Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manessa.pl [Dedyk]

Szaman Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zeusku można zmienic sys. ulepszeń :] Po 2. nie umieją zrobić własnego des./strony oraz zniekształcają ją nie mając pozwolenia autora :] Po 2. już wyłączyłem na chwile logowanie a działa to bardzo dobrze na plikach by derin :]

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Nie polecam ponieważ nagle wywaliło mnie z gry i gdy chce sie zalogować pisze ,że " twoje konto jest zablokowane" wbijem 30 lvl i ban ....

tak to jest jak sie gra na cheatach ....

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Nie polecam ponieważ nagle wywaliło mnie z gry i gdy chce sie zalogować pisze ,że " twoje konto jest zablokowane" wbijem 30 lvl i ban ....

prosze o kontakt na ts3

wg88.png

Opublikowano

szkoda, że tak mało osób gra (100 online) gdyby było wiecej z pewnoscią bym zagrał a tak to lipa troche:\

DomaN.

Opublikowano

Serwer wydaje się ciekawy ale coś strona nie działa probowałem przez wszystkie przeglądarki nawet się nie ładuje, a chciałem zagrać.

Bywalec
Opublikowano

lipa z tym 6-7 na klasy bo niedosc ze ktos wbije 250 i tarcze bedzie mial 95% na klase to jeszcze bonus da 10% i ma 105 na klase ;|

Opublikowano

szkoda, że tak mało osób gra (100 online) gdyby było wiecej z pewnoscią bym zagrał a tak to lipa troche:\

na serwerze jest non stop ok 200 online ale pewnie część z was się zniechęci tym że mało ale jest http://scr.hu/14yi/odrw8 ale z tego z 50 graczy nie ma postaci bo część graczy ma po 2/3 postacie

lipa z tym 6-7 na klasy bo niedosc ze ktos wbije 250 i tarcze bedzie mial 95% na klase to jeszcze bonus da 10% i ma 105 na klase ;|

zmieniłem w tarczy xD bo było źle

wg88.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...