Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sune4s ile osob chcetnych?

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Pobierz to co tomek dał i wklej do folderu z grą, potem włączasz program i gra się odpala :)

http://hostuje.net/file.php?id=eafcdd0131f8fac1816be7e61ec51808
skanu nie daje bo i tak wykryje wam wirusa... Jest to aplikacja
startujaca server. Niech ktos ja pobierze wklei do folderu z gra 4story
obojetnie jakiego i odpali (ofnijcie natywita bo wam zablokuje) Dajcie
znac czy odpala clienta itp.. czy sa jakies bledy.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

szkoda ze szczescia i tynki slabo dropia ;/

bez szczescia wbilem item z 21 na 22 pvp kusze ale obnizylem i juz jest 19 nie mam tynki dlatego nie pale dalej

Opublikowano

Tomek proszę cie, jeśli możesz to podaj raty kowala? I takie pytanie jeszcze, czy ulepszacze dropią na 2-giej bitwie czy na zwykłych mobkach? Sry, że pytam ale wbiłem zobaczyć tylko na 5 minut i uciekałem. THX :D

Opublikowano

zagram . Kiedy można wejsc -.-:) ?

| Vindictus |

|Inmasorian

Opublikowano

teraz? jest beta narazie i mozna grac, rejestracje tomek podal w tym temacie wystarczy poszukac

ulepszacze dropia z 2 bitwy i jeszcze w bitwie archan ( szczescia po 300% )

@edi

Nie wiem czemu ale teraz gdy uruchamiam gra wyskakuje taki blad :

Unable to load the file necessary for running the game please after downloading 4story client again reinstall and try re-launching 4story

ktos pomoze?

Opublikowano

Ja mam gildie na valo są 3 osoby ktos chce do gildi to pisać do vZear i moja gildia posiada all hased i ardir

Opublikowano

@UP

Może dlatego że jeszcze mało osób gra i mało gildi -...-

A wg. serwer jeszcze laguje czy nie ?

Opublikowano

Ja pierdole tyle dzieci ze masakra :^^ kazdy sra ze wbijam eq pvp na +24 ... Tak haxy mam czity kurwa dzieci , jak sie nie znacie to sie uciszcie.

Opublikowano

@up
Wiesz co ci powiem? Sam jestes dziecko.
Lizesz dupe tomkowi i ci tynki daje za darmo a my co? gowno zbieramy sobie graj jak my noramlnie fair a nie jak pajacu
Jak tak bedzie na dedyku tak ze itemy dostajesz to ja mam w dupie ta gre i nie gram z zearem, lucznikiem , kd , mrcabem itp bo szkoda uzerac sie z toba i we znie klam ze ariero na mnie na ts czeka bo on cie ledwo zna bo wiadomka ze prawie wgl kolegow nie masz pozatym zear umie grac w to tak samo jak lucznik zear codziennie z lampkiem gada i ariero z mitsem w to juz nie graja od 2 miechow a kajtek tam w dupie ma on tylko gra zeby cisnac ich bo on tylko to umie
Niedosc ze z tb uzeralem sie na nexonie to jeszcze tu.. Nigdy nie bedziesz lepszy ciagle zerem byles i bedziesz PO to nam oddawales.. Damian, rozkurwiator w dupie ciebie maja sami mi mowili i co naopowiadales na mnie na nexonie ze jestem zlodziej i szmata co? Sam jestes wbiles topa na 18 bez tynek i zaciesz ja wbilem lage pvp z tynkami 20 i nie cieszylem sie..
Postanowienie koncowe:
- Tomek jesli ta kbedzie ze temu baranow ibedziesz dawac eq to mozesz marzyc o ludziach bo im to tez niebedzie pasic itp.. Na nexonie go nikt nie lubial itp.. kazdy go cisnol tam tu tez bedzie..
- Tomek chcialem ci zaplacic na ten serwer 50 € ale nie zaplace bo z takim nobem nie bede grac jak ILikeYou..
Mysle ze to wam cos da do glowy
Wiem ze niedlugo bana dostane na mpc forum wiec nara..
@edit
Jeszcze chcialbym dodac ze ledwo wszedl na gre juz zaczol mnie wyzywac a ja go nie wyzywalem ..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

uff

Jak pojechał xD.

Moim zdaniem powiniście się ogarnąć ? 4story może nie jest brutalną grą ale nie jest dla 10 latków ... Takich małych cweli mam w dupie , którzy ciągle wyzywają ... Chociaż muszę przyznać że jeśli to prawda że dajesz za darmo tynki jakimś swoim '' kolegom '' czy lizusom to nie ma sensu grać .. Nie wiem czy to prawda , ale tylko pisze ;) . Bo każdy będzie wbijał + i zbierał na tynki , nie wiem czy one są za realną kasę czy za co , no ale jeśli za realną to my będziemy wydawać kase , a ten sobie będzie za darmo ruchał co chce :D . Ci co mają wszystko za darmo są ... jeśli bedzie ostrz. to będzie :D - Prawdziwymi Skurwysynami :) . Chociaż ktoś tam pisał Polaki Robaki .. wszystko za darmo by chcieli .. no to trochę prawdy jest ;) . W każdym razie , nie wiem po co to napisałem ale niech już będzie ... :D

Opublikowano

tomek, albo temu ochłapowi skasujesz eq albo nikt nie bedzie grał na tym servie. Znajde inny serv i razem z cała gildia sie przeniesiemy. - Lucznik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...