Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sune4s ile osob chcetnych?

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-.- NIKT ODEMNIE NIC NIE DOSTAL. WSZYSTKO BYLO ZA FREE U NPC W GORZE xD ZAPOMAILEM TO SKASOWAC. SERVER JEST JUZ DOPRACOWANY, USTAWIONE JEST WSZYSTKOTAK JAK BEDZIENADEDYKU (TROCHE ZMIENEI EXPA) POSTACIE I EQ ZOSTLAY SKASOWANY, DROPZOSTALDODANY,PRZEDMIOTY POTRZEBNE ZNAJDZIECIE U MEITU HANDLARZ BIZU W GOR. W NOSIE MAM CZY ISE WYZYWACIE. NIKT ODEMNIE NIC NIE DOSTANIE (WYJATKIEM JEST EQ PVP *BEZ BRONI, DLA TYCH CO PLACA NA SERVER) CHCECIE TO SIE WYZYWAJCIE MI TO LOTO.

Opublikowano

hahahahahaa LAMUSY ahahahaha widac ze na 4s sie nie zna :) No coz , jak sie nie gra na 4s privach to sie nico tym ine wie, tak kto jest rejestrujesz sie i nie sprawdzasz co i jak jest :) A potem dzieci placza ze lize dupe komus , ojj nie dzieci nie ;) Wiekszosc osob ktore tutaj graja maja po 11-14 lat . Chcecie plakac ? Wbijajcie na tsa ja i tomek was wysluchamy z checia . Kultury tez wam brakuje :) Zearku ty wypierdalaj lepiej na pla i placz dalej Miltagowi sie ;) , Hersen ty na nexona wypierdalaj lizac dupe Kajtkowki , Zear 13 Hersen 13 No ja pierdole takie granie .

Opublikowano

A czemu jak chcę się zalogować na serwa to wyskakuje mi "" Network error "" ? :D

Od nowa się trzeba zarejestrować teraz ?

Bo zarejestrowałem się chyba wczoraj albo przedwczoraj .

@Edit

Dokładnie taki "

'' Network Error

Terminating Connection''

Opublikowano

Nie moge się zarejestrować -.-

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

''A czemu jak chcę się zalogować na serwa to wyskakuje mi "" Network error "" ?

Od nowa się trzeba zarejestrować teraz ?

Bo zarejestrowałem się chyba wczoraj albo przedwczoraj .

@Edit

Dokładnie taki "

'' Network Error

Terminating Connection''

Może ktoś odpowiedzieć ?...

Opublikowano

Mihal zan bedzie gral tak mi bynajmniej Tomek mowil ;) Wiec spokojnie mozna tepic valorkow takich jak hersen czy Zearek :) Tak hersen gram 4 lata ;) jak nie wierzysz to mi mozesz obciagnac :)

Opublikowano

Wiadomo ? Zawsze gral na derach i zawsze bedzie :) Zreszta i tak to jest wiadome , grajcie sobie na valo grajcie :) Tylko przypominam ze jak pierdolne nocke na drugiej , to jutro bedzie eq pvp 22 :) + Sobie jutro wysle smski i beda tyneczki ta ta ta <3

Opublikowano

tireqq czyli sam sie przyznales że jesteś no-lifem ktory zarywa noc żeby mieć pro eq w jakiejś grze i dzieckiem IS. Gratuluje teraz już wszyscy wiedzą jaki jesteś pro. Ciesz się wakacjami wyjdz na dwór :)

PS. jakoś się nie zapowiada żeby tomek uruchomił server bo już pare godzin jest off.

Opublikowano

Kurwa , jak sie nie znasz to nie mow nic ... Tomka server bedzie po 21... No coz , nocki zarywam bo w dzien nie mam co robic - basen itd itd . Zarabiam moge wydac , z tym dzieckiem to sobie nie przeginaj , bo jestes o wiele mlodszy o ode mnie .

Opublikowano

Naprawdę? Noł lajfiku, nie denerwuj się z twoich postów wnioskuje że ty wiesz wszystko najlepiej i wszyscy inni są głupi. Jesteś kolejnym no-skillem który się kłóci a nie ma racji. Pewnie gdyby tomek zamknął server na zawsze to byś się pociął szpilką :D

Opublikowano

No coz , avatar na globalu :) , 4 lata 4story ;) no coz lipa nie ? RAczej nie przeszedlbym na globala :) Ty ty ty y<3 Oj oj oj , Ty idz sie lepiej kolegami bronic ;33 Miltag <3

Opublikowano

Historia n00bka które całe życie spędził przed grą bo w realnym życiu nie miał żadnych zainteresowań i był nieudacznikiem :D O tb. można książki pisać. A tak wg to mam gdzieś twoje eq, gram wojem.. wystarczy mi kapcio ktory bedzie mnie leczyl a ja sie zajme toba :) Niszczyciel zbroi i mozesz miec eq nawet +10000 nic ci to nie da :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...