Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Launcher 1.6 NON-PREMIUM

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra już wisi mi ta aktualizacja, albo będzie porządny luncher, albo ja znajde sobie stały serwer 1.5.2 i mogę się założyć że będzie to serwer gdzie będzie grać chyba najwięcej ludzi (oczywiście serwer only 1.5.2 chyba że tylko upage trzeba będzie zrobić jak kiedys.) Bo więcej problemu niż zysku... przez tą nową wersje.

Zawsze można zrobić taki serwer + Mo'creatuers jak będzie brakować koni xD

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra już wisi mi ta aktualizacja, albo będzie porządny luncher, albo ja znajde sobie stały serwer 1.5.2 i mogę się założyć że będzie to serwer gdzie będzie grać chyba najwięcej ludzi (oczywiście serwer only 1.5.2 chyba że tylko upage trzeba będzie zrobić jak kiedys.) Bo więcej problemu niż zysku... przez tą nową wersje.

I przypuścmy że zrobi tak 80% piratów.

Koniec minecrafta nadchodzi, lepiej niech pozwolą temu AnjoCaido pobierać nowe wersje bo ta gra bez piratów padnie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak zauważyłem tylko serwery premium stoją na nogach a tam gdzie została wprowadzona aktualizacja to padają jak muchy z 200 online na 20-30 ;/. Ja to się zastanawiam co za k**** np posiadając konto premium MC aktualizuje serwer i daje na forum niesprawdzony niedziałający luncher dla non jak sam nie sprawdził i dziw się potem że nikt nie gra...

Ja to chyba wbijam na serwerowe ts3 i się pytam H@ czy serwery będą aktualizowane jak nie to gram xD a jak tak to po co grać wydawać kase ? Jak i tak serwer padnie bo przy 20-30 online z premką to są gracze no-life najczęsciej będą wydawać kase na to co uzbierają w 1-2 dni xD To ja lece szukać zara. A jak taki macie to podajcie jak nie to sam zrobie i będzie git zara ankiete o to zrobie :P i zobacze co wyjdzie.

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Opublikowano

Jak zauważyłem tylko serwery premium stoją na nogach a tam gdzie została wprowadzona aktualizacja to padają jak muchy z 200 online na 20-30 ;/. Ja to się zastanawiam co za k**** np posiadając konto premium MC aktualizuje serwer i daje na forum niesprawdzony niedziałający luncher dla non jak sam nie sprawdził i dziw się potem że nikt nie gra...

Launcher sam w sobie nie działa, ale przy użyciu dwóch launcherów 1 do stworzenia play offline a drugi do uruchamiania gry.

Jak pisałem. Najpierw trzeba pobrać grę oryginalnym launcherem. Potem trzeba wejść w launcher NON PREMIUM i wybrać ścieżkę, gdzie ZAINSTALOWANY JEST .MINECRAFT (domyślnie w appdata/roaming/.minecraft) Jak wybierze się ścieżkę wpisujesz nick i klikasz play.

Wyświetli ci się w STARYM LAUNCHERZE, że masz stary launcher. WTEDY włączasz oryginalny PREMIUM launcher i POJAWIA SIĘ magiczny przycisk PLAY OFFLINE. KLIKASZ na nie go i włącza ci się gra. Od tej pory możesz używać oryginalnego launchera włączając go i klikając PLAY OFFLINE. Sposób DZIAŁA :)

Opublikowano

Launcher sam w sobie nie działa, ale przy użyciu dwóch launcherów 1 do stworzenia play offline a drugi do uruchamiania gry.

Jak pisałem. Najpierw trzeba pobrać grę oryginalnym launcherem. Potem trzeba wejść w launcher NON PREMIUM i wybrać ścieżkę, gdzie ZAINSTALOWANY JEST .MINECRAFT (domyślnie w appdata/roaming/.minecraft) Jak wybierze się ścieżkę wpisujesz nick i klikasz play.

Wyświetli ci się w STARYM LAUNCHERZE, że masz stary launcher. WTEDY włączasz oryginalny PREMIUM launcher i POJAWIA SIĘ magiczny przycisk PLAY OFFLINE. KLIKASZ na nie go i włącza ci się gra. Od tej pory możesz używać oryginalnego launchera włączając go i klikając PLAY OFFLINE. Sposób DZIAŁA :)

Tak sobie myślę.. można by napisać skrypt który te launchery po kolei odpala :)

Takie gówienko w .bat. Zgodziłbyś się, żebym to opublikował jakby się udało (zaznaczę że na podstawie twojego sposobu).

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@Unity3D nie działa, odpala demo gry :/

@up próbowałem, zawiesza się na done loading

Opublikowano

Tak sobie myślę.. można by napisać skrypt który te launchery po kolei odpala :)

Takie gówienko w .bat. Zgodziłbyś się, żebym to opublikował jakby się udało (zaznaczę że na podstawie twojego sposobu).

Nie ma problemu :)

Opublikowano

mi chodzi o to że jest takie z tym zamieszanie/roboty że po prostu bez sensu. A Mc polega na tym że cały czas jest nowy gracz który tylko pobierze mc i będzie grał nie zna się na tyle co ja ty po prostu jest zielony i myślisz że będzie tyle czasu szukał jakiejś głupiej aktualizacji żeby pograć na serwie jak sam ledwo na singlu ogarnia co i jak się robie wątpie... O TO MI CHODZI.

banner.gif

Opublikowano

Nie ma problemu :)

Odwołuje!

Mi ten sposób nie działa. Może tobie, bo masz premium :D

Opublikowano

@Unity3D nie działa, odpala demo gry :/

@up próbowałem, zawiesza się na done loading

Skoro jesteś informatykiem Umotex, to spróbuj by MinecraftSP odpalał się z folderu Minecraft ( Domyślnego, zainstalowanego przez ten launcher 1.6) To powinno zadziałać xD

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

FATAL ERROR: net.minecraft.bootstrap.FatalBootstrapError: Unable to download while being forced
at net.minecraft.bootstrap.Bootstrap.execute(Bootstrap.java:83)
at net.minecraft.bootstrap.Bootstrap.main(Bootstrap.java:367)

Przy instalacji mc... wywaliłem wszystko związane z mc.

banner.gif

Opublikowano

FATAL ERROR: net.minecraft.bootstrap.FatalBootstrapError: Unable to download while being forced

at net.minecraft.bootstrap.Bootstrap.execute(Bootstrap.java:83)

at net.minecraft.bootstrap.Bootstrap.main(Bootstrap.java:367)

Przy instalacji mc... wywaliłem wszystko związane z mc.

Przywróć system do stanu sprzed kwadransa na przykład ;)

Opublikowano

Nie dziala java otwiera sie konsola (cmd) i zamyka po chwili tyle ...

U mnie wszystko jest ok. Więc to chyba coś z kompem u ciebie.

8wlpa9.jpg

Opublikowano

mi ogólnie ani mc sie niechce zainstalować ani nic... to 1.6 a z 1.5.2 zero problemów nwm. Zapraszam do wypowiadania się i głosowania w ankiecie http://www.mpcforum.pl/topic/983228-16-ankieta/ ponieważ chce się dowiedzieć co wy myślicie.

Ps. każdemu może wyskoczyć inny błąd i przez to np nie może miec 1.6 tak jak ja ;/ bo mam głupie błędy itd tak samo jak inni nie wejdą jak czytają itd zatem lipa.

banner.gif

Opublikowano

mi ogólnie ani mc sie niechce zainstalować ani nic... to 1.6 a z 1.5.2 zero problemów nwm. Zapraszam do wypowiadania się i głosowania w ankiecie http://www.mpcforum.pl/topic/983228-16-ankieta/ ponieważ chce się dowiedzieć co wy myślicie.

Ps. każdemu może wyskoczyć inny błąd i przez to np nie może miec 1.6 tak jak ja ;/ bo mam głupie błędy itd tak samo jak inni nie weidzą jak czytają itd za tem lipa.

Zapraszam do oglądania archiwum z mojego streama :)

http://www.twitch.tv/grzegorz2047/b/425171229 

Wszystko działa jak należy.

Launcher no premium musi mieć wersję 1.0.5.

https://docs.google.com/file/d/0Bw1f3oHYdM2nSG1LaGsxbXl1cm8/edit?usp=sharing 

Jest tu link do najnowszej wersji.

skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/83b0d2dcbbac8cd52534558b51d94e69e7b19da858e0477ca48477e189fef842/analysis/1372846211/

Zaxer, jak coś to możesz jakoś podczepić pod temat :) Pamiętaj, że potrzebna jest wersja 1.0.5!

Znawca
Opublikowano

No i super! W końcu, po tylu latach Mojang pozbył się wstrętnych złodziei! Brawa dla Mojangu! W końcu będą same ogarnięte serwery! :)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

No i super! W końcu, po tylu latach Mojang pozbył się wstrętnych złodziei! Brawa dla Mojangu! W końcu będą same ogarnięte serwery! :)

Poradnik Grzegorza z pierwszego postu jak najbardziej działa (na singleplayer i multiplayer), więc rozsiewasz błędne informacje :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...