Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

merlin0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer prezentuje sie zarabiscie tylko mam nadzieje ze serwer ogarniety i nie bedzie buga na bugu jak co na niektorych i ze nie padnie po 30 lub 60 dniach tylko bedzie troche stal.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Serwer prezentuje sie zarabiscie tylko mam nadzieje ze serwer ogarniety i nie bedzie buga na bugu jak co na niektorych i ze nie padnie po 30 lub 60 dniach tylko bedzie troche stal.

Ten serwer stoi już kilka dobrych lat.

Może jeszcze wrócę co zapowiadam od momentu gdy Kaja jeszcze była uczniem...

Serwer się rozwinął jeszcze kiedyś modów nie było.

Mam pytanie odnośnie mojej postaci, czy jest możliwość przetransportowania jej na inny nick ? W ciągu tego roku zdążyłem zakupić premium.

Opublikowano

@UP

Premium nie daje żadnych korzyści na naszym serwerze. Nawet nie posiadając premium minecrafta możesz ustawić sobie własnego skina. Jeżeli nadal chcesz zmienić skina piszesz od Japvena a on ci zmieni.

@2UP

Serwer stoi już prawie trzy lata. Co do bugów zawsze jakieś się znajdą ale są szybko maskowane i usuwane. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...