Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sylwek080893

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaje sie wam ze ten serwer to 100% Rav*a ?

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wydaje sie wam ze ten serwer to 100% Rav*a ?

Człowieku, czy ty masz jakieś problemy? Powiedz mi w czym on jest podobny do ravii? Wydaję mi się, ze to nie serwer jest problemem tylko ty! Według mnie jesteś zwykłym hejterem, który umie tylko krytykować ludzką pracę. Zobacz co ty zrobiłeś, a może wtedy docenisz prace innych...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Przestań kłamać, wzorowaliście się na ravii /:

Dlaczego ? Bo Ravia to najlepszy hard, praktycznie wszystko jest z Ravii, ten serwer to tzw. Ravia v2, więc co tu jest robione 3 lata ? Skoro to SAMO jest wszędzie ?

Obecnie to xxxx a wczesniej x-world byl najlepszym polskim hardem.

Opublikowano

Jak wszedłem w prezentację to myślałem , że jakiś "może" w końcu ciekawy medium , a tu HARD ...

Jak można serwer tworzyć równe 3 lata , a na nim zero nowości ?

Wierzchowce/Eliksiry/ulepszacze przecież to wszystko było ! Nic zupełnie nic od siebie nie dodaliście

System ulepszeń to też jakaś kpina , priv typu hard , a z biżuterii robi się po pięć bransolet/naszyjników/kolców

Zbroje są okej, dobrze , że nie dodaliście kolorowych hwangów itp.

Pety/kostiumy również te same , żadnych nowych ( od Was)

Mapy jedynie może z 2-3 nowe .

No , więc podsumowując co Wy robiliście te 3 lata ?

Bo jest wiele takich serwerów ,które się stawia (max) do sześciu miesięcy, a również one posiadają zdecydowanie więcej nowości .

Czaj... Ty to widzę wszystko wiesz.

Ze 4lata mieli serwer x-world co idzie z tym że już wtedy mieli te pliki. Te pliki poprostu powstawały wtedy jak mieli serwer x-world a każdy powie że był bardzo dobrej maści.

Tak na boku pozdrawiam megaPAN QulimaX i innych.

Serwer tworzony 3lata i zero nowości jak to ująłeś - czy na każdym serwerze muszą być nowości? Japierdole kiedyś na pl nic nie było i nie ma a ludzie grają.

Jak chcesz nowości spadaj na xenoxa a nie piszesz bezsensowne posty. Serwer robiony 3lata,lecz może dopracowali wszystkie szczegóły a m.in. Eventy drop i wyeliminowali wszystkie błędy? Wolę grać na serwerze gdzie 0 bugów jak na innym gdzie na bugu w 1 dzień osiągnę to co chcę i skończę grę.

Opublikowano

A jak będzie z reklamą? Chodzi mi czy będzie jakiś youtuber czy coś... Wiadomo hard bez reklamy to trochę lipa ;)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

A jak będzie z reklamą? Chodzi mi czy będzie jakiś youtuber czy coś... Wiadomo hard bez reklamy to trochę lipa ;)

o reklame to bym sie nie martwil poniewaz na ich starym serwerze gralo 6k ludzi :D

C1sDUxd.jpg

Opublikowano

o reklame to bym sie nie martwil poniewaz na ich starym serwerze gralo 6k ludzi :D

Filmiki na youtube, tutoriale etc. będą z czasem się gromadziły.

początki zawsze są trudne. :)

Jedyne

co musimy zrobić to nagrać Minimalnie 15 Let's Playów z serwera

Concordia i być stałym Let's Playerem z naszego serwera. Filmy muszą być

dobrej jakości, jeśli nagramy już 15 Let's Playi otrzymamy Rangę Mafia

Yirumiego na Team Speaku 3!

tutaj chętni napewno się znajdą.

Opublikowano

zobaczymy co bedzie z tego, bo po starcie roznie bywa...

ja bardzo lubie hardy ale ostatnio nie moge znalezdz swojego miejsca i skacze z serwera na serwer...

Na pewno zagram i zobacze czy tu zostane na dluzej...

Dam taka niewielka propozycje, zeby ulepszacze dropily na kazdym lvl bo dla mnie osobiscie niezwylke wkurzajace jest robienie x dropkow.moze nie robmy pla...

Opublikowano

zobaczymy co bedzie z tego, bo po starcie roznie bywa...

ja bardzo lubie hardy ale ostatnio nie moge znalezdz swojego miejsca i skacze z serwera na serwer...

Na pewno zagram i zobacze czy tu zostane na dluzej...

Dam taka niewielka propozycje, zeby ulepszacze dropily na kazdym lvl bo dla mnie osobiscie niezwylke wkurzajace jest robienie x dropkow.moze nie robmy pla...

no to mam nadzieję, że wkońcu u nas znajdziesz swoje miejsce. ;)

Opublikowano

Żałosny serwer, od początku widać, że w ogóle nie są profesjonalistami. Wszystko skopiowane z MPCForum i EPvP. Nawet nie zrobiliście jakiejś lekkiej przeróbki. Nie liczcie na 300 online.

Jeden z GM'ów jest łotrem i oszukuje. Obiecywał mi, że za stówę dostanę full secik na start serwera. Do tego kilka wierzchowców, 1kkk yang, połowę IS'a.

Opublikowano

Żałosny serwer, od początku widać, że w ogóle profesjonalistami. Wszystko skopiowane z MPCForum i EPvP. Nawet nie zrobiliście jakiejś lekkiej przeróbki. Nie liczcie na 300 online.

Jeden z GM'ów jest łotrem i oszukuje. Obiecywał mi, że za stówę dostanę full secik na start serwera. Do tego kilka wierzchowców, 1kkk yang.

pozdro hejterze, szkoda tylko że przez telefon nie potrafisz ze mną rozmawiać a pisząc jesteś mądry w gębie.

P.S koleś spamuje na forum, oczernia nasz serwer na wszystkie możliwe sposoby - brak słów. mam nadzieję, że każdy mądry olał tego jego posta.

Opublikowano

Serwer Hard , a wiadomo że teraz hardy nie mają szans ponieważ najlepsze są balmora i ravia

Więc ?

Opublikowano

Serwer Hard , a wiadomo że teraz hardy nie mają szans ponieważ najlepsze są balmora i ravia

Więc ?

balmora to medium a nie hard a ravia to nudny serwer

C1sDUxd.jpg

Opublikowano

@Every.

Dzwonisz do mojej matki i ją wyzywasz od pedałów, katoli, mówisz, że moja rodzina to są jakieś cioty. Grozisz mi, że mnie pobijesz.

Nie ma żadnego dowodu na ten spam, wiem kto na mnie zgania i kto to robi.

@Spaxor

Dzięki za procenty żulu, hahahahaha.

Jeden z GM'ów zbanował mnie za obrażanie Jana Pawła Drugiego na TS'ie. Miałem być tam GM'em, ale traktowali mnie jak ścierwo.

Grozili mi, szantażowali, dowody spalone. Dostałem zlewy, mam dowody.

http://www.youtube.com/watch?v=wcuCLyTG7Zo

PS: Popiełuszko skończysz w sztumie.

Opublikowano

trasxxxx, nikt nie dzwonił z takimi groźbami.Osoba taka jak Ty miała być w TM? Pierwsze słysze ;) Dowody które tu wysyłasz są tylko spamem a Twoje posty mają wydźwięk jak pamiętnik hejtera.Cóż, ktoś musi hejtować bo "szczyt zera, to nie mieć hejtera" ;)

Opublikowano

trasxxxx, nikt nie dzwonił z takimi groźbami.Osoba taka jak Ty miała być w TM? Pierwsze słysze ;) Dowody które tu wysyłasz są tylko spamem a Twoje posty mają wydźwięk jak pamiętnik hejtera.Cóż, ktoś musi hejtować

przeciez to widac ze to jakis idiota z kolega sie bawia sprawdzilem jego tematy to jakis chomikuj jakies brednie pisal ze niby kazdy lata z eq z navicata ciekawe, skoro serwer nawet nie ruszyl jeszcze :D

C1sDUxd.jpg

Opublikowano

@Afarof

To miał być serwer Destroxia.pl, robiłem go tam w Czerwcu, ale ten "Pan i Władca" mnie zmuszał do pracy.
Nieźle, dostałem pizzę na adres, nawet jakieś kutas wysłał mi screen'a z zamówienia.

Nie mam dowodów, bo nie myślałem, że będą potrzebne.

Opublikowano

@trasxxxx

Niestety, ale Concordia zawsze miała być pod tą nazwą.Kiedyś sam miałem ją tworzyć, także życze powodzenia ;)

Opublikowano

Lecą raporty.Nie jestem właścicielem bo to nie moja strona a najpewniej Twoja.Zresztą tematem rozmowy jest Concordia a nie jakiś inny serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...