Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sune4s ile osob chcetnych?

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ni ch*ja może i się spóźniłem ale zagrać muszę ^^

@edit

Czytając wsze komentarze wpadłem na ciekawy pomysł oczywiście jak dla mnie. ;p

Exp oczywiście bez przesady ale też żeby to nie było 10 min i 60 lv ;p

Drop IS - Średni

A chodzi mi tu głównie żeby wielkim problemem było stwożenie setu pvp jak i broni pivipi drop skór, mithirów i czegoś tam zapomniałem nazwy utrudnić np 2 razy trudniej niż PL

Drop osrików też można by było zmniejszyć itp itp ;D

Opublikowano

Ja mam pytanie jeszcze..

Kiedy ten serwer będzie ? ;d i czy na tym serwerze też jest tak że tylko 5 osób max uciągnie jak ten ostatnio tomeczka ? :D tamten wiem ż ena hamachi był a ten nie , ale ja niestety się kompletnie na tym nie znam ;)

Opublikowano

Też jestem w tym wszystkim zielony ale jak Tomeczek pyta się ile osób chętnych to raczej uciągnie więcej niż 5 typa :P

Opublikowano

dedyk uciagnie ponad 100 typa bez zaciecia. Mialem juz 2 dedyki ;d na pierwszym dostalem atak ale przez 5 dni gralo 30 osob i lagow nie bylo. Hm set pvp bedzie trzeba produkowac sememu, ale dam kamyki do dropa w mirchur alob cos takiego ;d bo tak bron pvp bedzie sie pol roku robilo xD po 16 kamieni,. Masakra l;d

Opublikowano

Takie pytanko czytałem wyżej i nie widziałem pewnie jestem ślepy na jaka wersje 4.2?

Opublikowano

@Up

Serwer bd na plikach 3.5.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

No można te komentarze czytać w wieczność i się jeszcze bardziej napalać na serwer! Z tym PVP dobry pomysł, ale bez przesady. Żeby się je robiło no powiedzmy około tygodnia, albo 2 tygodni. To jest optymalny czas. Te wody za PO można dać za kase, chyba że bedzie full ludu to normalnie PO. :D Już sie ciesze:P

Opublikowano

Już lece się rejstrować i napisze jak jakiś problem bedzie czy cos.

@Edit

Nie wiem czy tomeczkooo musi być na hamachi, ale na teraz to mi reje nie działa ;/. O co chodzi?

Opublikowano

@Up

Tomek musi wbić na hamachi abyś mógł się zarejestrować.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

PC i server mam on od 12-14 do 4 rana ;d o12 -15 wstaje wiecotwarciem oze sie roznic,za to siedze do 4 w domujestem na5 minco godzine sprczy all dziala i potem o 22 mozna mneizlapac dopiero

Opublikowano

Tak lagi beda jeszcze przez poltorej dnia brat w dzien pobeira tere. a to ma 25 gb.... Dzis bede dodawal rozne itemy do dropa itp. Na razie zostanie to eq na start co macie, a potem bedzie trzeba samem robic. okbiore sie do pracy. Lagi takie straszne powinny sie skonczyc w poniedzialek. Niech kazdy cochce grac na dedyku dojdzie na hamachi, zobacze iel was jesc nie musicie grac na tym serwie , potem pomozecie mi spr czy all dziala ,zeby nie robic bety na dedyku tylko wio od razu. To tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...