Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

merlin0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ma już dwa lata i mapka podstawowa Hogwartu była ściągnięta z neta. Z czasem ją ulepszaliśmy i dodawaliśmy właśne budowle.

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam ludzie pol godziny pisac podanie zeby potem dowiedziec sie ze jest nedzne ludzie nie potrzebne sa podania na serwerach!!!!!

invitebanner.png

Zapraszam do gry

Opublikowano

Na naszym serwerze podanie jest potrzebne aby ustrzec serwer przed masą dzieci które nieogarniają rp i poprostu psują rozgrywkę innym osobom.

@Refresh

Opublikowano

Niemożliwe. Nasza mapka jest robiona w 90 % od zera. Jedyne co to było wgrywane to

i to dwa lata temu. Do tego czasu mapa strasznie się zedytowała.

Opublikowano

Niestety, ja nie polecam serwera :). Byłem na nim, a na forum nie widać żadnej zakładki, żeby złożyć podanie na czarodzieja.

Pytałem się każdego o pomoc, ale oczywiście nikt nie był w stanie mi odpowiedzieć, dla mnie.

Opublikowano

Cóż widocznie nie patrzyłeś uważnie. Wchodząc na forum masz Podania na ucznia a na głównej stronie jest zakładka Nauczyciele/Uczniowie

Opublikowano

;

Cóż widocznie nie patrzyłeś uważnie. Wchodząc na forum masz Podania na ucznia a na głównej stronie jest zakładka Nauczyciele/Uczniowie

Na razie nie będę oceniać tego serwera bo od 3 dni mam napisane podanie i nikt z administracji nawet na to nie spojrzy.

Samantha jakoś nie ma zamiaru sprawdzić mojego innych w 3 godziny sprawdzają a moje podanie 3 dni??

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...