Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Launcher 1.6 NON-PREMIUM

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otwiera się w tle. Jak klikam na ikonkę to nic, zamykam proces "java" i "javaw"- też nie chce się włączyć. Ku*wa!

@edit włączył się ale ledwo ledwo

Dobra, cofam zastrzeżenia, fajnie chodzi jak wskazałem mu normalną ścieżkę zapisu ;D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Znawca
Opublikowano

w tym launcherze jest bug ,nie ma żadnych dźwięków w grze

Dźwięki są tylko dla premium. ;)

Ja nie mogę, po co oni to zmienili... dawno takiego chłamu nie widziałem. Zamiast w launcherze, minecraft otwiera mi się w osobnym oknie, długo odpala, ochydnie wygląda i nie widzi starych save. Zobaczycie, oni jeszcze przywrócą stary...

Poza tym coś jebnęło, i launcher się nie chciał włączyć a jak chcę go wywalić do kosza to pisze że jest otwarty w programie java platform SE bindary...

Już nie wspomnę o tym, że usunęli demo!!!

Co ty gadasz, człowieku? Teraz Launcher jest ładniejszy, ma więcej funkcji, szybciej się Minecraft uruchamia i wszystko jak marzenie! Radzę skontaktować się z najbliższym psychiatrą.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Jest problem. Gdy odpalam pojawia się:

Could not find the main class: org.spara.mol.Main. Program will exit.

Mam ten sam problem tylko że Could not find the main class: Program will exit Prosze o pomoc!

UP może nie mozesz znajść

UP Konie można zespawnić nieda sie ich znależć

yi8xSL.png

Opublikowano

Dźwięki są tylko dla premium. ;)

Co ty gadasz, człowieku? Teraz Launcher jest ładniejszy, ma więcej funkcji, szybciej się Minecraft uruchamia i wszystko jak marzenie! Radzę skontaktować się z najbliższym psychiatrą.

Mówię o TYM, pirackim. Cisnę w przycisk 10 razy, a on się nie odpala. Cisnę 20- odpala mi się 20 okien, i za każdym razem muszę wybrać bibliotekę instalacji. FUUUUUUU

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To ładnie jeżeli nikt nie wymyśli w pełniu działającego lunchera to połowa serwerów mc zgonie tak samo jak nasza gra na multiplayer. Albo będziemy musielu kupić premium za sporą sumke.

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Opublikowano

UP Dzwięk to nic wielkiego, można się obyć bez niego.

O matko, ty chyba żartujesz. xD

Żaden launcher no premium nie działa, nawet "wielki" i "szanowany" by życzu ma problemy 1 - 3 fps xD

Jednym słowem: Mojang znalazł sposób ! :D

Opublikowano

Up modów i tak nie ma i jest masa reklam.

A tutaj mamy taki launcher jak normalny a bez hasła.

ale niedługo będą mody..

1 reklama serwera podczas uruchamiania gry to nie jest tak dużo

Opublikowano

A ja mam pytanie.O co chodzi w tym błędzie? ,,An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. Please restart your launcher."

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Wczoraj ten laucher działała mi poprawnie w dziś już nie. mam komunikat

An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. PLease restart your launcher

Re staruje i jest to samo gra się nie uruchamia.
Opublikowano

Rany... Wy macie problem... Zaxer - dodaj do tematu MagicLauncher'a bo to chyba jedyny launch który radzi sb z 1.6..., ale nie pobierze 1.6. Daj instrukcję, że uruchamiamy tego NoPremium, pobieramy i inastlujemu minecraft'a 1.6 zamykamy i gramy przez launcha magicka ;D PS. Login-Nick Password-Hasło(musimy coś wpisac bo inaczej launch ma spay, że pole jest puste) potem login->Play offline i git ;)

Opublikowano

Rany... Wy macie problem... Zaxer - dodaj do tematu MagicLauncher'a bo to chyba jedyny launch który radzi sb z 1.6..., ale nie pobierze 1.6. Daj instrukcję, że uruchamiamy tego NoPremium, pobieramy i inastlujemu minecraft'a 1.6 zamykamy i gramy przez launcha magicka ;D PS. Login-Nick Password-Hasło(musimy coś wpisac bo inaczej launch ma spay, że pole jest puste) potem login->Play offline i git ;)

Możesz jaśniej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...