Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYSTARTOWAŁ - MachinesCraft [100 SLOTÓW][DEDYK][3500+ nowych przedmiotów!] [MODY TECHNICZNE][IC2,BC3,Forestry]Nowe rudy,maszyny,zwierzęta]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!
!
!
!

1.png

2.png

3.png

dowlnoad.png

\/

http://www.machinescraft.pl/launcher/

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/url/5b0696c5abdaa489126c9b0632387adf878166e6c30f03489691c4d45d2e373e/analysis/

Launcher pobiera sporo informacji aby zapobiegać wgrywaniu cheatów i ułatwić rozwiązywanie problemów.

Dlatego głupie antyvirusy wykrywają w nim trojana. Po zakończeniu Beta-Testów kod launchera zmieni się więc "problem" nie będzie już występował.

4.png

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetny serwer.

Grałem od początku beta testów.

Polecam wszystkim.

Opublikowano

Już pobieram clienta i nie mogę się doczekać albowiem niewiele serwerów z modyfikacjami mi się podoba. Mam jeszcze nadzieję że nie będę miał 5fps :)

Biorę udział w losowaniu ~ Taki

Dodaj link do obrazka co masz w opisie

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

Biorę udział w losowaniu ~ Sigmar

---------------------------------------

Fajny serwer polecam, a tak btw to czy planujecie restart obecnej mapy po zakończeniu open beta, jeśli tak to kiedy ?

c0a083870cbcff376202a67662460502.jpg

"Na wojnę nie idzie się po to, by zginąć za ojczyznę, tylko po to, aby jakiś inny sukinsyn zginął za własną"

Hals von Tasseninck, Wielki Książe Ostlandu

Opublikowano

Wasz epicki luncher mi nie działa: chce mi wmówić że nie mam 64-bitowej javy. Mam obie wersje javy zainstalowane (x64,x86). Wszystkie inne serwery poza waszym mi oczywiście działają. Próbowałem każdy rodzaj javy wybrać w luncherze (systemowa, luncherowa32 i luncherowa64), ponieważ mam dość wolny internet a za każdym razem ściągała mi się paczka to jestem dość poirytowany tym faktem. Proszę o jakąkolwiek pomoc.

bipsMal.png

Opublikowano

Wasz epicki luncher mi nie działa: chce mi wmówić że nie mam 64-bitowej javy. Mam obie wersje javy zainstalowane (x64,x86). Wszystkie inne serwery poza waszym mi oczywiście działają. Próbowałem każdy rodzaj javy wybrać w luncherze (systemowa, luncherowa32 i luncherowa64), ponieważ mam dość wolny internet a za każdym razem ściągała mi się paczka to jestem dość poirytowany tym faktem. Proszę o jakąkolwiek pomoc.

Sprawa została zgłoszona do developera.

Niebawem dam znać co jest powodem problemu.

Opublikowano

TC3 z tego co mi wiadomo bugował poważnie pare rzeczy na serwerze, administrator zajmujacy sie modami naprawi to zapewne w przeciagu 2 tygodni ze wzgledu na nauke.

Zapraszam na serwer tak apropo, grałem na paru innych i chyba ten jest najlepszy i najstabilniejszy ze wszystkich na tych modach a zreszta sprawdzcie sami ! :D

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak się serwer rozwinie to się od graczy nie opędzicie bo naprawde niezły

Mam nadzieje że jest ts3

Opublikowano

Noo. Wreszcie trafiłem na jakąś oryginalność, a nie wieczną wojnę klonów, serwer naprawdę świetny! Pozdrawiam, QuickDeQ., Launcher epicki, grafika w prezentacji 1 klasa :).

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

TC3

z tego co mi wiadomo bugował poważnie pare rzeczy na serwerze,

administrator zajmujacy sie modami naprawi to zapewne w przeciagu 2

tygodni ze wzgledu na nauke.

Zapraszam na serwer tak apropo,

grałem na paru innych i chyba ten jest najlepszy i najstabilniejszy ze

wszystkich na tych modach a zreszta sprawdzcie sami ! :D

Piek nie przesadzaj...

Bugi z moda naprawiłem prawie natychmiast a mod został tymczasowo usunięty ponieważ crashował.

Dziękuję za szczerą opinię. Serwer jest świetny dzięki administracji która też jest świetna.

A gdzie jest optifine?;D

OptiFine bugował tekstury modów.

Jak się serwer rozwinie to się od graczy nie opędzicie bo naprawde niezły

Mam nadzieje że jest ts3

Adres TS'a znajdziesz na forum.

Noo. Wreszcie trafiłem na jakąś oryginalność, a nie wieczną wojnę klonów, serwer naprawdę świetny! Pozdrawiam, QuickDeQ., Launcher epicki, grafika w prezentacji 1 klasa :).

Dziękuję serdecznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...