Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Launcher 1.6 NON-PREMIUM

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, folder instalacyjny od NON premium, musi być taki sam jak ten od PREMIUM, czyli .minecraft w dane aplikacji.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

(Nie)stety nie, Dinnerbone pisał na Twitterze, że będą walczyć z piractwem tak długo aż pozbędą się go całkowicie. Zamierzają cały czas wypuszczać aktualizacje, a pliki będą się pobierały dopiero gdy użytkownik się zaloguje czyli Wasz sposób już nie będzie działał.

Pozdrawiam

Już wiem dlaczego oni tak walczą z piractwem.

Zobaczcie sobie na mapkę....

http://www.google.com/trends/explore?q=minecraft+non+premium#q=minecraft%20non%20premium&cmpt=q

Polska JAKO JEDYNA ma taki odsetek piratów, co ich jeden kraj obchodzi....

Kuźwa w Rumunii jest mniej wyszukiwań na ten temat <_<

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Znawca
Opublikowano

Już wiem dlaczego oni tak walczą z piractwem.

Zobaczcie sobie na mapkę....

http://www.google.com/trends/explore?q=minecraft+non+premium#q=minecraft%20non%20premium&cmpt=q

Polska JAKO JEDYNA ma taki odsetek piratów, co ich jeden kraj obchodzi....

Kuźwa w Rumunii jest mniej wyszukiwań na ten temat <_<

Jak ty sprawdzasz popularność piractwa w jakimś kraju przez Analizy Google to powodzenia. ;)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Jak ty sprawdzasz popularność piractwa w jakimś kraju przez Analizy Google to powodzenia. ;)

Piraci żeby ściągnąć, muszą wpisać "minecraft download" lub "minecraft non premium" w wyszukiwarkę, inaczej nie znajdą ;)

~~~~1000 post~~~~

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Znawca
Opublikowano

Piraci żeby ściągnąć, muszą wpisać "minecraft download" lub "minecraft non premium" w wyszukiwarkę, inaczej nie znajdą ;)

~~~~0 post~~~~

Słabe masz info. ;) Większość osób szuka na YouTube. :)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

A ja powiem tyle nie będzie piractwa nie będzie mc. Bo nikt nie będzie płacił tyle i później srał szukając,pobierając aktualizacje itd a dzieci nie stac... A połowa serwerów to serwery gdzie grają dzieci. Nie będzie napływu nowych graczy serwery poupadają i polski mc nie będzie istniał w takiej ilości jak był jeszcze tydzień temu. Lecz i tak piractwo będzie bo 1.5.2 jest xD + Polak potrafi za nic nie będzie płacił.

Co do piractwa jak jesteście tacy legalni to prosze podaj mi czy masz legalne:

100% gier ( po za free for all )

system

filmy

muzyke

ITD. Tak muzyka to też piractwo według was.

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Opublikowano

A ja powiem tyle nie będzie piractwa nie będzie mc. Bo nikt nie będzie płacił tyle i później srał szukając,pobierając aktualizacje itd a dzieci nie stac... A połowa serwerów to serwery gdzie grają dzieci. Nie będzie napływu nowych graczy serwery poupadają i polski mc nie będzie istniał w takiej ilości jak był jeszcze tydzień temu. Lecz i tak piractwo będzie bo 1.5.2 jest xD + Polak potrafi za nic nie będzie płacił.

Co do piractwa jak jesteście tacy legalni to prosze podaj mi czy masz legalne:

100% gier ( po za free for all )

system

filmy

muzyke

ITD. Tak muzyka to też piractwo według was.

Już są sposoby na 1.6.1, w tutorialach bodajże są 3 a w mojej sygnaturce 1 :D

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

ja wiem że są sposoby, że to działa ale wszystko wygląda tak:

- zakładamy że coś ci się niechce zainstalować np mc i jak zrobisz 1.6.1 ? jak mc 1.0.5 nie działa tobie akurat masz jakiś błąd nie możesz sobie z nim poradzić itd jest masa błędów itd dla tego po co zmieniać prawie doskonałą wersie 1.5.2 ??

+ ja nwm co komu przeszkadza piractwo w 1 małym kraju? ( Mi nie xD ) Jak byśmy zarabiali tyle co niemcy to chyba nikt na piratach by nie jechał... więc problem dotyczy państwa, a nie nas ludzi których nas np nie stać na grę którą można mieć za darmo... NIKT O TYM NIE POMYŚLI.

banner.gif

Najlepszy OTS !!! Rejestrując się przez ten link zyskujesz!!!

Opublikowano

Launcher 0.9.5 (Dev) (through bootstrap 0) started on windows...
Working directory : C:\Documents and Settings\admin\minecraft
System.getProperty('os.name') == 'Windows XP'
System.getProperty('os.version') == '5.1'
System.getProperty('os.arch') == 'x86'
System.getProperty('java.version') == '1.7.0_25'
System.getProperty('java.vendor') == 'Oracle Corporation'
Loaded 1 profile(s); selected '(Default)'
Trying to log in...
Logged in successfully
Getting syncinfo for selected version
Queueing library & version downloads
An update to your launcher is available and is required to play 1.6.1. Please restart your launcher.
Plik sciagniety z linku nr.2 ( ten z my-b****t.pl )

Zła wersja launchera.

Zapraszam na mojego twitcha, gdzie pokazuję jak POPRAWNIE ZAINSTALOWAĆ :)

http://www.twitch.tv/grzegorz2047/old albo wejdź w archiwum albo zobacz live.

Opublikowano

nie moge cos odpalic tego launchera a jak chce usunać to pisze ze w java odpalony a proces zakonczylem

mów na live oglądam :D

Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc? Jak otwieram tego launchera za pomocą java to wyskakuje mi oknienko z napisem "Could not find the main class: org.spara.mol.Main. Program will exit." Nie wiem o co chodzi :(

Opublikowano

Siemka mam problem z launcherem,gdy wlacze lanchera naciskam przycisk play.Gdy sie zaakutualizuje klikam jeszcze raz play i nic mi nie wysykakuje.Co mam robic??

Opublikowano

Sposób grzegorza jak najbardziej działa, a jak nie to korzystajcie z kont premium które wam dałem:)

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Ja mam pomysł.

ZOSTANMY PRZY 1.5.2 !!!

PO CO WAM KONIE I MASA BŁĘDÓW?

wiecie czym się różni stara od nowej aktualizacji?

nowa aktualizacja usuwa błędy starej i dodaje O WIEEEEELE więcej nowych.

Ja tam wolę grać na 1.5.2 mam w d*pie konie i inne rzeczy które robią.

76561198083326218.png

Opublikowano

Ściągnąłem launcher, po włączeniu MC_Open_Launcher w procesach na ok. 3s pokazuje się proces javaw.exe po czym znika i minecraft się nie włącza :/ Co mogę z tym zrobić ? Dodam, że mam najnowszą wersję javy i minecraft 1.5.2 normalnie działa.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

@polandxxdd

Dzięki za Launchera, który spowalnia kompa. Normalnie jesteś super.

Nie bądźcie debilami, i nie ściągajcie tego, ponieważ użytkownikom z słabszymi komputerami (256-512MB RAM) spierniczy cały komputer.

@top

Launcher nie działa. Zrób update'a, bo Ci zamkną temat..

svh03y.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...