Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sylwek080893

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za duże odstępy wiem... ja grafiki nie robiłem :/ ale tu nie chodzi o prezentacje tylko o sam serwer :)

Napisy będą poprawione nad ranem bo czekam na grafikę nową.

ale dzięki i tak :)

@Edit:

Już poprawiona :)

69sf.png

Opublikowano

Nic nowego, nie polecam ;>

serwer robiony 3 lata ? H@H@H@ taki serwer, można zrobić w tydzien. Perfekcyjnie dopracowane ? Nie ma takiego czegoś :/ a już na pewno jeśli chodzi o priv serwery metin2, Pozdrawiam .

Opublikowano

Macie błąd w prezentacji system ulepszeń naszyjnika ostatni set :)

Co do serwera to ciężko mi powiedzieć. Pod względem tym, że to hard to już nie zagram, ale polecam tym, którzy lubią takie klimaty.

Pozdrawiam

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nie zrobisz serwera w tydzień takiego. ten serwer jest idealny. i 8 lipca o godzinie 13:00 się wszyscy o tym przekonają co zrobiły 3 lata ciężkiej pracy nad serwerem.

@Edit:

dzięki carlos :)

69sf.png

Opublikowano

Nie zrobisz serwera w tydzień takiego. ten serwer jest idealny. i 8 lipca o godzinie 13:00 się wszyscy o tym przekonają co zrobiły 3 lata ciężkiej pracy nad serwerem.

@Edit:

Przestań kłamać, wzorowaliście się na xxxxxx/:

Dlaczego ? Bo xxxxx to najlepszy hard, praktycznie wszystko jest z Ravii, ten serwer to tzw. Ravia v2, więc co tu jest robione 3 lata ? Skoro to SAMO jest wszędzie ?

Opublikowano

:s zrób taki serwer potem pisz. bo teraz to sobie posty nabijasz. a ja ma nie mam zamiaru się droczyć.

Sorry,ale Ty nawet nie potrafisz 1 zdania skleić w całość. Więc, to ja się nie będę z Tobą droczył, bo raczej nie ma z kim. 0 kreatywności masz, 0 .. -.-

Opublikowano

@Edit:

Jak wgrywaliscie 4 lata mapy i moby oraz itemki z epvp to widać jaki technik jest ogarnięty.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Ehh widać że muszę coś wyjaśnić czyli np Metin2.pl to też ravia s2? tylko z takiego powodu że na metin2.pl też są itemki z ravi niektóre?

Hmm a na twoje pytanie HrabioMendez odpowiem tak.

nie dodaje syfu na serwer, to powinno wystarczyć.

ja nie wiem jeśli nie lubicie hardów to po co tu zaglądacie?

A propo Pokaż mi co ravia ma swojego lub Balmora.? bo jeśli chcesz powiedzieć te bronie na 95 to nie są ich tylko one są z serwera Xenox z dopisem Ravia -.-.

69sf.png

Opublikowano

no i kto tu się droczy jak to jest bitwa na posty to wbij na ts3 to pogadamy. bo stawiam że masz 13 lat.

Dowód osobisty/prawo jazdy chcesz zobaczyć chłopcze ? Nie węjde na TS, bo nie jestem u siebie to raz, a po 2 jesteś zerem to dwa . Mogę pisać co mi się podoba, i gdzie mi się podoba. A to, że Ty strzelasz fochy i już praktycznie wołasz mamę, bo ktoś Ci pisze negatywne posty w temacie, to właśnie świadczy o Twoim młodym wieku . Nie potrafisz przyjąć krytyki na twarz ? Nie stawiaj serwerów, których i tak nie potrafisz zrobić. :) 3 lata serwer stawiał... beka z typa . xD

ps, ja już się tu nie wypowiadam, chcesz coś dodać ? Pisz pw. :)

Opublikowano

bawisz się w krytyka he? dobre pierw zagraj zanim ocenisz. i nie będę cie wyzywał tutaj przy wszystkich jak coś masz do mnie możemy gdzie indziej to obgadać bo takie forum nie jest do tego. i to twoje zachowanie świadczy o tym ile masz lat w tej chwili, ja w tej chwili kończę tą żałosną rozmowę a ty pisz sobie co chcesz bo zachowujesz się jak dziecko które chce wygrać na posty i to najbardziej świadczy o twoim wieku.

@Edit:

jeszcze dodam jedno.

ja nie stawiałem serwera, ja go zrobiłem, jeśli myślisz że 3 lata to dużo by stworzyć pliki to je zrób i daj mi znać, nawet nie wiesz ile plików trzeba aby serwer ruszył a się wypowiadasz.

69sf.png

Opublikowano

Ehh widać że muszę coś wyjaśnić czyli np Metin2.pl to też ravia s2? tylko z takiego powodu że na metin2.pl też są itemki z ravi niektóre?

Hmm a na twoje pytanie HrabioMendez odpowiem tak.

nie dodaje syfu na serwer, to powinno wystarczyć.

ja nie wiem jeśli nie lubicie hardów to po co tu zaglądacie?

A propo Pokaż mi co ravia ma swojego lub Balmora.? bo jeśli chcesz powiedzieć te bronie na 95 to nie są ich tylko one są z serwera Xenox z dopisem Ravia -.-.

Niby syfu nie ma ? najebane map, 5 map na hardzie WTF ? brakuje jeszcze 100 itemków do systemu ulepszen. A serwer to nic innego jak epvp>>download>> i wjebać do clienta i serwera. Przez te 4 lata moglibyście własną grafikę, podłoża, interfejsu etc. oraz modele broni, zbroi, mobów, nowe mapki. Według mnie wam się nie chiało robić tego bo po co, lepiej dodać gotowe modele, mapy itd. z epvp.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

bawisz się w krytyka he? dobre pierw zagraj zanim ocenisz. i nie będę cie wyzywał tutaj przy wszystkich jak coś masz do mnie możemy gdzie indziej to obgadać bo takie forum nie jest do tego. i to twoje zachowanie świadczy o tym ile masz lat w tej chwili, ja w tej chwili kończę tą żałosną rozmowę a ty pisz sobie co chcesz bo zachowujesz się jak dziecko które chce wygrać na posty i to najbardziej świadczy o twoim wieku.

Człowieku, ja mam w dupie posty ;x

Widać, że czytanie ze zrozumieniem to też Twoja słaba strona. I nie, nie bawię się w krytyka o ile wiesz co to jest ^^ Czekam na start, zobaczymy co masz w kliencie. Skoro udajesz ''koxa'' ;)

i skoro w postach widzisz mój wiek, to jesteś zajebistym jasnowidzem (?) hahah Beka z Ciebie ziomuś xD i mówiłem, chcesz coś dodać ? Pisz pw o ile wiesz co to jest. I to ja kończę z Tobą dyskusje, bo faktycznie nie ma sensu się nawet z Tobą kłócić, żegnaj . ;)

Opublikowano

Niby syfu nie ma ? najebane map, 5 map na hardzie WTF ? brakuje jeszcze 100 itemków do systemu ulepszen. A serwer to nic innego jak epvp>>download>> i wjebać do clienta i serwera. Przez te 4 lata moglibyście własną grafikę zrobic podłoża, interfejsu etc. oraz modele broni, zbroi, mobów, nowe mapki. Według mnie wam się nie chiało robić tego bo po co, lepiej dodać gotowe modele, mapy itd. z epvp.

5map to duzo? <lol> jeżeli mają dobry system oraz fabułę to te 5map mogą być najważniejsze w grze,Ja polecę serwer ze względu że to starsi własciciele X-world`a lecz nie zagram a propo nie widzę kodexiora ;d

Opublikowano

Hrabia czytaj posty dokładniej, serwer tworzyłem przez 3 lata nie przez 4, pliki TWORZYŁEM nie wziąłem z internetu. tylko wbij na team speaka a każdy ci to powie, ludzie którzy siedzieli zemną ci to udowodnią

dzięki Crajzoll. jedyny mądry post :)

69sf.png

Opublikowano

Hrabia czytaj posty dokładniej, serwer tworzyłem przez 3 lata nie przez 4, pliki TWORZYŁEM nie wziąłem z internetu. tylko wbij na team speaka a każdy ci to powie, ludzie którzy siedzieli zemną ci to udowodnią

dzięki Crajzoll. jedyny mądry post :)

Jeśli chodziło ci z tymi plikami, zrobiłeś jądro metina na systemie free bsd to moge uwieżyć, ale jak powiesz, że to są moby,bronie,mapy twojej własności i ty to zrobiłeś wyśmieję cię.

Mój pro złomek:

Opublikowano

nie moby mapy bronie itd nie są moje, tylko pliki serwerowe.

dobra ja już nie wypowiadam się na żaden temat chyba że to będzie pytanie do mnie, nie chce pokazać osoby którą nie jestem i dlatego się nie będę droczył :)

Pozdrawiam.

69sf.png

Opublikowano

Jak wszedłem w prezentację to myślałem , że jakiś "może" w końcu ciekawy medium , a tu HARD ...

Pliki Concordii były projektowane przez równe 3 Lata

Jak można serwer tworzyć równe 3 lata , a na nim zero nowości ?

Wierzchowce/Eliksiry/ulepszacze przecież to wszystko było ! Nic zupełnie nic od siebie nie dodaliście

System ulepszeń to też jakaś kpina , priv typu hard , a z biżuterii robi się po pięć bransolet/naszyjników/kolców

Zbroje są okej, dobrze , że nie dodaliście kolorowych hwangów itp.

Pety/kostiumy również te same , żadnych nowych ( od Was)

Mapy jedynie może z 2-3 nowe .

No , więc podsumowując co Wy robiliście te 3 lata ?

Bo jest wiele takich serwerów ,które się stawia (max) do sześciu miesięcy, a również one posiadają zdecydowanie więcej nowości .

805491408806070489277.png

Opublikowano

Jak wszedłem w prezentację to myślałem , że jakiś "może" w końcu ciekawy medium , a tu HARD ...

Jak można serwer tworzyć równe 3 lata , a na nim zero nowości ?

Wierzchowce/Eliksiry/ulepszacze przecież to wszystko było ! Nic zupełnie nic od siebie nie dodaliście

System ulepszeń to też jakaś kpina , priv typu hard , a z biżuterii robi się po pięć bransolet/naszyjników/kolców

Zbroje są okej, dobrze , że nie dodaliście kolorowych hwangów itp.

Pety/kostiumy również te same , żadnych nowych ( od Was)

Mapy jedynie może z 2-3 nowe .

No , więc podsumowując co Wy robiliście te 3 lata ?

Bo jest wiele takich serwerów ,które się stawia (max) do sześciu miesięcy, a również one posiadają zdecydowanie więcej nowości .

Pliki robili 3 lata, a nie serwer, a to jest duża różnica...

Co można robić przez 3 lata w takich plikach? Zabezpieczyć, w całości odbugować, krótko mówiąc zrobić je idealnymi.

To jest hard, więc po co ma być miliony nowości? Hard to jest hard, a metin to metin, dla niektórych zbroje z wowa i bronie z diablo idealnie pasują do metina, ale każdy "normalny" gracz zobaczy, że to nie jest to co powinno być. Klimat metina jest jeden i niepowtarzalny, jednak niektórzy tego nie zrozumią, Ci co grali na Plu parę lat temu to wiedza o co w tym wszystkim chodzi.

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Z prezentacji wynika iż serwer jest dobrze przygotowany.Piękna i funkcjonalna strona mówi sama za siebie.System ulepszeń i możliwość ulepszenia jednego przedmiotu na kilka innych też zachwyca.Udanego startu

Opublikowano

zagram, ale jedynie co mnie meczy to medale co 3h ... ja bym proponował co 10 min, bo komu sie chce czekac 3 h zeby przeczytac 1 medal...

J*BAĆ J*BAĆ I SIĘ NIE BAC!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...