Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

merlin0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam i zapraszam, tylko, że nie zagram na moim laptopie z biedronki... :/

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Na samym początku jest fajnie, wszystko jest interesujące ale jak przychodzisz na lekcje po to by okazało się, że żaden nauczyciel nie raczył zjawić się na takową lekcje, to trochę robi się to nudne, a zarazem wkurzające. Wykonanie serwera jest dość profesjonalne ale nie wiem czemu nauczyciele mają gdzieś swoje obowiązki a na forum nic a nic nie było wspomniane o braku zajęć.

Niektóre sygnatury są bezsensowne...

Opublikowano

UuU

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

Serwer trzyma się już bardzo długo odkąd pamiętam :) Troszkę tam grywałem i polecam, co do lekcji to jak tam grałem zawsze ktoś dał znać że czegoś nie będzie. Wielki Like za sentyment :).

Tom Kerski

@ I piękny trailer :)

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Grałem na dwóch kontach na tym serwerze, ponad 2 lata.

Cieszy mnie podejście administracji co do tego serwera, wchodząc na niego przypominam sobie o tych 7 tomach przeczytanych Harrego Pottera.

Niestety osobiście dla mnie żeby grać na takim serwerze i przechodzić z klasy do klasy trzeba mieć na prawdę sporo czasu.

Obecnie mógłbym już dawno skończyć 3 klasę a jednak nadal jestem w pierwszej :D

Być może wrócę na serwer, są wakacje.

Oceniam serwer na zasłużone 10/10 i gorąco na niego zapraszam.

Przykład profesjonalizmu oraz prawdziwego role-play :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześc mam taki problem . Jak wchodze na link do forum pisze ze mam bana i mam sie skontaktować z administratorem dodam ze pierwszy raz wchodze na forum " . Bo chce zagrac na serwerze . Nic nie moge zrobić

Opublikowano

Sami robiliście mape czy coś jest z neta budowla czy coś? Ile czasu robione? Zapowiada się fajnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...