Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjne granie w mmo z mpc

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyślałem, że można by przykurwić w jakieś mmo. Wybór padł na Neverwinter Online. Jak powszechnie wiadomo, granie w mmo w pojedynkę jest chujową sprawą, tak więc postanowiłem, że napiszę temat w pogaduszkach. Proponuję wszystkim zainteresowanym wspólną grę (oczywiście z jakimś ts'em), bo razem raźniej. Na razie chcę zobaczyć czy będzie jakieś zainteresowanie, jak parę osób będzie zainteresowanych, to ustalimy jaki serwer, itd. Kanał na ts'ie załatwię, nie ma problemu. Ja póki co ściągam grę, więc się nie przejmujcie, że będziecie do tyłu czy coś. Prawdopodobnie zaczęlibyśmy dopiero jakoś jutro wieczorem.

Strona gry:

http://nw.perfectworld.com/

Jeśli jesteście zainteresowani to rejestrujcie się i ściągajcie tak, żeby na jutro już mieć, bo gra waży 5 giba.

Nie przenoście tematu do działu neverwinter, bo tutaj temat dotrze do szerszego grona, które niekoniecznie musi odwiedzać owy dział.

SERWER DRAGON

TS: pts3.pl kanał: 125 hasło: mpcnw

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawy pomysł, I'm in. Mam nadzieję, że ta gra jest warta poświęcenia czasu :D.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ciekawy pomysł, I'm in. Mam nadzieję, że ta gra jest warta poświęcenia czasu :D.

Też mam taką nadzieję, ale szczerze, to chyba nawet nie ma jakiejś lepszej alternatywy, we wszystkich mmo chodzi o to samo. ;d

Mateq a jutro to o której godzinie mniej więcej ?.

Wieczór 19-20?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Też mam taką nadzieję, ale szczerze, to chyba nawet nie ma jakiejś lepszej alternatywy., we wszystkich mmo chodzi o to samo. ;d

Wieczór 19-20?

A to okej mogę zagrać, to ja pobieram już.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja bym chętnie dołączył ,ale nie mam TS'a więc pewnie mnie to wyklucza.

Ściągnij, nie wymagam żebyś gadał, wystarczy, że będziesz mógł nas słuchać, będzie łatwiej i nikt nie będzie się błąkał nie wiedząc co ma robić.

Km5iG.png

Opublikowano

Pogralbym ale, po krotszych ogledzinach stwierdzam ze gra ma nudne Questy ... ogolnie gierkal adnie wykonana graficznie, ciekawe postacie. Dla lubiacych nakurwiac ->>>> Polecam!

61093c6efb.png

Opublikowano

Ja grę już mam pobraną konto zrobione. Mogę zagrać mam mikrofon i ts 3 też :D Dostałem bana w lolu i nie mam co robić :/ Co do serwera to myślę, że dragon, ponieważ tam gra już dużo polaków i zawsze można się z kimś dogadać itd. Mój nick to "Szklanka"

Opublikowano

JUTRO 19.00 ZACZYNAMY

Km5iG.png

Opublikowano

jeżeli nie na dokurwionym w chuj PL'u i dobijecie do około 30lvla, to luz, pogram.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Mi się już pobiera :ninja:

Nie chciało się pograć w Wowka na Atlantissie? : o

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

jeżeli nie na dokurwionym w chuj PL'u i dobijecie do około 30lvla, to luz, pogram.

Nie rozumiem, wytłumacz. :<

Km5iG.png

Opublikowano

no bo jest niby Polska wersja (nie wiem czy wtedy widać osoby które grają na anglojęzycznym NW)
a drugi warunek jest taki że jak wbijesz ten 25 poziom albo więcej, to możecie do mnie napisać, bo mam postać na 30 poziomie

Serwer Dragon.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...