Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sune4s ile osob chcetnych?

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przelewu można dokonać na poczcie co daje nam ile miesięcy wiecej niż sms'em?

2x wiecej jak przelew bo za 10 zl dostaje 10 pkt nie 4, a oplacenei na miech kosztuje 60

Opublikowano

Czyli jak dobrze licze ok. 440zł daje nam coś koło 7 miesięcy? To przeszło pół roku.. Byle tylko te jeba$# ddosy czy inne ścierwa nie atakowały. To jest dopiero chamstwo. Byle tylko wyeliminować konkurencje. Serwer z IS to jest dopiero komiczne. Jak mam wydawac na IS to se wole paliwo kupić do skutera ( <3 ). Zrobić itemy z IS u NPC i żeby możnabyło za srebro kupic z gry, żeby była np: tynka za 15s a drop z moba na 1lvl np.: 5s - 8 s

To wystarczy, gra się tak szybko nie znudzi bo przecież eq trzeba wbić, a myśle że drop nie przesadzony. Oczywiście to wszystko jest jeszcze do omówienia. Można ankiety porobić itd.

Opublikowano

Ddosa nie bedzie jak żaden zjeb nie wstawi tego na elitepvp.

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Dlatego najlepiej bedzie jak dostanie sie IP itd. tylko po wpłacie na konto, a nie temat gdzie IP widnieje z czcionką 48. Tylko po przelewie dostaje sie ip i juz. Wtedy bedzie mniej dzieci..

Opublikowano

IP bedzie w paczerze , zwylky uzytkownik typu 10-12 lat go nie wyciagnieinie wstawina e pvp , jednak jezeli ktos bedzie chcial, to je ogarnie. IS dropi zmobow, ale jest m ozliwosc dokupienia w item szhopie za hajs dlaleniwych.

Opublikowano

No to super :P. Zawsze coś nowego, a na drugiej bitwie szybko lecą te magiczne i kryształy, więc jeśli się gra to się ma.

Opublikowano

Tyle że troche tych rzeczy z IS jest mam nadzieje że skoro ktos będzie płącił za zrobienie konta lub abonament to udostępnisz 80% najbardziej przydatnych rzeczy lub all za free w jakiej formie to juz raczej mnie nie obchodzi ważne żeby być po prostu uczciwym z graczem...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mihal, RLY? Ja bym zaplacil nawet 11zl smsem za jakis hard priv ale gdzie by bylo 300 cash z vota na dzien i jakis kowal rate 4x. POLAKI ROBAKI, wszystko za darmo by chcieli miec...

Opublikowano

Serwerall za free nudzi się po tygodniu. Musi byc HARD! co zrobimy jedyny hard w 4s to ulepszenie eq. bo 4 story to GOWNO :D . Kasa tylko daltego, zeby serwer ustal. podobna JUST 4s chodzi. Obczajcie i dajcie znac tutaj.

Opublikowano

Just4story to gówno Opora4s to gówno Vendetta4s to gówno znam tylko dwa serwy które DLA WSZYSTKICH i jako tako stoją jest to EG i Nexon i sam zreszta nie wiem jak tem teraz wygląda sytuacja...

Dla tego kto stworzy dobrego zbalansowanego priva, który NIE PADNIE PO JEDNYM DNIU, odtańczę striptiz, napiszę czołem jego imię na klawiaturze i zaklaszczę dla niego jedną ręką...

Wracając do tematu nie zamierzam wydawać na ten komercyjny syf więcej niż te 10 zł ( ewentualnie 15) także jeżeli serwer ma wyglądać tak że połowa rzeczy z IS jest dla graczy którzy bulą hajs a reszta dla frajerów którzy mają zapierdalać pół roku na maszynkach to proszę mnie pocałować w dupę, ja przyszedłem tu się pobawić a nie tyrać jak wół by mieć "jako takie" eq rozumiem max 1-2 miechów na dobre eq ale nie więcej...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up

Po 1 to nie komercyjny syf tylko kasa jest potrzebna na opłacenie maszyny. Po 2 jeżeli np. serwer opłaci 20graczy na rok a bd grało 100 graczy to ta 20 powinna mieć jakieś przywileje czyli np. itemki z is. Po 3 na serwie który chce postawić tomek eq na pewno nie bd się robiło 1-2 mies :).

PS. P4story jest privem i nie pada :).

@tomeczkooo

Just 4story jest raz ON raz OFF bo mają problemy. Możliwe że Just całkowicie upadnie bo jak na razie od wczoraj nie mogą rozwiązać pewnego problemu ( jak klika się przy wyborze postaci connect to wywala to wyboru postaci tylko że w tle jest całkowicie czarno, są tylko przyciski) dlatego serwer jest aktualnie off.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Chyba że byłby jakiś Specjalny NPC Który handluje eq Pow +11 ? Tak do +24 ale za odpowiednią cene, Np +11 1 G a +24 50 g albo i więcej, tylko będzie tu chodziło też o Drop Kasy z Mobków aby coś takiego rozpatrzeć. Najlepiej jakby się zebrali doświadczeni gracze Powyżej 3 lat grania i by to objaśnili

Opublikowano

Po co gracze ktorzy graja powyzej 3lat? Gram od poczatku tej gry i mam wiecej do powiedzenia? Bezsensu.. Z tego co mi wiadomo, jest jeszcze eden4story, przybywa tam z dnia na dzien troche wiary i się powoli rozkręca, exp jest troche cięzki ale to bardziej pod hard podchodzi a nie jak nexon/eg, ze jeden dzien i mamy maxa. Na edenie potrzeba okolo 4-5 dni po okolo 5-6h grania dziennie aby wbic max level. Itemow nie ulepsza sie az tak cięzko, byl event za 1000 lajkow na fejsbuku i dostałem 8x poty 300%, czelady mialem wydropione, tynki kupilem w cash sklepie i jeszcze jedna tynke mialem za bonus z gorączki łowców ( to na zabijanie mobkow w patchu 4.2) I wbilem kusze z +0 na +20, ogolnie do +9 weszlo gladko, na +9 znizalem na 8 bo z 9 praktycznie nigdy nie wchodzi nawet z potem 300% ( na pl tak jakby ten plus tez jest jakis zbugowany.. ) z 8 weszlo na 11, z 11 bilem bez eliksiru szczescia na samej tynce i czeladem na 13, z 13 na 15, z 15 na 17 i z 17 na 20. Po drodze mialem jedną skuchę ale plus zostal ten sam, starczylo mi 6 czeladów, 4 poty 300% i 2 tynki :D Wiec mozna sie dorobic bez wydawania rl kasy, z resztą teraz za oddawanie vota na serwer dostaje sie 30 cash za jeden, wczesniej bylo dziesięć, więc jest ok. Co do serwera Tomka, ktory ma postawic serwer, hmm ja bym preferowal nacik na ostry hard z nutką easy. Czyli cos za cos, np rate kowala jest w miare, ale exp jest uciązliwy i trzeba sie pomeczyc z tydzien gry aby wbic max. Gorzej tylko jakby ktos tak zamulal na kompie caly tydzien i expil, wbija maxa i serwer pada :D

Opublikowano

@UP Właśnie tak, trochę harda, trochę easy i bedzie dobrze. Troche łatwiejszy drop, trochę trudniejszy exp, rate kowala trochę wyższe i bedzie guut. Ciekawe NPC, eventy jakieś i przede wszystkim postawienie serwa i poczekanie na ddosy, czy będą czy nie. Bo co to za filozofia postawic serwer, który padnie ;/ Szkoda roboty, czasu i nerwów.

Opublikowano

Tak jak 2 posty wyżej...

Na ch... taki serwer gdzie zagrasz 1 dzień i 90 lvl ...

Najważniejsze żeby wbijać jakiś czas , tak jak wyżej napisali z tydzień albo nawet 2 ;x ..

No i żeby było łatwiejsze wbijanie + no ale nie bez przesady ; ) .

Opublikowano

Najlepiej żeby itemy były łatwe do wbicia, bo nie chce kolejnego serva na którym liczy się eq a nie umiejętności gracza. Co do expa to nie musi być szybki ;p. Czekam na server.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...