Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

merlin0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja osobiście nie powiem o tym serwerze złego słowa ,jest jednym z 2 serwerów Rpg w Polsce ,tym bardziej nastawionym na rp i posiadającą większą ilość graczy.

No ,ale ja nie gram ,bo poprostu nudne jest dla mnie samo odgrywanie rp i odstrasza mnie strasznie administracja ,chociażby przykład yakushi pisze do mnie:,,skąd masz miecz ,mów bo ban" ,a potem ,,no,no z eventu(dodam ,że miecza i tak sie nie da uzywać) i skonfiskowal to+ inne rzeczy ,które znalazłem sam.

Ale tak czy siak ,jedyny serwer na tą chwile gdzie można odgrywać rp ,ale mi sie to osobiscie nudzi po 3 dniach:P

Pozdrawiam Assasyn/Demors/Ezzo/Podszywa Ezda/Wurwgard.

Opublikowano

strona swietna.

Server swietny 0 lagow

Administracja swietna.

Dobry server :)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Pisałem już kiedyś, napiszę i teraz. 

Serwer stoi na bardzo wysokim poziomie jak na polskie standardy. Jest to jedyny taki serwer w kraju kwitnącej cebuli, co daje mu dużą przewagę i brak konkurencji. Administracja jest ogarnięta i pilnuje, by każdy odgrywał swoją postać jak należy. Nie spotkamy tutaj 11-latka biegającego z siekierą, czy rzucającego czary we wszystko co się rusza. Znajdziemy tu także bardzo dopracowaną mapę Hogwartu i kilku wiosek. Ciekawości dodaje rozgrywce niezliczona ilość ukrytych lokacji oraz zagadek do rozwiązania. Jeżeli ktoś interesuje się serią o Harrym Potterze, lub ciekawi go świat magii, to ten serwer jest jak najbardziej dla niego. 

NR.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...