Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HOT][Zielona Masakra][A'la Kwadratowa Masakra Sezon I][Surowce z rudy][WhiteList]

Gość Szaki22

Wybierzcie Mapę na serwer!  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która mapa ma znajdowa? si? na serwerze? G?osowanie do 16:00

• Zwyk?y seed.
    • Inne (Napisz w po?cie)
  2. 2. Chcecie Pvp?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz małe pytanie, Ile proponujecie slotów? Lub macie jakieś propozycje co do serwera?

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja bym dał 20 slotów i bym zrobił podział na 2 grupy 10 vs 10 i przez około 3 dni jest pokój miedzy drużynami żeby coś zbudować i eq zdobyć a dopiero po 3 dniach włączyć pvp i napieprzamy się :P

Opublikowano

ja bym dał 20 slotów i bym zrobił podział na 2 grupy 10 vs 10 i przez około 3 dni jest pokój miedzy drużynami żeby coś zbudować i eq zdobyć a dopiero po 3 dniach włączyć pvp i napieprzamy się :P

To Sezon I ;_;

nie, 35 slotów daj, żeby lagów nie było. A propozycja może być taka, że budujemy się na średniowieczny styl. :>

Po co 35? Co prawda maszyna, Może dała by radę, Ale jest to bez sensu, Dałem 15 ok. 103MB Ram na osobę ;)

Opublikowano

Obecny postęp prac:

Mapa - 100%

Pluginy - 95%

Do 17:00 Się wyrobię. ;)

Opublikowano

Co tam Spróbuje Jeszcze raz :D

Nick: Kamil155

Ortografia: 7/10

Wyjaśnij co to grief: Grief To Niszczenie Czyjeś Własności / Spawnu Inaczej Rozwalanie

9x3= 27

Dlaczego ty: Ponieważ jestem ogarnięty,Nie Troluje, Nie zabijam Graczy bez powodu , i nie griefuje

Opublikowano

Nick:Gierkomaniak2762

Ortografia:9/10

Wyjaśnij co to grief:Nie twoje - Nie - To po H** niszczysz. (styknie ?? )

9x3=27

Dlaczego ty?:A dlaczego nie ?? a tak a pro po chciał bym pograć :D

Opublikowano

Nick: Stasiooo

Ortografia: Czasem zdarza mi się napisać coś z błędem.

Wyjaśnij co to grief: Niszczenie czyjejś pracy. "Rozpieprzanie" wszystkiego co nie należy do osoby która to robi.

9x3= 27 :)

Dlaczego ty?: Jestem uczciwy, miły, kulturalny. Często grałem na serverach typu KM i mam spore doświadczenie. Nie cheatuje , pomagam.

Pozdrawiam

Stasiooo

Opublikowano

Nick: goldpliz

Ortografia: 9/10

Wyjaśnij co to grief: niszczenie czyjejś budowli

9x3= 27..

Dlaczego ty?: Jestem zabawny, znam orto, nie griefuje/cheatuje. Potrafie dogadać się z zespołem.

Odkrywca
Opublikowano

Nick: Acoid

Ortografia: Dobra, staram się nie robić błędów :)

Wyjaśnij co to grief: Niszczenie cudzej budowli, rzeczy itp. Poprostu debilizm.

9x3= 27

Dlaczego ty?: Nie grieferuje, jestem uczciwym graczem, jestem pomocny. Jestem poprostu miłym, wyluzowanym graczem który by pograł na takim serwerze ;)

Opublikowano

Nick: DemixPOL

Ortografia: 9/10 ale czasem zdarzą się błędy

Wyjaśnij co to grief: Niszczenie cudzych domków, spawnu itd... Do griefowania zalicza się niszczenie pól uprawnych, wylewania lawy/wody na cudze posesje itd...

9x3= 27

Dlaczego ty?: Dlaczego ja? Sądzę, że powinienem być dodany, ponieważ ogarniam ortografię, nie jestem dzieckiem co płacze z byle jakiego powodu. Nie przeklinam, pomagam słabszym, nie obrażam innych.

Opublikowano

Nick: PabelHD

Ortografia: 10/10

Wyjaśnij co to grief: Niszczenie cudzych budowli.

9x3= 27

Dlaczego ty?: Myślę że się spisze i dam rade jakoś ogarniać ^^ Jestem asertywny i kreatywny.

Opublikowano

Wszyscy którzy napisali podanie do godziny 14:30 Zostali dodani, Inni póki co nie ;) Odpowiedzi możecie spodziewać się jutro ew. Wieczorem. Powodem nie dodania was na whitelist'e Jest za dużo chętnych ;)

Start za 10 minut o 16:50!

Opublikowano

Nick:TheDragon

Ortografia:Poprawna

Wyjaśnij co to grief:Osoba niszcząca graczom domy , oraz przeszkadzająca .

9x3=27

Dlaczego ty?: Dobrze się spisuje w grach typu Kwadratowa Masakra . Jestem ogar dużo czasu spędzam przed komputerem . Myślę że się sprawdzę .

mca.png

Opublikowano

Nick:TheDragon

Ortografia:Poprawna

Wyjaśnij co to grief:Osoba niszcząca graczom domy , oraz przeszkadzająca .

9x3=27

Dlaczego ty?: Dobrze się spisuje w grach typu Kwadratowa Masakra . Jestem ogar dużo czasu spędzam przed komputerem . Myślę że się sprawdzę .

Mówiłem, Na razie nie dodaję ;)

Start za 4 minuty!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...