerów przygotowanych przez [GM][sV]Protos, Grafika Klienta zaprojektowana tak by to co się działo na ekranie nie było tylko zwykłą nudną grą lecz bajką. Zobaczcie Trailer oraz Screen Shoty które dla was przygotowaliśmy, Co mogę więcej powiedzieć? Zapraszam do obejrzenia prezentacji i odwiedzenie naszego serwera, Concordia już 8 Lipca!

vd7.png

[sA]Creq
[GA]Amnesja
[sGM]Calme
[GM]Protos
[GM]Gibi
[MOD]Shiva

g56g.png

This World is beautiful it only takes a moment to be there...

Specjal By: Amnesja and Protos KoX

qpe.png

REJESTRACJA ONLINE!!!

Strona Główna:

http://concordiamt2.pl

http://concordiamt2.pl/Page/Register

Download:

Kliknij Tutaj by pobrać Klienta!

FanPage:

https://www.facebook.com/ConcordiaMetin2Officjal

1 lub 2 Antywirusy mogą wykryć w pliku .exe Wirusa ( Wirus jest kompletnie nie grozny! ) Plik .exe został wysłany do Labolatorium Avast i naukowcy stwierdzili że to jest po prostu ich błąd, Od następnej aktualizacji Avasta nie będzie wykrywało już Wirusa!, Jeśli Antywirus usuwa wam plik .exe od razu po wypakowaniu klienta należy nie wchodzić do folderu Concordia tylko pierw dodać Folder z grą/plik .exe do wyjątków w Antywirusie. Jeśli nadal będą problemy to prosimy o napisanie do naszego specjalisty pod ten numer GG:

Nr GG: 45957561

Proszę o nie zawracanie głowy pytaniami typu kiedy Exp rate czy coś na gg ponieważ to jest gg tylko w razie wyjątków i będę na nie wchodził tylko wieczorami.

fa7.png

Posiadamy Kanały do Metina, Diablo 3, Minecraft, Battlefield, League of Legends, Counter Strike i kilka innych jeśli chcesz założyć u nas Kanał to Serdecznie Zapraszamy!

IP: ts3.concordiamt2.pl

Najlepsi Dee Jaye!
Najlepsza Muzyka!
Najlepsi Gracze!

5vab.png

-32GB Ram.
-Procesor AMD Athlon 2
-Internet 1gbps

-Anty DDOS System. ( Firewalle, Cookies ITD! )

d4h.png

-Serwer Type: HARD

-Max LvL - 99

-Exp 2x większy w porównaniu do Globala

-Drop 5x większy w porównaniu do Globala

-Drop Yang 6x większy w porównaniu do Globala

-Ulepszacze?: Tak, Takie same jak na Globalu.

-Magiczne Lustra
-6-7Bon?: Brak!

-Max ABS: 15%

-Max HP: 2.000

tvuq.png

dkgo.png

-Skrzynia Ucznia I - A ze skrzyni ucznia? dostajemy kilka drobiazgów na daną klasę + Skrzynie Ucznia II

rwz.png

vqop.png

Handlarka Różnościami:

wx2.png

Handlarz Bronią:

handlarzbroniom.png

Handlarz Zbrojami:

handlarzzbrojom.png

Item Shop:

ocfr.png

Item Shop 2:

itemshop2.png

Sklep z Fryzurami Dla Wojownika:

fryzurywoj.png

Sklep z Fryzurami Dla Ninjy:

fryzuryninja.png

Sklep z Fryzurami Dla Sury:

fryzurysura.png

Sklep z Fryzurami Dla Szamana:

fryzuryszaman.png

Mistyczny Byk:

mistycznybyk.png

Usuwamy u niego przedmioty których nie możemy wyrzucić z eqwipunku.

Szkielet Poległych:

szkieletpolegych.png

Wchodzimy na Wymiar Władców, tutaj gracze walczą o jak najlepszy czas w pokonaniu 10 bossów!

Alchemik:

alchemik.png

1 Funkcja: Tworzenie Kryształu Energii.

2 Funkcja: Wymiana KD na Pelerynki

Gdy przeciągamy przedmioty +0-6 na Alchemika on nam daje Odłamki Kryształu.

odamek.png

Gdy zbierzemy 30 Odłamków Kryształu możemy wymienić to na Kryształ Energii u Alchemika.

opcjealchemik.png

krysztaenergii.png

Po Przeczytaniu Kryształu Energii wylosuje nam 1 z 20 bonusów a tak wygląda Efekt Końcowy:

efektkocowy.png

Trener Mountów:

trenermountw.png

Możemy ulepszać nasze Mounty przeciągając pieczęć na Trenera Mountów!

Pieczęcie Wierzchowców:

pieczciewierzchowcw.png

Zwykłe Wierzchowce:

tutajw.png

Dzikie Wierzchowce:

tutaj.png

Tygrysy Bengalskie:

tutajs.png

Renifery:

renifery.png

Dzielne Wierzchowce:

asdasdwq.png

21jz.png

Eliksir_S%C5%82o%C5%84ca_%28%C5%9A%292.j

Eliksir_S%C5%82o%C5%84ca5.jpg

Eliksir_Ksi%C4%99%C5%BCyca_%28%C5%9A%292

Eliksir_Ksi%C4%99%C5%BCyca5.jpg

dxr.png

rbom.png

Zakładka Bonus dostępna jest pod klawiszem "X"

8dc.png

Medal_Bohatera.png

116px-Medal_Bohatera2.jpg

Upiorny_Lizak.jpg

120px-Upiorny_Lizak2.jpg

Pier%C5%9Bcie%C5%84_P%C3%B3%C5%82ksi%C4%

120px-Pier%C5%9Bcie%C5%84_P%C3%B3%C5%82k

aeci.png

Z Potworów Na wszystkich mapach można zdobyć Bermetyczne Skrzynie a z nich wspaniałe nagrody!

8cd8.png

Z Metinów wypadają Pudełka z Książkami, im większy poziom metina tym lepszy pudełko nam z niego wypadnie.

55 KU do G

Szansa na Drop Pudełka z Metina: 100%

Umiejętności G-P:

Od G do P musimy czytać Kamyki Duchowe a Kamyki Duchowe zdobywamy z Metinów lub z Bossów

Fasolki Zen u Handlarza

5n5.png

Konia Bojowego Lub Miltarnego zdobywamy czytając Medale Konne

Medale Konne zdobywamy z Lochów Małp

Medal Konny możemy przeczytać raz na 30 Min.

Możemy także zakupić z Item Shopu Srebrny lub Złoty Certyfikat, Srebrny Certyfikat da nam 11 Poziom Konia a Złoty 21.

3ea0.png

9oz.png

W Dolinie Seungryong znajduje się Kufer z Srebrnym Zamkiem.

Na Pustyni Yongbi znajduje się Kufer z Złotym Zamkiem.

Na Dragons Head oraz w Czerwonym Lesie znajduje się Kufer z Platynowym Zamkiem.

224h.png

Polowania od 1 do 99 Poziomu

Metinolog od 5 do 99 Poziomu

Analiza Biologa do 90 Poziomu

Seon-Pyeong na 92 i 94 Poziom

Zakładnicy

Lord Małp Powrócił

Futra Mu-Rang

Dezerter

Wsparcie Wojenne

Mroczny Naród

Strony Pamiętnika

Oraz Wiele Wiele Więcej!

d9q8.png

fd74.png

ezh.png

jv2c.png

32b.png

i1g.png

fjk.png

vqxk.png

h5is.png

btlg.png

6oz.png

ma8q.png

58a.png

yho3.png

pety.png

tyin.png

kostiumy.png

Pozwala nam nałożyć Kostium na zbroje.

xya.png

Wiele Wyzwań

Wiele Nowych Przygód

Do +5 mamy 100% Szans na Ulepszenie!

Wymiana Zmianek na Dodania lub Dodania na Zmianki

Perły zdobywamy łowiąc lub z Trudniejszych Bossów

Przepustkę do V2 Lochu Pająków zdobywamy z Bermatycznych Szkatułek lub z Questa Pokonując 300 Pająków!

6ota.png

k9l.png

W 100% Odbugowana Komnata Baronowej Pająków która znajduje się w Lochu Pająków V3!

3_Loch_Paj%C4%85k%C3%B3w-Panorama.jpg

4ge.png

W 100% Odbugowane oraz w 100% działające Piekielne Katakumby! staw czoła Azraelowi i zdobądz Władze.

Piekielnekatakumby.jpg

cqg.png

W 100% Odbugowana oraz w 100% działająca Świątynia Beran Setaou!

k,NzcwNTg4NzgsNDk4OTIxNDQ=,f,811330_Bera

w94.png

Wymiar Władców jest to miejsce gdzie gracze walczą w starciu 10 Bossów. Nicki z czasem są umieszczane na stronie głównej, Co miesiąc wyczyszczamy czas wymiaru władców a top 3 graczom rozdajemy nagrody.

v7s.png

ua2v.png

Nowa Lokalizacja dostępna od 87 Poziomu z Porońcą!

vkg.png

Concordia był 2 serwerem w Polsce który posiadał najnowszą binkę z funkcjami Skybox do 4 Nowych Map a oto one!

63zo.png

775px-Przyl%C4%85dek_Smoczego_Ognia-Pano

u6cx.png

775px-Nefrytowa_Zatoka-Panorama.png

apd.png

775px-G%C3%B3ry_Grzmotu-Panorama.png

3u1p.png

775px-Zbocze_Gautama-Panorama.png

cvx.png

-Konkurs OX 13:00

-Szukanie GM o 14:00

-Event Górniczy o 15:00

-Obrona Kamieni Metin o 16:00

-Event Rybacki o 17:00

-Demon Tower z GM o 19:00 ( Czyli? aż 10 Kowali! + DT W szybszym tempie. )

-Wielkie Zuo o 20:00

Wielkie Zuo dla 30-74 Poziomów na Dolinie Seungryong

Wielkie Zuo dla 75-99 Poziomów na Pustyni

W KAŻDĄ SOBOTĘ: IDOL! ZAŚPIEWAĆ NA TEAM SPEAKU I ZGARNIJ NAGRODY!

ORAZ W KAŻDĄ NIEDZIELĘ: JAKA TO MELODIA!, DJ Puszcza Muzykę i my musimy zgadnąć co to za piosenka!

okdo.png

Ranga Mafia Yirumiego lub Mafia Gibiego na Team Speak 3 oraz 150 Niebiańskich Monet co tydzień na serwerze Concordia!

Jedyne co musimy zrobić to nagrać Minimalnie 15 Let's Playów z serwera Concordia i być stałym Let's Playerem z naszego serwera. Filmy muszą być dobrej jakości, jeśli nagramy już 15 Let's Playi otrzymamy Rangę Mafia Yirumiego na Team Speaku 3!

kfmt.png

Start serwera: 8 Lipca 2013 Godz. 13:00 PL Czasu

Klient będzie możliwy do Pobrania 5 Lipca 2013 Godz. 18:00 PL Czasu

Więcej informacji na FanPage!

Weryfikacja 1:

Klik

Weryfikacja 2:

Klik

Napisano przez: [GA]Amnesja, Concordia Team.

69sf.png

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny , nudny hard : >

Takim typem serwera niczym nie zabłyśniecie... Mogę się założyć że na serwa wbije max 500 osób.

Uważam że jeżeli ktoś chce pograć na serwerze hard, to najlepszy jest w pl.

Na takim serwerze nie opłaca się expić , droopić , robić eq itd.. Ponieważ serwery dedykowane z typem hard szybko upadają (oczywiście nie mówię o wszystkich)

Lepiej zrobić serwer w stylu easy/medium albo tym podobne...

Na mpcforum są teraz same hardy -.-

Nie wiem jak wy, ale ja nie zagram . Ale powodzenia przy starcie serwera :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Ja nie zagram z takiego powodu, iż znudziły mi się serwery typu hard, jak wielu osobom, ponieważ jest teraz zasyp hardów, ale tak czy siak życzę miłego startu i gry graczom.

Opublikowano

Serwer zapowiada sie Bosko :D

A takie pyranie : W zapowiedzi wpisze max 99 lvl a na samym dole

Eventy :

Wielkie ZuO dla 30-74 Poziomów na Dolinie Seungryong

Wielkie ZuO dla 75-150 Poziomów na Pustyni.

Napewno zagram :!

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Nic szczególnego... 3 lata pozdro macie to samo co każdy inny server robiony w przeciągu 2 miesiecy. Jak tutaj patrze prawie wgl nowosci to samo co na globalu z wyjątkiem zwiększonych rat....dupy nie urywa nie zagram

Opublikowano

Ok gdzie te ssy mam dodać? do tematu czy w poście mogę?

Atagastro może i zrobisz serwer w 2 miesiące ale nie taki dopracowany jak Concordia czyli 0 bugów itd.

69sf.png

Opublikowano

Mogę wam powiedzieć że serwer nie upadnie. czy ktoś tu zna twórców X-World? tak to my. teraz to nasz kolejny serwer.

serwer X-World stoi już 4 lata ale teraz upadł ale będziemy go reaktywować ponownie.

już poprawiłem to z tym zuo. sorry zapowiedz pisałem jak byłem śpiący.

Teraz to już na pewno nie zagram... Pomyśleć że ktoś się męczył na eq cztery lata...

Lepiej pograjcie na pl-u , gwarantuję wam że na pl dłużej pogracie :)

w6qirs.jpg

Opublikowano

Ehhh.. Kolejny nudny hard i w dodatku taki sam. Ktoś udostępnił pliki ?? bo zawsze gdy wyjdzie hard to jest idetnyczny, te same moby, te same bossy, te same dungeony, te same moby, ten sam client. WTF ?

Oczywiście nie zagram nie lubie hardów. Jak zrobicie easy to zagram i wam się ostro opłaci a na easy przez 4 lata top moglibyście zrobic tak samo jak m2m wlasnie bronie lub zbroje a jak juz wam sie by nie chcialo to moglibyscie z jakis gier powyciagać.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Pierwszy ss weryfikacyjny.

rj5z.png

lczg.png

P.S. Mój Kanał na Youtube: Kliknij Tutaj Tutaj jest więcej dowodów weryfikacyjnych ponieważ kręciłem krótkie filmy z concordi pokazujące nowości.

Proszę 2 ssy :)

Oj i muszę was rozczarować! PLIKI SĄ NIKOGO. Pliki są moje. i nie udostępnie ich.

69sf.png

Opublikowano

Lipny hard po co zrobiłes kolejna przemiane broni po syrku i poco tyle bizuterji i ta tarcza co wychodzi z 61lvl i czemu start za tydzien jak piszesz ze serwer jest dopracowany na 100% i pracowałes nad nim 3 lata ja nie polecam serwa z powodu systemu ulepszeń a po 2 misje wziete z balmory

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Misje wzięte z balmory? nie no to mnie wkurzyło napisz mi na PW wejdziesz na Team Viewera u mnie i napiszę ci questa takiego jak chcesz bo wkurza mnie to jak ktoś nie umie docenić mojej pracy.

Po pierwsze start za 4 dni nie za tydzień dlaczego za 4 dni? ponieważ aktualnie siedzi 20 testerów na serwerze i testuje wszystko aby się dobrze grało za 4 dni.

69sf.png

Opublikowano

Pierwszy ss weryfikacyjny.

rj5z.png

lczg.png

P.S. Mój Kanał na Youtube: Kliknij Tutaj Tutaj jest więcej dowodów weryfikacyjnych ponieważ kręciłem krótkie filmy z concordi pokazujące nowości.

Proszę 2 ssy :)

Oj i muszę was rozczarować! PLIKI SĄ NIKOGO. Pliki są moje. i nie udostępnie ich.

Dodaj te ssy do prezentacji na samym końcu w spoilerze i będzie wszystko grało :)

Opublikowano

Ok za 2min tak będzie.

G00D za 4 dni mój serwer startuje i mam takie pytanie czy będę musiał na nowo pisać prezentacje do działu "Prezentacje Serwerów" czy będę mógł po prostu ten przenieść?

69sf.png

Opublikowano

Wystarczy, że weźmiesz edytuj i zaznaczysz wszystko tj. ctrl + a i wkleisz w nowo napisany temat w publikacje i tyle :)

Ten wtedy zamkniemy.

Opublikowano

Sylwek , lubię cię jesteś spoko typem widzę że nowy na MPC jesteś ale o to się nie martw bo nic nie straciłeś .. Dam ci rady takim serwerem nic nie osiągniesz , za dużo hardów wychodzi byście zrobili jakiegoś fajnego easy/4funa lub jakiegoś mediuma to byś ściągnął dużo osób jednak serwer hard nic nie zrobisz bo teraz wychodzi 10 takich tygodniowo. : )

Lubię Cie wydajesz się pozytywnym typem. Jednak nie trać dobrej okazji i hajsu na coś bez przyszłości !

Polecam serwer bo wydaje się mega ogarnięty mimo to że to kolejny hard !

oLqzgYC.png

Opublikowano

To jak będzie easy to na pewno wbiję bo bym sobie pograł na ogarniętym easy , bo hardy mi się już przejadły : )

oLqzgYC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...