Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sune4s ile osob chcetnych?

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zanu wbijaj na eden4story i wbij mi tam max level w jeden dzien :) Wysle ci zgrzewkę piwa jak podasz adres na pw. Gralem tam 3h z mentorem i wbilem po tych 3h 60lvl, nie mowie juz jaka udrega byla bic od 60 do 70. Na plu, tak mozesz wbic maxa w 4-5 dni, to są typowe nołlajfy jak ekipa 1337 xD ( w zartach i bez urazy zanu ) :D Ale grając dziennie na plu kolo 8h dziennie to da rade w okolo 6 dni maxa wbic ( sam to testowalem na takim triku, ze all pd xxx% zostawialem na 60lvl i od 60lvla pizgalem 1x140% na 4h, 1x200% i był około 68lvl, potem nastepny potek 200% i byl 71, potem 300%x3 i byl okolo 78/79, potem czaso i wioo na p. Jednak ten 60lvl wbijalem 2 dni na expevencie 100% :D

Opublikowano

Dobry pomysł byłby taki też że Można utworzyć zwykłe konto Bez żadnych Dodatków Lub Kupić Premium( Np że na start jakieś Dodatki typuy eq, Tynki, Drobiazgi z is'a) Ponad To chciałbym zaznaczyć aby lepiej było jakby też był trochę cięższy exp ale to musi się z czymś wyrównać czyli To będzie Kowal, Tak Samo na pl'u zauważyłem że zmniejszyli drop itm a zwiększyli drop Kasy. więc to się wyrównuje. wracając do posta poniżej mojego. Chodziło mi o to że gracze pow. 3 lat mają większe doświadczenie w grze i mogli by pomóc w stawianiu serwa czyli co i jak. Dobrze by też było, aby nie było takich akcji jak nba pl z rok temu gdzie Była afera goldowa.

Opublikowano

imixiu na Eden lvl się łatwo wbija :), pierwszego dnia 2-3 godzinki z mentorem i 60 lvl. Drugiego dnia expilem tylko godzinkę i z 60 wbiłem do 70, żaden problem zwłaszcza że mikstury exp się dostaje za free po wbiciu któregoś tam lvla :)

Opublikowano

to ile spedzam przed pc nie powino cie interesowac moje zycie ,,, ps mam dziewczyne ale jak chce sobie pobocici to poboce i tyle w 1 dzien na eden wbilem 85 lvl po co mam grac na śmiesznych privach jak na pl mam turniejowke i eq 22 dostaje na turnieje

Opublikowano

to ile spedzam przed pc nie powino cie interesowac moje zycie ,,, ps mam dziewczyne ale jak chce sobie pobocici to poboce i tyle w 1 dzien na eden wbilem 85 lvl po co mam grac na śmiesznych privach jak na pl mam turniejowke i eq 22 dostaje na turnieje

to może podaj nick ;d

Opublikowano

to może podaj nick ;d

Co wy macie do Zanusia to jest typowy SKILL i jak chce to potrai i w przeciwieństwie co do niektórych ma życie prywatne. Kiedyś też spędzałem po te 10 h dzienniep rzed pc w wakache, a teraz? Żadko kiedy jestem w ciagu dnia przed pc,a co dopiero wspominać o grach xxD Zanus ma skilla na magu, adam na kaplanie i jest masakra ;d . Ekipka 1337 wygrywaco miesiac turniej na plu i corobiamiazge w turniejowkach ;da sami lataja w czaso no moze juz teraz w18-20;d a na turnieje dostaja eq zeby zrobic miazge skill + eq i nie ma na nich mocnych ^^ ;dNie ma to jak wygrac 150 do 5-10 xD co do Sune 4s. ZABEZPIECYzlem ip <3!!! Co do walsnej instalki za slabego neta do tego mam wiec bedzie jakis podpieprzony client z moim paczem wystarczy wrzuccic pliczki i jazda wio ;d Smigacie . Hm a moze by tak potawiltesta na 3 dni na dedku.. Obczailibysvie wtedy all ;d .Zniwa sie zaczely po zniwach jak sie robota skonczy dam wam znac co i kiedy bedzie. Powim tyle server powstanie bo mam zamiar go postawic oooooo ;d napewnow sieprniu bopotem niebedem ial czasu stawiam sobie cel paseczek na swiadectwie, z grami ksoncyzlem(happy <3 3 mieisace bez lola, z nudow gothic ew. dzienne w RaiderZ) No to milych wakacji koteczki;******* Siedzcie przed pc, placzccie. ALBO KURWA WYJDZCIE Z DOMU (bez urazy, nei chce perma -.- duzo pkt mi siej uz nazbieralo xD. Ale jak perm poleci to wtedy nie zakaldam treciego konta ni huhu ;c)

Opublikowano

toomus czekam na twj server ekipe sie zbierze i jazda;p sciagne połowe aderi na server ;p bedziemy sie bawic jak za dawnych lat;p tylko ze nie tyle co dawniej bo sa ciekawsze rzeczy do roboty; p

Opublikowano

Można postawić tego testa na 3 dni. Jak się gra, czy jest dobrze zbalansowane itd:P Czy ścina na wojnach lub te sprawy. Wiadomo, podstawy.

Opublikowano

nick l2p1337 mam turniejowke dla nieowiarkow;p jak cos to zapraszam nts ;p tak sie nawalilem ze nie wiem co pisze a bledy przepraszam;

Opublikowano

picie i rozmowy z przyjaciolka o 3 nad ranem cos pieknego ;p a gra i tak juz mnie tak nie kreci jak dawniej bo placy nie potrafiia grac i nie ma wyzwania ;p i polowa starej ekipy juz tez nieogarnia co nasza czworka ;p ja kot furvus adas;p

Opublikowano

Do rana powinniscie miec testa na hamahihi. Czytam samouczki do SQLA i ucze sie tego scierwa, zebyzabezpiecyzc siep rzed wlamami na serva. IP mam zabezpieczone <3. Teraz tylko polaczyc hosting strony z rejestracja i moim pc;c. To mamy tak: polaczyc rejestracje na stronie z baza sql mojego pc, na ktorej stoi server i w przyszlosci (po zniwach) podlaczyc jeszcze to wszystko na dedyku . Ech... W domu jestem 20-21 i siedze do 4 nad ranem zeby sie uczyc sqla, przygotowac testy ;c

Opublikowano

@Up

Wszystko ładnie działa (konsola potem TClient.exe) a błędów nie zauważyłem.

@Tomeczkooo

64bit

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...