Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Launcher 1.6 NON-PREMIUM

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was pobrałem to zdzialo i po paru razach wyskakuje mi coś takiego:

Getting syncinfo for selected version
Queueing library & version downloads
An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. Please restart your launcher.
nie wiem o co chodzi proszę o szybka odpowiedz, jak to naprawić ???
  • Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O co Chodzi ?! wyskakuje mi błąd: An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. Please restart your launcher.

Grasz w Battlefield ? :ninja:

Opublikowano

Zajebista robota, Dzięki !

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

W sumie to ten launcher nadal działa, tylko trzeba się z 2 minutki pobawić. Żeby nie było tu nagrałem filmik: http://www.youtube.com/watch?v=cFhnKbx1z-M

Lubie to nie pogardzę :)

Wszystko byłoby fajnie gdyby u mnie dało się zainstalować.To znaczy że usuwam .minecraft i jak załączam launchear minecraft'a to nie tworzy się folder .minecraft.O co chodzi??

Opublikowano

Wszystko byłoby fajnie gdyby u mnie dało się zainstalować.To znaczy że usuwam .minecraft i jak załączam launchear minecraft'a to nie tworzy się folder .minecraft.O co chodzi??

Oryginalny minecraft musi zainstalować .minecraft w folderze roaming(domyślnie) nawet jak chcesz grać w demo to i tak gdzieś musi się stworzyć folder z grą. Poszukaj, gdzie znajduje się ten folder i tam musisz wybrać tę lokalizację w launcherze no premium.

Opublikowano

Oryginalny minecraft musi zainstalować .minecraft w folderze roaming(domyślnie) nawet jak chcesz grać w demo to i tak gdzieś musi się stworzyć folder z grą. Poszukaj, gdzie znajduje się ten folder i tam musisz wybrać tę lokalizację w launcherze no premium.

Mi się nie otwiera do wyboru ścieżki.

Mam tylko na 1 sec konsole cmd.

78112947429952948112.png

Opublikowano

Mi się nie otwiera do wyboru ścieżki.

Mam tylko na 1 sec konsole cmd.

To już jest coś z javą. Masz jave 7?

Opublikowano

Ale gdy załączam zwykłego minecrafta też się nie tworzy .minecraft.Na laptopie działa poprawnie

Opublikowano

Ja mam wgl. coś takiego, wszystko ładnie, klikam play, pojawia mi się konsola i...

Launcher 0.9.5 (Dev) (through bootstrap 0) started on windows...
Working directory : C:\Users\Rodzinka\minecraft
System.getProperty('os.name') == 'Windows 7'
System.getProperty('os.version') == '6.1'
System.getProperty('os.arch') == 'x86'
System.getProperty('java.version') == '1.7.0_25'
System.getProperty('java.vendor') == 'Oracle Corporation'
Loaded 1 profile(s); selected '(Default)'
Trying to log in...
Logged in successfully
An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. Please restart your launcher.

WTF? Wcześniej normalnie na nim grałem... przez godzinę.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ale gdy załączam zwykłego minecrafta też się nie tworzy .minecraft.Na laptopie działa poprawnie

Sorry za podwojny post.Jednak dalej mi wyskakuje ten sam błąd co koledze niżej a problem z .minecraft rozwiązany

Opublikowano

Ja mam wgl. coś takiego, wszystko ładnie, klikam play, pojawia mi się konsola i...

Launcher 0.9.5 (Dev) (through bootstrap 0) started on windows...
Working directory : C:\Users\Rodzinka\minecraft
System.getProperty('os.name') == 'Windows 7'
System.getProperty('os.version') == '6.1'
System.getProperty('os.arch') == 'x86'
System.getProperty('java.version') == '1.7.0_25'
System.getProperty('java.vendor') == 'Oracle Corporation'
Loaded 1 profile(s); selected '(Default)'
Trying to log in...
Logged in successfully

WTF? Wcześniej normalnie na nim grałem... przez godzinę.

Też tak mam ;/

giphy.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie luncher został zablokowany ;/ tak słyszałem na yt/innych forach.

Co oni się tak nagle obudzili z tym piractwem? Piraci to 70% graczy, jak odejdą to cały sukces gry pójdzie w piz...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Oni nie zablokowali launchera, tylko wypuścili nowy w którym można ustawić dodatkowo rozdzielczość ekranu.

Opublikowano

Zobacz na filmik. Też mam dowód, że DZIAŁA.

pff.... Jakby jeszcze było coś słyszeć, to by może obejrzał TROLOLO

Oni nie zablokowali launchera, tylko wypuścili nowy w którym można ustawić dodatkowo rozdzielczość ekranu.

To gruby apdejt xD

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

pff.... Jakby jeszcze było coś słyszeć, to by może obejrzał TROLOLO

To gruby apdejt xD

Ta, malutki ale wystarczy aby piracki nie działał bo to wcześniejsza wersja bez możliwości ustawienia tej rozdzielczości...

Ale im się udało- niedawno odpuściłem sobie kupno ale chyba znowu zacznę męczyć rodziców...

Opublikowano

Dobra już wisi mi ta aktualizacja, albo będzie porządny luncher, albo ja znajde sobie stały serwer 1.5.2 i mogę się założyć że będzie to serwer gdzie będzie grać chyba najwięcej ludzi (oczywiście serwer only 1.5.2 chyba że tylko upage trzeba będzie zrobić jak kiedys.) Bo więcej problemu niż zysku... przez tą nową wersje.

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...